Jump to content
Paticik Patreon - Birlikte Siteyi Açık Tutalım ×
Paticik Forumları

Fps bölümüne 2-3 ek,

whissinn

Öne çıkan mesajlar

Bence Matrix te gelmeli enter the matrix opposing force vede global miydi neydi güzel bir oyuna benziordu oda gelse fena olmaz ama oposing in gelmsiini isterim o oyun cunku hala YAŞIYOR hatta onun için bütün bolumlerini fln da yazarım ama cok güzel oyun oposing yaw o nu nasıl yazmamıssınz üzüldüm valla neyse insallah birisi bakar vede destekler iyi muhabbetler
Sosyal ağlarda paylaş

enter the matrix bundan 1 ay sonra tarihin tozlu sayfalarına gömülecek bir oyun
tabii para tuzağı bir expansion yapmazlarsa
opposing force single player için değil mi yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum ?
öbür oyunun adını bile hatırlamıyorsun bence
genel olarak bence çok gereksiz tabii bu benim düşüncem
illahi ek şartsa quake gibi çok oynanan ve belirli içeriğe sahip birşey olmalı[hline]Call my name and save me from the dark
Save me from the nothing I've become
Sosyal ağlarda paylaş

NS oynayan çok insan var. NS de güzel oyun. Ama forumu kullanan yok.

Dediğiniz gibi genel bir forum açılsa ve bir sistem yapılsa.

Mesela şöyle:

Başlığı yazarken alt tarafta bir menü olur. O menüden konunun hangi oyunla ilgili olduğunu seçersiniz ve konuyu açınca başlığın önünde çıkar o.

Örnek:

"Act III'deki gizli geçitler" diye bir konu açtınız. Menüden JK2 seçtiniz.

Forumlarda FPS bölümünde

"[JK2] Act III'deki gizli geçitler" diye gözükür.

Hatta böyle bir sisteme bile gerek yok. Herkes manuel yapabilir. Bir ara yapılıyordu mesela. [NWN]xxx, [IWD2]zzz şeklindeki forumları hatırlıyorum.

Gerekliliğine siz karar verin. Ama FPS bölümünde bence gereğinden fazla forum var. Yani aslında gerekli de, kullanan olmadığı için fazla yer işgal ediyor bence.[hline]Ugly women makes us buy beer,
Pretty women makes us drink beer.
[Al Bundy]
Sosyal ağlarda paylaş

aslında bence çok gerekli değil o bölümler, sadece cs bölümü kayda değer mesaj toplamış. tek başına sadece cs bölümü açık kalırsa da biraz garip duruyor gibi geldi bana.

en olmadık oyunları saymışsınız da ut ve ut2003'den bahsetmemişsiniz. memleketin kalite anlayışı bu.. :-p[hline]Agent Thompson: You!
Agent Smith: Yes, me.
[turns Thompson into another Smith]
Agent Smith: Me... me... me...
Agent Smith Clone: Me too.
Sosyal ağlarda paylaş

ut2003 oynayan çok kişi yok çünkü dediğim gibi memleketin oyun anlayışı bu, fps ile alakası yok. ben athlon 600 ile oynuyorum, kime sorsan 2 ghz geforce 4'leri var insaf yani..[hline]Agent Thompson: You!
Sosyal ağlarda paylaş

meynsitriim şall day..

aslında bilgisayar oyunları bölümünü uzun süre boyunca fazlasıyla dolduran oyun başlıkları için böyle birşey düşünülebilirdi. cs başlığı yoktu mesela bir tane bile, bakıyorum da konuşmaların çoğu eskileri yadetmek vb.. :)[hline]Agent Thompson: You!
Sosyal ağlarda paylaş

Muhabbete Katıl

Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi.   Bunun yerine link olarak göster

×   Önceden girilen içerik getirildi.   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...