Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Guild Tanıtım: Coexist [CoEx]


enurale

Öne çıkan mesajlar

  • 3 hafta sonra ...
Şuanda 30+ üyemiz var, oyun çıkmaya yakın kesinleşecek kişilerle birlikte sayımızı arttırmayı düşünüyoruz.

WvW haritalarda ve guild perkler için sayının yüksek olması bir avantaj. Kapımız herkese açık, vente muhabbete bekleriz.

http://www.guildcoexist.com
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
Tekrar Selamlar,

Guildimiz her geçen gün büyüyor, şu an için sayılarla konuşmak istemesemde, en iyi organize olmuş ve her gün kadrosuna yeni playerlar ekleyen büyük guildlerden biriyiz diyebilirim.

MMO geçmişimizi çok kısaca özetlersem;
Geçmişde oynadığımız tüm oyunlarda; WoW'da (başarılarla dolu 6 yıl), Lotro'da(Isengard a kadar tüm full raid hard modlar çok iyi bir kadro ile yapıldı), Rift'de (3 raid boss ve 3 dungeon server first yapıldı, SWTOR'da (SWTOR hızla tüm nightmare contenti bitirdik, muhtemelen en iyi türk guildi idik) çok eğlenceli ve birçok iyi arkadaş edinen bir topluluk olduk. Bunlar dışında; AoC, Aion gibi oyunlar da deneyim listemizde. Şimdi tüm enerjimizi GW2 ye kanalize ettik.

Sitemizi ziyaret ederek siz de daha ayrıntılı bilgi edinebilirsiniz. (www.guildcoexist.com)

Tam anlamı ile "birlikten kuvvet doğar" sözünün canlı örneği olacağını tahmin ettiğimiz GW2 için oluşturmaya çalıştığımız ortama katkıda bulunacağını düşünen herkesi bekleriz :)

Not: Ventte gün boyunca arkadaşlarımız bulunmakta, buradan da bize ve guild üyelerimize ulaşabilirsiniz. Vent bilgilerimiz sitededir.)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
Forumlarımız son hızda bilgi paylaşımı ile büyüyor.

Yeni Crafting forumlarımızda ticaret ile ilgili bilgilerden üretime, yeni videolar eklemeye başladık.

Sizi de; takip etmek, paylaşmak ve eklemek istedikleriniz için, gereken herşeyi temin etmeye çalıştığımız sitemize ve guildimize davet ediyoruz.

Oyuna yaklaştıkça ve başladıktan sonra, WvWvW, dungeonlar, kaleler, World bosslar hakkında da alanlar açılacak, şimdilik bunları Genel tartışma bölümünden paylaşıyoruz.

Birlikte daha büyük olmak elimizde :)

www.guildcoexist.com
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

GW2, herkesin farkettiği gibi, önceden yapılmış planlar, organizasyon, haberleşme, kaynaşma gibi, birçok oyunda gereken öğeler kadar, nicelik de istiyor.

Şu ana kadar sitemizde ciddi derecede bir başvuru sayısı oluştu ve büyük bölümü, Coexist i bir şekilde tanıyan kişiler.

Şimdiden sonra, eğlenceli bir oyun için yapılması gereken, temiz ve stabil bir biçimde zaten oluşmuş, emek verilmiş herşeyi ile hazır bir guildi büyütmek.

Oyun oynamayı artık yaşamın bir parçası bir hobi gibi düşünen kişileriz. Ne oynadığımız, ne kadar oynayacağımız, eskiden böyleydi şöyleydiden ziyade, birlikte eğlenmenin (real point), oyun sayesinde aynı dili konuşan insanlarla biraraya gelip yeni kazanımlar elde etmenin yollarına bakıyoruz. Elimizden geldiği kadar oyunun sunduğu herşeyden yararlanmaya, herşeyi görmeye çalışacağız, şimdiye kadar da bunu başardık.

Şu anda da GW2 bunlar için iyi bir zemin, gereksiz elementleri bırakıp buna bakarsak, bence iyi bir kazanımı yakalarız.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Birlikten kuvvet doğar. Özellikle de GW2'de PvE MMO'larının aksine, raid için toplayacağınız 10-20 kişi yerine, yüksek sayıda iyi oyuncudan oluşan bir guild işleri kolaylaştıracağa ve daha eğlenceli bir ortam hazırlayacağa benziyor.

Paticiğin de desteği olursa GW2'de güçlü bir etki yaratabiliriz. PvE ağırlıklı MMO'larda nasıl kurallı, disiplinli raid yapıyorsak GW2'de de düzgün oturmuş bir PvP raid sistemi ile iyi yerlere gelebiliriz.

Aynı fikirde olan herkesi de Coexist'e bekleriz.

Zaten Coexist'in sözlük anlamı da; aynı amaçlar adına bir araya gelmiş farklı topluluklar demek. :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Biz Coexist olarak hangi oyunda olursak olalım oranın hakkını sonuna kadar vermeyi seven insanlardan oluşuyoruz.

Şuanda sayabildiğim kadarıyla 61 kişiye ulaşan bir sayımız var, bildiğimiz gibi gw2 nin en zevkli yanlarından biri olan WvW de organize ve büyük bir guild olmanın her zaman avantajları var.

Aynı zamanda guild perkleri ile birlikte guild üyelerine pek çok bufflar ve ayrıcalıklarda sağlanabiliyor ki geçtiğimiz betalarda kazandığımız Influence ları harcamayama zaman bile yetiştiremedik (her upgrade 1 gün yada 12 saat sürüyor)


İyi oyuncular birbirini her zaman yükseltir, o yüzden sizleri aramızda görmekten büyük zevk alacağımızı söyleyebilirim

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Fazla prosedür sonucun gücünü zayıflatır bence :)
---
Mantık: birarada olmak tüm topluluğa yarar mı?
Vent, site, içerik, plan, kadro, tümü hazır, bundan yararlanmalı?
Bir an önce tanışmak, planlarımızı konuşarak yapmak mantıklı mı?
---

Mantıklı bir teklifte bulunuldu, fikrimizi belirttik. Şimdiye kadar oynadığımız MMO oların en büyük kazancı, o oyunlarda tanıştığımız insanlar. Şu anda da bunu sağlamaya çalışıyoruz.

Bizim beklentimiz; kendi içinde şu guildden gelenler, paticikten katılanlar, eskiler vs. ayrımların olmadığı, tamamı tek potada erimiş, eşit (ki bunu hep başardık), oyun zevkinin ön planda olduğu, yapımızın korunumudur.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hmm özgüven, o zaman cevap şöyle olmalı : ventimize gelin bizimle tanışın, karar vermeniz kolay olur :)

(Bu arada tatil için biraz afk olacağız(Enurale-Sabretooth) laptopları yanımızda götürecek olsak da bizi bulamazsanız, Braq/bemre(Burak) veya Marindaya(Evren) ile de konuşabilirsiniz. Gerektiğinde onlar bize tel ile de ulaşabilirler)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...