Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Monk, Tartışma ve Build Paylaşım Başlığı


Masquerade

Öne çıkan mesajlar

tekrar hem offansive ağırlıklı hemde deffansive olarak güzel abilityleri olan bir buildi bu sefer monk için paylaşmak istiyorum.

http://eu.battle.net/d3/en/calculator/monk#UWXgbk!YZX!bYbaca

buildin temel özellikleri: 3 sipirit generator görüyorsunuz belki ne gerek var diyebilirsiniz ama 3 nünde işlevi var.

Deadly reach ten başlıyayım: Asıl amacı 3. vuruşu yaptığımızda %18 dmg boost vermesi 30 saniye boyunca. diğer amacıda meleede tehlikeli moblar olduğunda kitelayarak uzaktan uzaktan shift'e basarak saldırmak.

Cripling wave için ise 30 saniyelin deadly reach buffı üzerimizdeyse kesinlikle her comboyu bu skill ile bitirmek bize 17 yarda aoe vurduğumuz ve mobları %60 yavaşlatan bir yetenek kazandırıcak.

Way of the hundered fist ise asıl ağır hasarımız. Aldığımız rune ile ilk saldırımızın başında dash atıyoruz buda moblara erişim için kolaylık sağlıyor. combolarımızda 2. saldırımızı bu skilli kullanıcaz ve inanılmaz ağır bir hasar vericek. Şu video biraz eski ama ilk saldırıda dash atmayı ve 2. saldırıda hızlı yumrukları görebilirsiniz, ayrıca bu 2. saldırı küçük bir alanada aoe vuruyor.
http://www.youtube.com/watch?v=upitIgNVV3Y

Breath of heaven ve Serenity bizim kurtarıcı deffansive yeteneklerimiz. ilki heal ve partye atılıyor, ikincisi ise wowdaki paladinin dvine shieldi gibi ama ayrıca kendimizide heal atıyoruz. cdleri sırasıyla 15 ve 20 ayrıca Transcendence passifi ile heallarıda artıyor. Ayrıca Breath of heaven bize 45 saniye boyunca %15 lik bir dmg artışıda vericek.

Mantra of conviction direk %24 dmg artışı vericek toplam dmg artışımız 18+15+24= +%57 olucak. ayrıca farkındaysanız buildde öyle ağır sipirit spender yok işte o yüzden spirit fazlası biriktiğinde (max cap 150) bu mantrayı tekrar aktif hale getirerek 3 saniyeliğine ekstra +%24 daha dmg artışı sağlayıp daha da önemlisi 50x62= 3100 heal kazanıcaz yani 3. bir heal olacak.

Resolve ve size of the innative de diğer deffansive passif skillerimiz. Resolve her vurduğumuz mobun 2.5 saniye boyunca hasarını %25 düşürecek, cripling wave in aoesi güzel bir debuff olucak.
size of the innative ise dexteryi primary statımızı aynı zamanda ekstra armor değerine çeviricek. Yani barbarın str statı gibi olucak hem hasar artışı hem armor artışı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...