Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

µTorrent alternatifi: qBittorrent


Bone

Öne çıkan mesajlar

ben de atayım aynı torrentı bisn deneyeyim bakalım.

edik: direk yardırdı abi bende

Untitled.png

diğer 30 torrent var demişssin muhtemelen toplam active seed usage'dan limitleniyorsun, qbittorrenttan download kısmından active seed sayını yükseltmeyi denesene. standard ayarı biraz düşük, 50 filandı galiba. onu biraz yükseltirsen muhtemelen düzelecektir.

-Bonesoul- tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

evet bunlar. ben 1000'e 100 şeklinde kullanıyorum connectionları. senin grafiğe göre ilginç bi şekilde belli aralıklarla connectionları kesip yeniden başlatıyor gibi. bi de deluge'da denesene aynı ubuntu isoyu, ona göre sıkıntı program mı yoksa başka birşey mi daha kolay bir tahmin yürütürüz.

-Bonesoul- tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

transmission ve tixati hızlı. UI olarak tixati'yi seçtim. qbittorrente yaklaşamaz ama napalım.

transmission'da torrent listesini sortlayamıyosun. tixati'de sortlayabiliyosun, güzel bir listesi var AMA file location'ı göremiyosun listede. büyük eksiklik.

deluge de çok yavaş indiriyor bu arada (bende).

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

23 saat önce, tiLi dedi ki:

qbittorrent 4'e geçtiğinden beri hızı çok bozdu ya. UI'dan çok memnunum, category ve tag sistemine ihtiyacım var. çok da güzel her şeyi kategorize ettim başka programa geçmek çok istemiyorum ama gerekirse geçecez.

bilmiyorum valla, 2012'den beri qBittorrent kullanmaya devam ediyorum. hız konusunda bir sıkıntı çekmedim. gerçi şu anki bağlantı hızım 200 mbit, Türkiye'de de fiber kullanıyorum zaten, onla alakalı olabilir. ama VPN arkasından bile çatır çatır indiren bir programdan şikayetim yok.

3. versiyona geri dönmeyi deneyebilirsin. o biraz daha stabil.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...