Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Guild Tanıtım: Coexist [CoEx]


enurale

Öne çıkan mesajlar

guildden birileri ban yediyse bu yuzden, nedir buradan cikarim bunu anlamiyorum ben, herkes cok umrundaymis gibi sorup duruyor. yeseler size ne, yemeseler size ne. herkesin kendi guildi var iste mutlu mesut illa bir sokma sokmamama havasi. hatta mutlu olanlar falan var yahu. patimisiniz nesiniz ..

sacma sapan birisi gelip deli zirvasi yazinca neden herkes mutlu olup laf sokmaya calisti bu guilde o zaten basli basina muamma. sanki derin bir dert olmus birilerine guldin burada yazi yaziyor olusu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

janis said:

21 KARMA'ya silah satıyor vendor. Hanginiz görseniz almazsınız lan ? Görüpte almazsan malsın zaten. Bunun başka izahı yok. Ben görmedim , o nedenlede alamadım. Görseydim 1550 tane alırdım.

Adamlar guildlerini tanıtmak için buraya konu açmışlar , ergenin biri atılmış , sizde gelip kim oldugu belli olmayan ergenin gazıyla milletle kafa yapıyonuz hesapta. Ama adamlar size uymuyor , sizi adam yerine koymuyor ya.. Daha da içinize oturuyor dimi.

Zevzekliğinde bir sınırı var. Yedi yıldır bu forumdayım. Son 2 yıldır ortaya çıkan ergenler yüzünden artık en sevdiğim foruma giresim gelmiyor.

Ayrıca , bu bölümün yöneticisi olan arkadaş. Ya bu adamların guild tanıtımını tamamen sil , yada biraz yönet burayı.


baba pati olamadigim icin boyle yazamiyorum dengesiz yonetimden. sonuna kadar katiliyorum. mod ve diger agir madalyali arkadaslar ornek olacaklarina sacmalayanin yanindalar bazi olaylarda.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi olayı anlamıyosunuz. burada vay ak guildi gelip karmalarla ilgili abuse etseydi olayı falan normal karşılanırdı. seviye belli zaten. ya da adam atılır falan gelir burda makarası yapılır.


fakat arkadaşların bu kadar formal guild tanıtışı, meslekvari bahisleri üzerine bu olayların yaşanması, bakanlıkta akşam yemeğine dosya kayırma gibi komik bişeye benziyo.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben üyeyle ilgili bişey demiyorum, kendilerinin de yapıp banlandığı yazılıydı geçen sayfada. Ona istinaden yazıyorum. Ha yaptıysa da yapmıştır da gelip evet yaptık böyle oldu falan da denmiyo.

Hala guildimiz 435854 kişilik kadrosuyla tüm guild avantajlarına boostlarına sahip.. falan diye altyazı geçiyo. o samimi değil pek.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

tam emin degilim ama karma vendorda bir cok silah var her biri 21 karma.. olay bu, millet de ucuza gorunce almis bir sekilde. haberli veya habersiz.

anet de bunu gorunce milleti banlamis sonrada bani kaldirmis lutfen silahlari silin demis. sacma sapan bir sey. sonucta oyunda var olan bir saticidan karmasi neyse verip aliyorsun.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

evet yaptık banımızı yedik diyeceğinize ne kıvırdınız be.

yok 50 tane değil 15-20 tane yaptık, yok exploit olduğunu bilmiyoduk. zaten onun exploit olduğunu bilmiyorsanız oyunculuğunuzun iyi olmadığından kaynaklanıyordur çünkü tüm cihan biliyordu o exploitten yararlanırken onun exploit olduğunu.

kimsenin kimseyi yargıladığı yok ortamda birisi çıkıp guildin gm leri exploitten banlandı diye bir laf atıyor ve insanlar da bunun doğruluk payını soruyor.

edit

birisi de çıkmış exploit kullanmayan maldır demiş ahah okusaydım onu ilk başta hiç bu kadar ciddiye alıp yazmazdım ya la.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

21 karmaya silah satılırken alırsın bir veya birkaç tane ama bilirsin bir bokluk olduğunu ve spamlamazsın. (Sonuçta aynı haritada çok daha kötü bir silah 500 600 karmaya satılıyor)

Bu Arena.net'in hatasıdır, adamlar kabul da ediyor ama bu hatadan yararlanıp, olayı exploite dökenleri de gayet yerinde bir karar ile banlıyor. Sonra da iyi niyet sergileyip, hatanın kendilerinde de olduğunu kabul ederek açıyorlar bu banleri, birşeyler yapılmasını isteyerek.

Buraya kadar anlaştık sanırım?

Bizim güldüğümüz, eğlendiğimiz olay, alakasız bir adamın gösterdiği tavır öncelikli olmak kaydıyla, aylardır burada ne kadar elit bir oluşum olduğunu bizlere anlatmaya çalışan guild yetkilisinin, exploitten ban yemesi. Eğer anlattıklarının 5te 1'i kadar MMO oynadılarsa ve bu işin nasıl döndüğünü biliyorlarsa yapmamaları gerekirdi veya yaptıklarında başlarına birşey geleceğini bilmeleri gerekirdi.

Bu arada kimse enurale'yi uzaklaştırmadı, uydurmamak lazım. Bir ihtimal geçtiğimiz günlerde Pati'de genel olarak yaşanan IP sorunundan bahsediyor olabilir ama o da sanırım release öncesindeydi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi şöyle bir olay var öncelikle use / abuse arasındaki farkı bilmek lazm eger sen o vendoru görüp kendi kullanabildigin silah ceşitlerinden biertane alırsan tmmdır olay, hatta görüpte almayan yoktur ama gidip 10larca alıyosan sonra bunu oyun ekonomisini zedeleyecek sekilde mesela kırıp mat a cevirmek gibi kullanıyorsan bu abuse a girer ve banlanırsın olay bu. Sonra fazla almadık 15 tane aldık demek sacma.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben yine cevap vereyim;

1 - Forum yöneticisi olarak acc mun kapatıldığını bilmiyorsanız, bu sizin sorununuz. Benim tek gördüğüm yazmaya çalıştığımda, yukarıda, kırmızı bir çerceve ile "bu foruma ya da alana post atmanıza izin verilmiyor, forum yetkilileri ile görüşün tarzında" bir yazı idi. SS falan almadım, bu durumlarda oluşan üst mesajı gösterirseniz onaylayabilirim.

2 - Ban olayı konusunda; oradan item alan herkesi banladılar. 65 civarı levele geldiğimizde, cultural armorlara bakalım dedik, her türlü alacaktık zaten aşırı pahalı değilse. 21 karma görünce baştan bu silah tipine (cultural) özel bir fiyat mı diye düşündük, sonra yanlışlık vardır dedik ancak biz zaten alma niyetli olduğumuzdan "en fazla itemleri silerler dedik, kullanabildiğimiz silahların hepsini aldık, sonra forge da da birleşiyor mu denedik, sonra sildik. itemleri aldığımızdan tam yarım saat sonra acc ler kapandı, olaydan haberimiz dahi yoktu bakmaya giderken. Bu itemleri ne vendora ne playere satmadık, yayınını yapmadık. Hiçbir şekilde etkileyecek bir işlemde bulunmadık. Bunları da aynen yazdık ticket atıp. Sonra acc ların kontrol edildiği ve acc ların açılacağı mailini aldık. Sonra da özür mesajı geldi, bundan sonrakileri bildirin dediler.

Biz tabii acc kapatılır kapatılmaz bekleyemeyeceğimiz için başka bir acc aldık, yedek olur dedik, sonra böyle bir olaya ne sebeple olursa olsun oynamak istemediğimiz için yeni acc den devam ettik. Onunla da end game haritadayız an itibariyle. İki acc de açık doğal olarak. Bu süreçte oyunda ve ts3 deydik. Guild işleri hiçbir şekilde aksamadı. Yine wvwvw lerimizi dungeonlarımızı yaptık.

Bu olay bize zaman kaybettirmiş olsa da, Anet in ciddiyetini göstermesi içisindan da bir anlamda herkes adına iyi oldu. O itemler birşekilde piyasada doşasaydı üzülürdük oyun adına. 50+ item konusu falan doğru değil, o kadar alanın yanına kar mı kaldı yani? O daha kötü.

Herneyse, bizim 10 yılı aşkın süredir mmo oynamışlığımızda acc ın a sı ile ilgili bir problemimiz olmadı, bundan sonra olmaz da zaten. Ben samimi bir şekilde iki soruya da cevap verdim, artık bundan sonrası trolleyenlerin trollününe kalmış.

Her şekilde Coexist gerçekten özel bir guild, hepimiz guildimiz ile tüm oyunlarda mutluyuz, progress başarılarımızı merak edenler biraz araştırma yapabilirler.

Son olarak, bizim bir tek guild ve kişiye karşı olumsuz ve direkt bir tavrımız yoktur, bu sebepten, kesin emin olduğumuz birşey var, o da, bize herhangi bir şekilde olumsuz yaklaşımda bulunuyorsa o da arkasında art niyeti olduğudur.

Başka postlarda dalga geçen, zarar vermek niyeti ile uğraşan kişilerin değil de, düzgün Türkçe ve dil ile konuları amacına uygun kullanan kişilerin eleştirilmesi hatta trollenmesi, paticike eskisi kadar yazmamamızın sebebidir.

Şimdi muhtemelen bunun altında da her türlü trollük yapılacak, dikkate almadık almıyoruz. Bu yazı sadece yanlış bilgilendirilen, düzgün bir biçimde soru soran kişiler için yazılmıştır.

Herkese iyi oyunlar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...