Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Shadowrun Returns


Kanuni

Öne çıkan mesajlar

  • 2 ay sonra ...
  • 2 ay sonra ...
  • 2 yıl sonra ...
İlk oyunu daha yeni bitirdim...

Fena değildi. Konu güzel başlayıp sonlarda tentakula bağladı falan ama sardı baya. 10 saat sürdü ama 3 oturuşta gömüp çıkıyorsun zaten nereye varacak konu diye...

Biraz ara verip Dragonfall ile devam ederiz. O daha derli toplu ve uzun galiba. İlk oyun güzel olsa da baya lineer ilerliyor. Tıklanacak yerler belli olması falan biraz adventure yapmış oyunu.

jesica

Sonda dellenip böcekler yesin ulan seni dedik ama sondaki Sam'in kaydı ile azcık üzüldüm lan SDF.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 ay sonra ...
3 oyunu da sirayla oynadim. Hatta bir ara birazda baydim, cunku neredeyse 3 oyunda sirasiyla birbirinin biraz gelistirilmis kopyasi. Yeni oynayacak olan varsa direk Hong Kong u oynasin. Yada ben shadowrun evrenini seviyorum diyorsaniz Dragonfall dan baslasin. Zaten her oyunda senaryo birbirinden bagimsiz. Gerci Dragonfall la Hong Kong un senaryolari bayagi iyi (Ozellikle Dragonfall)

Benim hosuma gitmeyen yanlari, hadi ilk oyunun gunahi olmaz kickstarter filan derken, ama hic mi voice over, cinematic cut(hk da 1-2 tane vardi) olmaz bir oyunda. Ulan bir karakterin sesini bile duyamadik. Hadi muzikler biraz kendini tekrar etse de, soundtrack cok iyi. Ama bir tanede konusturacak adam bulamadiniz mi? Bazi classlar da hic keyif vermiyor ana karakter olarak. Ben en cok mage/shaman, adept/melee oynarken keyif aldim oyundan. Decking filan safi zaman kaybi, surekli ayni mini oyunu oynatip duruyor. Yan karakterleri customize etme secenekleri cok sinirli. Isterdik ki bir Baldur's Gate ayarinda olsun. Ilk oyundan baslayip sirayla oynayinca insan istiyor ki boyle bariz fark olsun ama malesef, bir HK biraz fark ortaya koyuyor. Birde item cesitliligi cok az degisiyor. 3dmg pistol, 5 dmg pistol, vs.

Hosuma giden yanlari, setting ve grafikler guzel olmus, eski makineyi bile kasmiyor(gerci oyunda eski ama olsun). Karakter backstory lerine text olarak epey kasmislar. Birde bazi durumlarda npc karakter reaksiyonlari cok iyi olmus (Or. Gaichu, aslanim Gaichu ya:)). Muzikler gayet guzel. Izometrik RPG acligimi dindirdi format olarak.

Belki Paradox un altinda cok daha iyi bir rpg cikarabilirler ilerde.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...