Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Guild Tanıtım: Coexist [CoEx]


enurale

Öne çıkan mesajlar

Tarih açıklandı, geri sayım başladı... Sitemizde class listelerimiz, videolar için Coexist logolu(*) media kitlerimiz, gayet hareketli olan forumlarımızda, oyuna başlarken ve oyun için yardımcı olacak bilgi ve videolarımız hazır.

Coexist li olmak isteyenlerin şimdiden aramıza katılıp, vent ve forumlarımızda aktif olması; hem tanışma ne kaynaşma hem de yakında yenisi düzenlenecek olan İstanbul guild buluşması için gayet olumlu olur diye düşünüyoruz.

özellikle akşamları olmak üzere genelde gün içi ventimizde sürekli arkadaşlarımız var. Forumlarımızda gün içinde sürekli aktifiz. Bekleriz :)

www.guildcoexist.com

(*) sitemizde görebileceğiniz guild amblemimiz kendi tasarımımızdır.
Dragon un etrafımı çevreleyen parçalar, guildimizin adının sözlük anlamını temsil etmekte olup, birbirine kenetlenmiş topluluğu anlatmaktadır. Ortadaki dragon ise, bu birlik sayesinde oluşan büyük gücü sembolize etmektedir. Tabii dragonun, gw2 temasıyla uyumlu olması da oyunla ayrıca bir bütünlük sağladı diye düşünüyoruz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bi şey soracam ben. şimdi siz swtor oynuyosunuz ya şu an mesela gw2 geldiğinde ona geçince swtor oynamakta devam etmek isteyenlere ne olacak? ya da wow:mop geldiğinde falan. insanlar diğer oyuna kasmaya başladığında geride kalanlar dağılıyor mu?
gm ve officerlar nereye giderse asıl guild orda mantığı mı var yoksa biz her oyunu aynı anda oynarız iddiası mı? ventten konuşmak dışında dönüp bakıyo musunuz bi swtor vardı ne oldu ona diye?
bunları merak ediyom ben. nasıl işliyo giderken ne diyosunuz kalanlara falan.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Swtorda nightmare content dahil herşey temizlendi, sonra oyunun malum gidişatından dolayı zevk almadığımız halde bazı raidler devam etsin diye oyunda kalındı.

Katlanılmaz hale gelince ise bir kaç officera guild teslim edildi, ve istemeyenler oyundan çekildi.

Şuan zannedersem swtor oynayan yok, gw2 gelene kadar diablo ve alternatiflerle vakit geçiriliyor. Pek bölünme olmuyor bizde, biz tüm gücümüzü bir oyuna veriyoruz. Kararlar genelde guilde de danışılır, şöyle olması yönünde fikrimiz var siz ne diyorsunuz arkadaşlar diye toplu görüşme yaparız.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

he süpermiş aynı benim şu anki halim. ben de swtordan sıkıldım da işte gw2'yi takipte beklerken diabloyla vakit öldürüyorum şimdilik. ama gw2 de boş çıkarsa bir süre sonra tekrar wow'a dönecem sanırsam.

bu arada wow'da Harami adıyla hunter olarak oynuyodum restless ve cartel adlı türk guildlerinde totalde 4 sene falan geçti. aranızda varsa oralardan olan selam olsun. kısmetse gw2'de görüşürüz zaten daha başvurmak için erken ama coexist'i düşünüyom şu an.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Biz WoW da oynadığmız dönemde (6 yıl-roman olur) oyun bize zevk ve yenilik sunduğu sürece neredeyse gelen tüm contentleri tüm zorluklarda bitirdik, TOTHC de sıkıldık, orada herkes sıkıldı zaten aynı ufacık instance da çok uzun süre farmdan. Askere giden officerlarımız, şehir değiştiren biz, sıkılan arkadaşlar nedeni ile hala proggress yapar durumda iken bıraktık.

Sonrasında arkadaşlarımızla; Aion oynadık: oyunun yapısını çözene kadar ve bizi eğlendirdiği sürece oynadık, aşırı farm gereği ve mantıksız drop sistemi nedeni ile bıraktık.

Ara ara; Lotro oynadık: Çoğu kişinin (oyunu tanımadıkları için) uzaktan olumsuz konuşacağı bir oyun, ancak oyun inanılmaz zevkli. Raidleri çok zor ve sağlam taktik istiyor. Karakterler müthiş customize ediliyor. Harika silah ve meslek sistemi var. En büyük haritaya sahip. SWTOR a başlayacağız diye bıraktık ancak orta dünyaya gönül veren arkadaşlarımız hala oynamaya devam ediyor. Lotroda neredeyse server populasyonunun %80 inin görmediği raid instanceleri tamamladık.

Rift oynadık: Burada ekip olarak 3 dungeon shard first(server first) ve 3 raid shard first yaptık. Bırakma sebeplerimiz bırakanların %90 ı ile aynı.

Sonra SWTOR oynadık: Burada Coexist i tekrar kurduk. WoW dan, Aiondan, Riftden tanıdıklarımız arkadaşlarımız, bunun da ötesinde ailece görüştüğümüz kişiler ile oynadık. Oynadığımız dönemde, bir guildin yapabileceği iyi progressi yaptık, tüm nightmareler bitti, aslında gear-pve-pve oyunu sömürdük desek yeridir ve oyun bizim için (aslında herkes için) kısa sürece tüketildi (thanks to EA :X )

Şimdi GW2 ye hazırlanıyoruz; Yine diğer oyunlardan tanıdığımız birçok arkadaşımız var, bir o kadar da yeni katılan ve daha oyun başlamadan samimi olduğumuz ve real olarak buluştuğumuz kişiler. Harika, dopdulu bir sitemiz, sürekli birileri bulunan ventimiz ve GW2 için büyük isteğimiz var.

Biz Nolifer değiliz, birincilik hırsı nedeni ile insanları kırmayız, insanlara anlayış gösterir, en iyi performansa çıkmak için guilde ve oyuna alışmak gerektiğini biliriz. (oyunculuk ayrı insanlık ayrı diyen halt yemiş) Biz geriye bakınca bir MMO daki en büyük kazancımızın, oralarda edinilen dostlar olduğunu görüyoruz.

Bunun yanında, başarıyı da; bu ortamı tatlandırmak ve birlikte başarmanın sevincini yaşamak için istiyoruz ve bu sevinci sayısız kereler yaşadık.

Biliyoruz ki, eğlence biterse oyun da biter, bu yüzden ne oynadığından çok kimlerle oynadığını önemseyen bir guildiz.

Özellikle son paragraflarda anlaşıyorsak, aradığınız yer burası > www.guildcoexist.com
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Haklısın valla, arkadaşlarımız sürekli kendi forumlarımızda aktif olduğu için patideki kendi başlığımıza burak ile beraber "tanıtım ve haber alanı" olarak yazıyoruz.

Sayılardan bahsetmek istemiyorum kesinleşmiş halini görmeden ancak, halihazırda gayet iyi (ismen ve class olarak listelenmiş) bir sayımız var, (siteye üye olup, member listesinden yada forumdaki class listesinden izleyebilirsiniz) sitemiz, forumlarımız, ventimiz sürekli canlı.

Bu arada WoW çıktığından beri tanıdığımız biri olarak dağıtmak (guildi degil tabi kafayı) ya da eğlenmek-oynamak için gel tabii. Bakalım guild wars da sıkılman ne kadar sürecek, bu da var tabii ;)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Genelde kendi sitemizin forumları içinde aktif herkes. Gün içinde de çok fazla post vs. atılıyor. Herkesi burya taşısak eminim Pati'den kovarlar bizi post kalabalığından. :)

O yüzden burayı sadece guild tanıtımı için kullanmaya ve gereksiz post atmamaya özen gösteriyoruz elimizden geldiğince.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

dreagloth said:

sabah gelen mesajı görünce.


Sabahtan gelen mesaj'dan kasıt?

Bana yeterli demişsiniz de, cevaplar size değil Kanuni'ye, gerçi ona da yeterli olmuş olması lazım.

Forumu mümkün olduğunca kurallı, ciddi, düzgün kullanmaya çalışıyoruz, son mesajınızda bir rahatsızlık belirtiyorsanız tam anlaşılmıyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

stormeagle said:

Tüm üyelerin yaşlarını topladıktan sonra toplam üye sayısına bölüp yazarsanız en iyi reklam olur.


Tam aksine ben yaş ortalamasının iyi bir reklam olduğu düşüncesinde değilim. 18 yaşında gayet düzgün, Starcraft turnuvaları kazanan insanlar da var, 40 yaşında işi gücü sebebiyle guilde çok katkı yapamayan social takılan insan da. O yüzden yaş ortalaması kesinlikle bir guildin başarısında kriter değildir. Tabi 6 yaş grubundan oluşmuş olmak gibi uçları saymıyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Guild Wars sayı gereksinimi nedeni ile WoW dan biraz farklı olduğundan ve guildimiz oyun başlamadan kurulduğundan, genel guild kriterlerine uyan (saygı-hoşgörü-özen-eşitlik-deneyim vb.)birçok arkadaşlarımıza Coexist te şans veriyoruz.

Dolayısı ise herkesin tarzını denetleme gibi bir şansımız ne yazık ki yok. Paticik genelinde halihazırda hoş görülen birçok anlamsız hatta gayet olumsuz post mevcut. Tabii bunların kişisel samimiyete, espri anlayışına ya da bakış açısına bağlı olarak hoş görülebildiğinin (veya tepki aldığının) farkındayız.

Şu durumda biraz daha hoşgörü ve anlayış bekliyoruz. Ancak, biz her zaman olduğu gibi, özellikle temsil eden kişiler olarak, özenli, dikkatli, anlaşılır olmaya devam edeceğiz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bir ricam daha var, lütfen, aşağıdaki tanıtımı, bu topic in ilk postunu güncelleyerek yerleştin, gerekirse ilk posttakileri silebilir ya da ikinci posta kaydırabilirsiniz.

Topic Başığını da;

Coexist [CoEx] - Tanıtım & Bilgi

Şeklinde değiştirirseniz memnun oluruz ve şu anki başlığımızın beta başlığı olmasından dolayı, genel tanıtım için yeni bir başlık açmak zorunda kalmayız.

Şimdiden Teşekkürler.





--------------------------------------------------------------

GUILD COEXIST TANITIMI VE DAVETI / (GW2)

Selamlar,

Coexist - WoW'dan ve SWTOR'dan hatırlanan guildimiz, Yeni bir macera için hazır!

Coexist, sözlük anlamı olarak; ortak amaçlar adına bir araya gelmiş, ortak hedeflerle birlik içinde yaşayan kişiler ve topluluklar demektir. Bir guildi tanımlamak için güzel bir isim değil mi? Coexist, 9 yıla yakın süredir MMO oynayan kişilerin; WoW dışındaki oyunlarda oyunları test etmek, WoW da ise, büyük ve içinde dostlar barındıran bir çatı altında, ileri raid contentlerini tamamlamak, büyük başarılar elde etmek adına kurdukları bir guilddir. Amacımız, "en az ne oynadığı kadar, kimlerle oynadığını önemseyen", uzun yıllar sürecek dostlukların başlayacağı ya da devam ettirileceği bir ortam oluşturmak, profesyonel ve deneyimli bir kadro içinde birlikte savaşmak, birlikte sevinmek, birlikte eğlenmektir.

Guild Coexist çatısı altında; WoW ve SWTOR oyunlarında elde ettiğimiz ciddi ve hatıralarda yer eden başarılarımız dışında; guild kurmadan arkadaş gruplarımızla oynadığımız pek çok oyunda (lotro, rift, aion, aoc) eğlenceli ve başarılarla dolu zamanlarımız oldu.

Tekrar WoW'daki gibi, uzun soluklu ve profesyonel oyun anlayışında bir guild kurmak, tekrar Coexist çatışı altında birleşmek için GuildWars2'nin doğru oyun olduğunu düşünüyoruz.

Amacımız, "en az ne oynadığı kadar, kimlerle oynadığını önemseyen", uzun yıllar sürecek dostlukların başlayacağı ya da devam ettirileceği bir ortam oluşturmak, profesyonel ve deneyimli bir kadro içinde birlikte savaşmak, birlikte sevinmek, birlikte eğlenmektir.

Guildimiz, dünya çapında en çok kabul gören guild yonetim ilkeleri ve kuralları ile yönetilmektedir. Gerek guild, gerek raid, gerek ventrillo, gerekse forum kuralları; mantıklı, tamamen açıklanabilir, önceden kabul görmüş ve en az sorun çıkartma ihtimali olan maddelerle oluşturulmuştur.

Gün geçtikçe genişleyen, bilgi dolu bir foruma, özenle düzenlenmiş bir siteye, yüksek kullanıcı sayılı bir ventrillo hesabına ve pek çok guild membere sahibiz. Forumlarımızda pek çok çeviri ve sayısız yararlı videolardan oluşan çeşitli konularda arşivlerimiz var. Seçeceğiniz guild neresi olursa olsun, herkese yararlı olacaktır.

GW2 bize eğlenceyi sunduğu sürece oynyacağız. Siz de bizimle bu ortamı paylaşmak ve Coexist'in bir parçası olmak istiyorsanız, sizleri aramızda görmekten büyük mutluluk duyarız.

http://www.guildcoexist.com/
Guild Coexist Yönetimi

-------------------------------------------------------------
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...