Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oynayan kaldiysa isim ve serverını belirtebilirmi


tom

Öne çıkan mesajlar

selam =]

Jeema - adventurer - level 169 - clan
Atheani - martial artist - level 88 - clan
Lirinas - engineer - level 60 - clan
Asclepia - doctor - level 35 - clan
Rebelle - keeper - level 21 - neutral
Meelou - meta physicist - level 4 - neutral

bi de 90 civari NT, 130 civari doktor falan var ama aslinda oynadiklarim sadece jeema ve atheani. digerleri de yeni baslayan arkadaslarimla takilmak icin ole cesitli levellarda karakterler. hepsi atlantean, yani RK1
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Soldier, Martial Artist veya Adventurer iyi başlangıç meslekleri
oynanışı kolay olanlar account aldıysan account name ile login olarak anarchy online forumlarında "Profession" forumlarına bakabilirsin her meslek için en detaylı bilgi orada bulunuyor.

Anarchy Online Forumları

Ma konusunda yardımcı olabilirim diğer professionlardan oynadığım Doctor ve Enforcer var fakat o professionları daha iyi bilenler anlatsın sana.[signature][hline]"Story of SadButcher"
horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki:
...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi şöyle söyliim AO da şu yada bu, bu silah tipini kullanamaz diye bir şey sözkonusu değil her profession her tip silahı kullanabiliyor. Ancak skillerinin daha müsait olduğu silahlar var MA larda

Claw
Parry Stick
Bow
Piercing
gibi silah tipleri var fakat hepsinin kullanım amaçları belli Parry Stick defansif oynuyorsan çok iyi, Bow PvP için iyi, Claw ve Silahsız dövüşmek hemen hemen aynı fakat silahsız dövüştüğünde verdiğin dmg tipini değiştirebilmen dolayısı ile en iyisi silahsız dövüşmek.[signature][hline]"Story of SadButcher"
horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki:
...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
tom, 06 Eylül 2004 10:21 tarihinde demiş ki:
Bende MA var, 27 şu an. Bana az tavsiye verirmisiniz hangi skillere vermeli gibi. bu leveldan sonra nereye gitmeli xp için, birkaç trick varmı vs vs


ben de su anda ma oynuorum ama nasi tembel insanim yazamadim suraya iki satir bise. ama bak bunu buldum. pek faideli =]

[Bu mesaj athea tarafından 12 Eylül 2004 05:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Michario, 12 Eylül 2004 03:40 tarihinde demiş ki:
selamlar, bende yeni basladim sayilir 1 ay falan oldu nerdeyse,
RK1'de Hankhis, lvl 104 keeper... elimden geldigince her konuda yardimci olmaya calisirim, ama dedigim gibi bende yeni sayilirim

hocam 35 lvl keeperım var adı balaban bır ıkı zırh bırde abılıty tavsıyesı yaparsan ıyı olur bu arada kalıtelı sılah nerden bulabılırım, ve rp olarak keeper hangı grup ıcın ıyıdır Omnımı yoksa Clanlarmı?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Agent ile ilgili bir yazım vardı yardımcı olabilir.

Agent,
Öncelikle oyundaki en renkli karakterlerden birini seçtiğinizi söylemem lazım. Conceal (gizlenme) özelliği ile düşmanın içine kadar yaklaşıp onları hiç beklemedikleri anda vurabilmek, daha diğer mesleklerin alamadığı missionların ödüllerine rahatlıkla ulaşabilmek, silah ve zırh olarak kendi yeteneklerinizin çok üstünde giymenizi sağlayan diğer meslek nanolarını yapabilmek sadece biz agentlara has özellikler.
Kendi agent karakterimi ırk olarak Opifex seçtim. Bu ırk genelde agentların en çok seçtiği ırk. Sebebi ise yüksek Sense ve Agilities değerlerine ulaşabilmeleri yanında Stamina ve Intelligence değerlerin de ise ortalarda olması.
Solitus agentlar, concealment değeri olarak Opifex’den daha düşük olmakla beraber diğer statlardaki açık maviler ile gayet dengeli bir seçim olabilir.
Atrox agentlar ise düşük agility ve sense değerlerine karşın inanılmaz bir HP avantajı ile bir seçenek.
Ve eğer çok fazla nano kullanacağım, concealment benim için çok önemli değil diyorsanız Nano ırkıda sizin için fena bir seçim olmaz.
Aşağıdaki 2 tablo seçilen ırka göre oyuna başlama değerlerini veriyor. Burdan da yukarda bahsettiğim şeylerin detayını anlayabiliriz.

Health Nano Attack Weight Limit
Opifex 38 29 7 50
Solitus 34 30 6 51
Nano 25 36 6 50
Atrox 52 21 6 53

Strength Agility Stamina Intelligence Sense Psychic
Opifex 3 15 6 6 10 3
Solitus 6 6 6 6 6 6
Nano 3 3 3 15 6 10
Atrox 15 6 10 3 3 3

Acemilik zamanları: Yeni bir char yaratırken en büyük sıkıntı acaba hangi skillere ip vermeliyim hangilerine şimdi vermeme gerek yok veya hiç vermemeliyim sorusu olur genelde. Burdan yola çıkarak bütün skiller menüsünü inceleyelim.
Stats:
Burda Agility ve Sense bizim için en önemli 2 stat her zaman maxlenmeliler. 2.cil sırada Body Dev ve Intelligence geliyor. Body Dev HP değerinizi arttıran ana stattır yani daha uzun yaşamanızı sağlar. Intelligence ise direk olarak nano skillerini etkiler ve bizim için mavi olan skillere az da olsa çok değerli bir kazanç sağlar. Strength zırh giymenizi sağlar ama şu an için bence ona vercek IPmiz pek yok. Physic de aynı şekilde ileri LVLlarda IP bolluğu yaşarken arttırılması gereken skillerden biri. Stamina ise Body Deve direk ip verir, her zaman değil ama IPmiz arttıkça verilmeli. Sonuçta statlar olarak her seferinde Agility, Sense arttırılmalı. Seçime göre Body Dev. ve Intelligence ise ya paylaştırarak ya da birini seçerek her seferinde arttırılmalı. Nano Pool ise bize yeşil olan ve gerektikçe arttırılması yerinde bir stattır. Ne kadar mana havuzunuz oldugunu belirler.
Ranged: Burda her zaman arttırmanız gereken 2 skill var. Rifle ve AimedShot skilleri. Bunlar kullanabilceğiniz silahı belirleyen ve bu silahın olabildiğince çok zarar vermesini sağlayan skiller. Bunun dışındaki skiller agentın kendi arzusuna göre ilerde gereksinim durumuna göre (PvP) karar vermesi gereken skillerdir. Bow ilerde güzel bir alternatif olabilir.
Speed: Her zaman arttırmanız gereken bir tek Ranged Inıt ve artık yeter bu kadar hız diyene kadar Runspeed arttırılabilir. Dodge , Evade ve Duck skilleri defansif amaçlı ve hayatınızı kurtarabilcek skiller. Eğer sürekli PvP yapacaksanız bu 3 skillde sizin için her zaman olmasada sık sık arttırmanız gerekenler arasında. Daha çok PvM yapacak iseniz Duck exp. verilmeyebilir ama arada sırada çıkan Projectile damage veren yaratıklar canınızı sıkabilirler. İleri LVLlarda PvP düşünüyor iseniz gene Nano Resist max.lenmesi gereken bir skill çünkü maxlenmedikçe bi işe yaramıyormuş. (Bende yok, o yüzden bilemiyorum). NanoCInit ise daha hızlı nano kullanmanız demek ama bunuda şu an değil ilerde Mimic Prof. Kullanabildiğinizde arttırırsınız şu an için kullanacağınız FalseProfession (FP) ve Assume Profession o kadar yüksek NanoCInit. cezası varki vereceğiniz NanoCInit hiçbir işe yaramayacak.
Trade and Repair: Burda bizim için önemli 3 skill var. Birincisi tabiki Comp. Liter skilli. Bu skill sayesinde NCU kemeri takıp buna birçok değerli eşya yerleştirebiliriz veya bu skill sayesinde Grid’de yolculuk yapabiliriz. Fakat bu skille max vermeye gerek yok çünkü FP ile Trader olduğumuzda onların Comp.Lit. bufflarını kullanarak kendimizi henüz daha başlardayken 50 bufflayabiliriz ve buna Comp.Lit. expertiseyi eklersek 20 daha gelir bu sayede 70 arttırmış oluruz. Comp Lit için ne kadar gerektiğine karar verip ondan sonra arttırın derim yani ilk 10 lvl verin daha sonra takacağınız kemere veya gridde gideceğiniz yere göre IP verirsiniz. İkinci skill Psychology ve bu skill sayesinde Team missionlarda hem kendimizin hemde Doktorun aggrosunu başkasına yönlendirerek hayatta kalmamızı sağlayan Repressor aletini takabiliyoruz ve Notum Wars’da Tower dikmemiz için gereken skillerden biri. Son skill ise Mech.Eng. Ben NW çıkana kadar bize yeşil oldugunu farketmemiştim açıkcası ve bildiğim kadarıyla agent için sadece Tower dikmeye yarıyor.
Nano&Aiding: Bütün mesleklerin nanolarının büyük kı
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
eheh ben de öyle düşünüyorum :D

herkes demek doğru olmaz belki ama 1/10 da biraz yakın oluyor herkes kelimesine ::)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche


[Bu mesaj BlackRose tarafından 28 Eylül 2004 13:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

1.5 senedir oynuyorum sadece bir kere RK2 de char açtım oda bi patch yapılmıştı ve RK2 RK1 den yarım saat önce açılmıştı sıkıntıdan bi NT açmıştım :P[signature][hline]"Story of SadButcher"
horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki:
...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...