Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Monk, Tartışma ve Build Paylaşım Başlığı


Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Fire monk dedigimiz tzo krin's gaz ile yapılan "range monk" ise, ozaten safe build. HC buildi risk almadan uzaktan WoL spamliyosun. uzerine bisey gelince geri dashle spam e devam. Hatta quin in oyle bi speed T6 buildi var sezonda en cok like alan. O buildi de cok denedim ama hep ancient weapon eksikligi hissettim. Torchsuz spirit yetmiyor, Furnacesiz eliteler yavas oluyor, en azından griftlerde.

Eger quin in yine bu en iyi build olacak dedigin furnace/wol buildi ise ona cok iyi itemlar lazım ben bi kac kez denemistim oyle cok iyi hissettirmemisti. ama ustune item aldım bi ara deneyebilirim.

Aslında griftte unity eksikligim vardı hep o yuzden bu buildlere kaymıstım. 2. unityi 1 saat once falan dusurdum bi girip denemem lazım 2h buildlerini de.

ha evet bende crudest yok o yuzden almıyorum unity i. crimson bootss olmak zorunda cunku. aslında belte crimson varsa crimson belt alınıp crudest boost yapılabilir ama cdr kaybı olur o da.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

madcow said:

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Screwy-2467/hero/54582876

suan kullandıgım gear ve build.

quinsane in twitchte oynarken bu sezonki buildlerinden birini kendime gore caktım

cold bracer ve azturasq bulursam duzgun takabilecegim ozaman. ltk hand of ytar ve impending doom kullanırım.

bunla t6 yı ortalama 3 dakikada acıp kapıyorum. grift te 40 civarları yapıyorum. daha ustunu yaparım belki denemedim. ve uzerimde %5 6 falan cdr eksik. perfect rollu olmayan itemlar var ustumde.

t6 yaparken tabi serenity yerine mantra of conviction - annihilation alıyorum.


hmm inceleyim. benimde var o itemler ama eksik olan var daha. onları tamamlayınca bi deneyim
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

madcow said:

ancient torch/schaffer/furnace dusmedigi surece bundan daha hızlı bir build yapamadım. cok degisik buildleri denedim. guzelligi 4 item craft olarak geliyor matları farmlarsan 4 ancient ile baslıyorsun yola direk. Kotulugu wiggle room u yok. tum itemlar sabit bracer dısında. cdr nin guzelligi epi degil dashing strike aslında. mobilityden kastım o. Merak eden varsa beraber bir kac t6 atabiliriz.

monk un agzına vur buildi kalmadı suanki gear modelinde. yeni setlerde var generator dpsi artısı falan 2.2 de ozaman istedigin gibi biseyler cıkar belki.

1h lerin olayı 2x %10 cdr veriyor olmaları(bende %9+%10 tabi de). %100 epi up time ve tabiki yine dashing strike cd i kısaltmak icin. ayrıca 2k dex geliyo %260 chd geliyo. won kim %25 lightning verebiliyor, azturasq %100 ep damage bonus verebiliyor vs vs. duz torchtan ve furnacetan cok vuruyorum. ayrıca da %80 up serenity daha iyi bir defensive his veriyor.

ayrıca diger bir guzel yanıda direk zDPS e donebilmek neredeyse hic bisey degistirmeden(gem vs saymıyorum gear olarak) support rol icin ya da xp kasmak icin. Grup grift yapıyorsan bu da bi rahatlık yaratıyo grupta.

momentum t6 da en azından boss dısında %100 up. hic durmadıgım icin. ondan daha iyi dps ekleyen bir pasif goremedim. grupta unity olabilir belki.


ben teknolojiden çok geri kalmışım. ancient olayı nasıl oluyor?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Legendary itemları identify ederken rolluyorsun ya, belli bir ihtimalle Ancient rollanabiliyor. Statları daha yüksek oluyor normalinden. Bu ara kullandığımız monk buildleri de weapon dmg üzerinden scale olduğu için hep, ancient=daha yüksek min/max dmg, daha yüksek dmg output vs.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 hafta sonra ...
Monk bencede baya güçlü , benim 1m damage li karakterimle bile 250m critliyorum. 24-25 grift anca yaparken 33 e çıktım bir anda.

Bu arada bende 5 parça dashing strike seti ( adı aklıma gelmedi) + 3 parça blackthorne seti var. Dual silah kullanıyorum ve passive skille 43m touhgness oldu. Abartmışmıyım yoksa standart monklar da zaten herkes böyle mi ?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 ay sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...