Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warhammmar 40k


GERGE

Öne çıkan mesajlar

  • Genel Yönetici
İlk kez bir Warhammer 40k oyunu oynadım, setting epey hoşuma gitti (GM oyundan önce 2 saat setting anlattı). Romanlarına gireyim, sonra kendim oynatayım dedim ama information overload oldu. Nereden başlayayım? Horus Heresy iyi görünüyor ama bilmiyorum. Tavsiye var mı?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Shared World olduğu için fazla W40K romanı okumadım, ama bildiğim kadarıyla en çok tutulan W40K yazarı Dan Abnett.

Horus Heresy serisi de çok beğeniliyor, fakat o seri aslında 40K evreninin asıl settinginde geçmiyor. Evrenin 40K'daki hale gelmesine neden olan çok önemli bir dönemi anlatıyor.

Bu arada, blacklibrary.com'da uygun fiata, hatta bazen de bedava W40K e-kitapları bulunuyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Eldar ordusu kurmakta olduğumdan ve artık şu romanları okuyayım diye bende Path of the Warrior ile başladım okumaya ama Horus Heresy direk listemin başında duruyor bir an önce okuyacağım. Valla shared world olmasına rağmen çok iyi şeyler duyuyorum romanlar hakkında.

Sana tavsiyem GERGE Dawn of Warlara bakabilirsin biraz direk lore'a giriş için RTS seviyorsan. Onun dışında Codexler var orduların 40k tabletop için kurallar olan orada da çok güzel lore anlatılıyor onlarıda okuyabilirsin. Birde kısa bir 40k animasyonu çıkmıştı geçenlerde oda güzeldi onu izle.

40k AKAR.

not: dark heresy mi oynadınız?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici
Yok. Deathwatch. Jericho Reach diye bir yerde Space Hulk'a göreve gittik, orada Tyranid kestik. Setting'i çok bir heyecanlı anlattı ama GM 2 saat, ilgimi çekti epey.

Metucon oyunu yine, playtest yapıyorduk.

Oyun işi bana uzak şu an. RPG ve Indie oynuyorum sadece biraz da MobA. İlk kitabı o aldığım serinin iyi başladı ama, yazım filan güzel. Bakıyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 10 ay sonra ...
Eğlenceli bir seri istiyorsan Ciaphas Cain kitaplarını okuyabilirsin. Cain bir commissar ve önceliği hayatta kalmak. Adamın kendi paçasını sıyırmak için yaptıkları bir şekilde leyhine dönüyor ve zamanla "Hero of the Imperium" olarak anılmaya başlıyor. Neredeyse bir karış kalınlığında bir kitabı var mesela, adı da Hero of the Imperium, ama öyle keyifle okudum ki bana mısın demedi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
  • 9 ay sonra ...
arkadşalar ben 1 adet dreadnought 1 adet de sm chaplain almak istiyorum. ama boyanmış bir arkadaştan almak istiyorum. Games Workshop la ingiltereden zart zurt değil.

bana yardımcı olabilecek olan var mı?

Neden ordu almıyorsun derseniz, ben istemiyorum ordu. boyamaya artık vaktim yok aslıda sebeplerden biride bu.

bir de benim orduya bedel bir chaplain im var zaten http://www.1-6th.co.uk/Chaplain/index.html

istiyorum ki bir de gerçek SM dread in ve 1 adet en azından sm ile chaplain im olsun.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 7 ay sonra ...
  • 3 ay sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...