Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Guild Tanıtım: Coexist [CoEx]


enurale

Öne çıkan mesajlar

------------------------------------------------------------
GUILD COEXIST TANITIMI VE DAVETI / (GW2)
------------------------------------------------------------

Coexist; WoW'dan ve SWTOR'dan hatırlanan guildimiz, GW2 için hazır!

Coexist, sözlük anlamı olarak; "ortak amaçlar adına bir araya gelmiş, ortak hedefler belirleyerek uyum içinde yaşayan kişiler ve topluluklar" demektir. Bunun yanısıra, "birlikte varolmak" anlamı da vardır. Bir guildi tanımlamak için güzel bir isim değil mi? Guild Coexist; bir fark gözetmeksizin her türlü oyuncunun hatta bir parçamız olmak isteyen ve etik kurallarımızı kabul eden herkesin, demokratik bir şekilde tek çatı altında toplanabileceği bir oluşumu ifade etmektedir. Guildimiz; dedike biçimde PvE, PvP yapan oyuncuları, RP severleri ve casual ya da social olarak tabir ettiğimiz daha az zamana sahip kişileri, ortak bir paydada toplayabilmektedir.

Coexist, 9 yıla yakın süredir MMO oynayan kişilerin; seviyeli ve eğlenceli bir ortamda oyun oynamak, end-game content başarıları elde elde etmek, oyunların sunduğu tüm içeriği tecrübe etmek amaçları ile kurduğu, saygı, uyum, bağlılık, kalıcılık, hoşgörü ve eğlence temelleri üstüne inşaa edilmiş bir guilddir. Guild üyeleri; içinde oldukları ortamı gerçekten benimser, kaybetmemeye, korumaya, adını yükseltmeye çalışır ve hem iç hem de dış çevreye karşı sorumlu biçimde hareket ederlerse, o guildin kendisi de üyeleri de kazançlı çıkar, bizim üyelerimizden beklentimiz de budur.

Guild Coexist çatısı altında; WoW ve SWTOR oyunlarında elde ettiğimiz ciddi ve hatıralarda yer eden başarılarımız dışında; guild kurmadan arkadaş gruplarımızla oynadığımız pek çok oyunda (lotro, rift, aion, aoc) "server first"lerimiz, eğlenceli ve çeşitli başarılarla dolu zamanlarımız oldu.

Tekrar WoW'daki gibi, uzun soluklu ve profesyonel oyun anlayışında bir guild kurmak, tekrar Coexist çatısı altında birleşmek için GuildWars2'nin doğru oyun olduğunu düşünüyoruz.

Misyonumuz; "en az ne oynadığı kadar, kimlerle oynadığını önemseyen" kişilerden teşkil edilmiş, uzun yıllar sürecek dostlukların başlayacağı ya da devam ettirileceği bir ortamda, profesyonel ve deneyimli bir kadro içinde, birlikte savaşmak, birlikte sevinmek, birlikte eğlenmektir.

Guildimiz, dünya çapında en çok kabul gören guild yönetim ilkeleri ve kuralları ile yönetilmektedir. Gerek guild, gerek raid, gerek ventrillo, gerekse forum kuralları; mantıklı, tamamen açıklanabilir, önceden denenmiş ve en az sorun çıkartma ihtimali olan maddelerle oluşturulmuştur.

Gün geçtikçe genişleyen, bilgi dolu bir foruma, özenle düzenlenmiş bir siteye, yüksek kullanıcı sayılı bir ventrillo hesabına ve pek çok guild membere sahibiz. Forumlarımız; hareketli, eğlenceli olmanın yanı sıra, pek çok çeviri ve sayısız yararlı video ihtiva eden bir arşiv niteliğindedir. Sitemizi, web site member statüsü ile, guild memberimiz olmayan pek çok kişi de takip etmektedir.

GW2'yi, bize eğlence vaad ettiği sürece oynayacağız. Siz de bizimle bu ortamı paylaşmak ve Coexist'in bir parçası olmak istiyorsanız, ana sayfamızdaki başvuru formumuzu doldurabilir ve böylece tanışmamız için gerekli olan ilk adımı atabilirsiniz.

------------------------------------------------------------
[www.guildcoexist.com]
(Başvuru formumuzu ana sayfamızda, ana menüde bulabilirsiniz)
Guild Coexist Yönetimi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bende dagger pistol, dagger dagger ve shortbow gittim genelde ama o kısımlarda pek teke tek video yakalayamamışım. Zerg videolarını sevmiyorum. Güzel kısımları da laydetmemişim sanırım.

Birdahaki sefere guild olarakta daha fazla video çekerim, şu overflow server işini çözerlerse.
bir türlü bir araya gelememiştik
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada sitemizi de yeniliyoruz, hatta şimdien ciddi değişiklikler yaptık, hoş da oldu.

www.guildcoexist.com

Yeni bir banner istiyoruz, yalnız bu seferki herhangi bir oyuna özel olmayacak, zira birden fazla oyunda yer alıyoruz.

Ben de birkaç tane tasarlayacağım, bu konuda (sitemizden guild tanıtımını okuyabilirseniz yardımı olacaktır) bize destek olursanız ve fikirlerinizi tasarımlarınızı paylaşırsanız çok memnun oluruz ve sitemiz de de yeni bannerimizin creator una bir teşekkür yazısı yazarız :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Pvp de kazandığımız glory puanlarıyla pekçok şık kıyafet ve silahlar alabileceğiz.




bu eşyaları alabilmemiz için gereken glory puanları da, pvp de başardığımız görevlerden gelen skorlardan oluşuyor.
Sadece kişileri öldürmek değil trebuchet ile yaptığınız atış sonucuna kadar herşey puanınızı etkiliyor. Bazı görevleri yapınca bonus da ekliyor.

Betada yaptığım maçlarda değişik karakterlerle aldığım puanları çektim, bunlara bakıp nelerden puan geldiğini daha iyi anlayabiliriz. (evet birinci olduklarımı koydum hep,diğerlerinin ss'ini almamışım haliyle :)





Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...