Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warhammmar 40k


GERGE

Öne çıkan mesajlar

Çok Teşekkür ederim dostlar yorumlarınız için mutlu oldum.

 

 Pandemi bitse masaüstü oynamaya tekrar döneceğiz. Mevcut kurallarla ilgili burada konuşabiliriz ama. dediğim gibi başlamak isteyen varsa Cadia kapısı ve Kule Sakinlerine üye olup whatsapp grubundan öneriler alabilirler. Ordu satanlar düzenli oluyor ilk giriş için ne lazım vs hepsi konuşulur. 40 hemen 2000 pointlik ordu alayım ve masaüstünde oynayayım oyunu değil zaten her alanıyla bir hobi.  Modeli almak birleştirmek boyamak vs. Bir orduyu alıp birleştirip boyayıp, hazır hale getirip kurallarını öğrenerek oynamaya başlamak uzun zaman zaten. Ama hobinin her aşaması bana keyif veriyor birleştirmesinden boyamasına boyamasından oynamasına. O yüzden küçük küçük alıp birleştirip boyayarak whatsapp da muhabbetini lore unu konuşarak, oynayanları izleyip öğrenip büyük turnuvalarda neler olduğunu takipe derek, orduyu tamamlayıp oynamaya başlayarak zevk alınıyor. Bundan doalyı bir anda o kadar para nasıl veririm diye düşünmeyin zaten azar azar alıp yavaş yavaş toplayıp başlıyorsun. Evet yine fazla para veriyorsun ama tek seferde değil. Ve son olarak evet pahalı bir hobi, ve adeta bir kara delik, düşenin çıkması zor. Çünkü 40k seviyorsanız zaten çıkmak da istemiyorsunuz. Ben Ben Space Marine (Dark Angel) toplayarak başladım, şimdi Dark Angel, Astra Militarum (Imperial guard yani, DKoK ve Cadia karışık var) ve Custodes ordularım var. Ama hala boyanmamış bir sürü modelim var yavaş yavaş boyuyorum bir süredir model de almıyorum kafamdaki plandaki herşeyi aldım (şimdilik) Neyse yani özetle sorusu olan  falan olursa zevkle cevaplerım. 

GokTuRK tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Türkiyede herkes 40 k cı galiba :p Benim gibi totalwarhammerdan gaza gelip ordu kurmaya kalkan yok mu ? :p Şu anda satıştan kalkmış 2. el vampire counts ordusu alsam oynayan bulur muyum ? Eski codexlere göre oynayanlar oluyor mu ? Bence 10 yıl önceki modeller hem 40 k hem normal warhammerda daha güzeldi.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Games Workshop bu kadar kötü yönetim kararlarıyla hala nasıl kar ediyor cidden anlamıyorum. Muhtemelen adam akıllı bir iş planıyla yönetiliyor olsalar şu an onlarca kaliteli dizi, oyun, film falan çıkardı, minyatürler Türkiye'de bile insaflı fiyatlara peynir ekmek gibi giderdi. Ellerinde o kadar saçma sapan iyi bir materyal var ki...

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 hafta sonra ...

ya hani astartes'i yapan elemanı GW almıştı da sevinmiştik ya. yanlış anlamadıysam diğer animation yapan youtube çulara da aynısını yapmışlar ama bazıları şikayetçi. alıp videoları kaldırtıp sonra sallamıyorlar gibi bir durum olmuş sodaz'a. inşallah bir tanesinde aksilik çıkmıştır da diğerlerinin işelerini DW altında görmeye devam ederiz.

eleman bir astartes olmasa da yine güzel bişeyler yapıyordu.

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
  • 2 ay sonra ...
  • 3 ay sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...