Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Londra buluşması!


Mortis

Öne çıkan mesajlar

8-15 Mayıs tarihlerinde Londra'da olacağım son paperlarımı teslim ettikten sonra, arkadaşımda kalacam Morden'da. Ondan sonra da zaten veda ediyorum ingiltere'ye tezimi Istanbul'da yazacam.

O kadar sizden tavsiyeler aldım bilgiler edindim şu ingiltere master maceramda , özellikle Dynamick! sizleri de gitmeden bi göriim diyorum. Var die biliorum bi kaç Pati şu an Londra'da Asinanyavuz olsun, di olsun , sotto olsun, bathory olsun. Hatta Bella atla sen de gel sheffield'dan. Glatheros da nottinghamdan gelsin! ^^

eğer müsaitseniz dediğim gibi burdan konuşalım bi gün belirleyelim ,oturup muhabbet etmece, bi kaç pint bira içmece, takılırız.

sevgiler saygılar! ^_______^
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Londra yasta.

Zaman falan cok farketmiyor, hafta ici gunduz vakti kurs neyim var. 18'den sonra her yer olur.

Mekan oneriniz var mi hic ? Dyna ve eskiler konussun bilir kisi olarak, daha bisey cikmazsa ben soyleyeyim bi kac yer Notting Hill civarinda.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

gideriz güzel bi puba ama akşamüstü londrada pubda yer bulamama olayı kafayı yedirtio bana, o yüzden yer bulabileceimiz bi yer olsun veya biraz daha erken gidek diecem de işi gücü olan adamlar var.

covent garden da google mapi açıp her pub a gittik çarşamba mı salı mı ne akşamüstüydü her pub mı tıklım tıklım olur herkes ayakta takılıo
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Covent Garden ile azicik alakasiz ama surasi var mesela bizim bir kac kere gittigimiz;

http://g.co/maps/ar6j8

Aksam 7-8 gibi tiklim tiklim oluyor ama 5-6 arasi bombos. Gidip masa kapmak gayet mumkun.

Bir de cok daha genis ferah bir yer daha vardi buranin yakinlarinda ama adini hatirlayamadim. Arkadasa sorayim onu da sabah.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

5-8pm arası verve'de happy hour var, 50% indirim. orda icebox icinde 8 bira falan alıp dibine vurun. kokteylleri de cok guzeldir.

aksama da hatun varsa aranızda cuma aksamı soho'daki o'neill's a gidin. super eglenceli mekan. hem canlı muzik oluyor, hem club gibi muzikler de var, ayrı katlarda.

camden town da yapabilirsiniz. orası da gunduz ayrı, gece ayrı guzel bir yer.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...