Sam Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 farkında mısınız bilmiyorum ama özellikle konu dışı'nda atılan mesaj sayısı birkaça katlandı sanki 2 haftadır, neye baksam 50'den, 100'den fazla mesaj atılmış, en başından girmediysem korkuyorum akmaya, oku oku bitmiyor.. :) hepsi tek satırlık şeyler de değil hani, oku, anla, hazmet derken saatler geçmiş bir bakıyorsun.. bu paticik'i başımıza saranlar Allah'tan bulsunlar.. mükafatlarını diyelim.. :-p[hline]Agent Thompson: You! Agent Smith: Yes, me. [turns Thompson into another Smith] Agent Smith: Me... me... me... Agent Smith Clone: Me too. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 üye sayısı artış halinde sürekli.. aktif olanların sayısı da artıyo.. madalyalar geldi garbage da açıldı bi de millet coştu bi anda.. açıldı herkes[hline]Knock-knock-knockin' on heaven's door [/i] [Bu mesaj Kenderleme tarafından 24 May 2003 00:32 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 iyi de abi cogu gereksiz :P *!saldiracaklardan kacmaya baslar*[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god Blind Guardian - Age of False Innocence -Kings of Chaos- So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 2 gündür net de yok...[hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 base e saldırıyo adiler!!!!karşı ataaaakk!!! *!yok yok tamam bu sefer kırdı herif kafayı*[hline]Long lost words whisper slowly to me Still can't find what keeps me here When all this time i've been so hollow inside I know you're still there Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Bir zamanlar her refreshde her bölüme yeni bir yazı gelirdi ama her.[hline]deep. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 said: Deep-Night, 24 May 2003 00:34 tarihinde demiş ki: Bir zamanlar her refreshde her bölüme yeni bir yazı gelirdi ama her.[hline]deep. oha..................[hline]karpuz, 30 April 2003 11:46 tarihinde demiş ki: abi aşmış bişey o cici bebe ------------------------------------------- Bu aralar ordunuzun arttığını görüyorsanız bilinki ben imzalarda gördüğüm her linke tıklıyorum.E bi zahmet artık Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 net olmadığı için doğru düzgün buraya abanmış durumda üyeler :D[hline]#mix.gen.tr#... [email protected] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 said: Deep-Night, 24 May 2003 00:34 tarihinde demiş ki: Bir zamanlar her refreshde her bölüme yeni bir yazı gelirdi ama her.[hline]deep. Çünkü o zamanlar sadece 4-5 bölüm vardı...[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 said: Prawler, 24 May 2003 09:13 tarihinde demiş ki: net olmadığı için doğru düzgün buraya abanmış durumda üyeler :D[hline]#mix.gen.tr#... [email protected] aynen öyle :)[hline]get bored.. icq: 67083813 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 site bağımlılıkk yaratıosa suçlusu biz miyiz ? :P[hline]Dralnu, 28 April 2003 22:19 tarihinde demiş ki: ahaha peon a bak pick axe kaldırıp gelio Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 bende okuyamıyorum forumları sırf bunun yüzünden yani matrix'in 'spoiler' adlı topic'ine girmemek için zor tutuyorum kendimi çünkü girsem min. 2 saatte anca okurum[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 said: Mephisto_, 24 May 2003 16:38 tarihinde demiş ki: bende okuyamıyorum forumları sırf bunun yüzünden yani matrix'in 'spoiler' adlı topic'ine girmemek için zor tutuyorum kendimi çünkü girsem min. 2 saatte anca okurum[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz aynı sebepten okumadıgım baya bi topic var ama okumayıncada içinde kalıyo insanın be:)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 hepsini okudum hepsini okudum ! :P[hline]Dralnu, 28 April 2003 22:19 tarihinde demiş ki: ahaha peon a bak pick axe kaldırıp gelio Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 bana da kablo ver ben de okurum :-p[hline]Agent Thompson: You! Agent Smith: Yes, me. [turns Thompson into another Smith] Agent Smith: Me... me... me... Agent Smith Clone: Me too. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 said: Sam, 24 May 2003 21:50 tarihinde demiş ki: bana da kablo ver ben de okurum :-p[hline]Agent Thompson: You! Agent Smith: Yes, me. [turns Thompson into another Smith] Agent Smith: Me... me... me... Agent Smith Clone: Me too. yapma abı genede okunmaz yanı.. yanı okunurda ınsanın canı cıkar...[hline]Duxus --------- Wisdom, clear my eyes. Honor, guide my step. Passion, fire my heart. Darkness, hide my fear. Life, be my shield. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Ben hepsini okudum dial-up la manyak mıyım neyim :)[hline]Silphatos Iceheart - [email protected] Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Hehe değilsin çünkü bende hepsini okudum dial-up olarak:) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Bir dial-up ci olarak yazik bize diyorum baskada bise demiorum. Her ay ferman gibi fatura geliyor masallah...[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 ben dial-up ım ama ferman fatura gelmiyo (eskiden gelirdi bilirim o papirus gibilerini) - lojman sağolsun :) Ben kendime deli benzetmesini o kadar sayfa okudugum için yaptım ahauz sizden farklı biraz :P[hline]Silphatos Iceheart - [email protected] Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 said: smerten, 24 May 2003 22:13 tarihinde demiş ki: said: Sam, 24 May 2003 21:50 tarihinde demiş ki: bana da kablo ver ben de okurum :-p[hline]Agent Thompson: You! Agent Smith: Yes, me. [turns Thompson into another Smith] Agent Smith: Me... me... me... Agent Smith Clone: Me too. yapma abı genede okunmaz yanı.. yanı okunurda ınsanın canı cıkar...[hline]Duxus --------- Wisdom, clear my eyes. Honor, guide my step. Passion, fire my heart. Darkness, hide my fear. Life, be my shield. buraya kablo altyapısı getirmeleri için bir bedel olsa okurum belki 10000 mesaj filan birkaç saatte.. :)[hline]Agent Thompson: You! Agent Smith: Yes, me. [turns Thompson into another Smith] Agent Smith: Me... me... me... Agent Smith Clone: Me too. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.