whissinn Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Bence Matrix te gelmeli enter the matrix opposing force vede global miydi neydi güzel bir oyuna benziordu oda gelse fena olmaz ama oposing in gelmsiini isterim o oyun cunku hala YAŞIYOR hatta onun için bütün bolumlerini fln da yazarım ama cok güzel oyun oposing yaw o nu nasıl yazmamıssınz üzüldüm valla neyse insallah birisi bakar vede destekler iyi muhabbetler Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Onlardan once q3 ve jk2 yok onlar konmali eger bisey konacaksa, ki fps bolumune bile gerek yok bence. [imho][hline]The clash of honor calls to stand when others fall Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 enter the matrix bundan 1 ay sonra tarihin tozlu sayfalarına gömülecek bir oyun tabii para tuzağı bir expansion yapmazlarsa opposing force single player için değil mi yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum ? öbür oyunun adını bile hatırlamıyorsun bence genel olarak bence çok gereksiz tabii bu benim düşüncem illahi ek şartsa quake gibi çok oynanan ve belirli içeriğe sahip birşey olmalı[hline]Call my name and save me from the dark Save me from the nothing I've become Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Hiç olmazsa bir FPS Genel diye bir yer koyabilirlerdi evet quake aklımdaydı dogru dıyerını sallayın q3 dıyelim :D haklısınız ama oposing hakkında cıddıydım bir server acilsa netten oynasak cok sevıyorum bu oyunu yaw CS den daha cok severım . ondan demek istedim Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 bence counter-strike dışında diğerleri yıkılmalı belediye tarafından....[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Fakat dedigim gibi FPS genel koyulsa güzel olmazmıydı ? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Oyle genel dusununce bence hic bilg. oyunlarindan ayrilmalaliydi. ama illaki ayrilcak deniyorsa Fps genel seklinde bi bolum acilmasi su anki halinden daha guzel olurdu.[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 işte bende ondan dedim nationel selec gibi forumalri oraya yazardık :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 FPS genele ihtiyaç yok çünkü "Bilgisayar Oyunları" bölümü var kapı gibi..[hline]Call my name and save me from the dark Save me from the nothing I've become Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 hmm o zaman oki doki ben o bölüme bakmamıstım neyse o zaman haklısın gerek yok bencede sagol . Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 bana bir zararı olmaz fazla bölümün yanlış anlaşılmasın.. ancak öyle bölümlere gerek var da denemez bence[hline]Call my name and save me from the dark Save me from the nothing I've become Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 NS oynayan çok insan var. NS de güzel oyun. Ama forumu kullanan yok. Dediğiniz gibi genel bir forum açılsa ve bir sistem yapılsa. Mesela şöyle: Başlığı yazarken alt tarafta bir menü olur. O menüden konunun hangi oyunla ilgili olduğunu seçersiniz ve konuyu açınca başlığın önünde çıkar o. Örnek: "Act III'deki gizli geçitler" diye bir konu açtınız. Menüden JK2 seçtiniz. Forumlarda FPS bölümünde "[JK2] Act III'deki gizli geçitler" diye gözükür. Hatta böyle bir sisteme bile gerek yok. Herkes manuel yapabilir. Bir ara yapılıyordu mesela. [NWN]xxx, [IWD2]zzz şeklindeki forumları hatırlıyorum. Gerekliliğine siz karar verin. Ama FPS bölümünde bence gereğinden fazla forum var. Yani aslında gerekli de, kullanan olmadığı için fazla yer işgal ediyor bence.[hline]Ugly women makes us buy beer, Pretty women makes us drink beer. [Al Bundy] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Evet öyle olabilir bak. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Evet mirage in dedigi gibi populer bulumlerde bu tur bi filter sistemi kullanilabilir. Hos olur...[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Wastiee yapar, çılgın o. :p[hline]Ugly women makes us buy beer, Pretty women makes us drink beer. [Al Bundy] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 ya yapmazki ama :hmm: Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 aslında bence çok gerekli değil o bölümler, sadece cs bölümü kayda değer mesaj toplamış. tek başına sadece cs bölümü açık kalırsa da biraz garip duruyor gibi geldi bana. en olmadık oyunları saymışsınız da ut ve ut2003'den bahsetmemişsiniz. memleketin kalite anlayışı bu.. :-p[hline]Agent Thompson: You! Agent Smith: Yes, me. [turns Thompson into another Smith] Agent Smith: Me... me... me... Agent Smith Clone: Me too. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 ut2003 oynayan kaç kişi var ki ? daha doğrusu makinası adam gibi fps veren..[hline]Call my name and save me from the dark Save me from the nothing I've become Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 ut2003 oynayan çok kişi yok çünkü dediğim gibi memleketin oyun anlayışı bu, fps ile alakası yok. ben athlon 600 ile oynuyorum, kime sorsan 2 ghz geforce 4'leri var insaf yani..[hline]Agent Thompson: You! Agent Smith: Yes, me. [turns Thompson into another Smith] Agent Smith: Me... me... me... Agent Smith Clone: Me too. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 memleketimin oyun anlayışı buysa bu da memleketimin insanının girdiği forum olduğuna göre yine gerek yok :).[hline]Cold silence has a tendency to atrophy any Sense of compassion Between supposed lovers/brothers Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 boşverin abi fps adamı bozar racoa ters bir durum bi kere wallaha ben 2 sene olalı kurtuldum o illeten sizde kurtulun[hline]Thief of Paticik Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 meynsitriim şall day.. aslında bilgisayar oyunları bölümünü uzun süre boyunca fazlasıyla dolduran oyun başlıkları için böyle birşey düşünülebilirdi. cs başlığı yoktu mesela bir tane bile, bakıyorum da konuşmaların çoğu eskileri yadetmek vb.. :)[hline]Agent Thompson: You! Agent Smith: Yes, me. [turns Thompson into another Smith] Agent Smith: Me... me... me... Agent Smith Clone: Me too. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Neyse su Halflıfe 2 ıle Doom 3 cıksın hepsını sılerız bu ıkısını koyarız :D[hline]A little less conversation a little more action please Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Mirage +1 Fps bölümü bence gereksiz, kapatılsın walla. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 ns yi kullanana yok ççunku sandwaves den başka serveri yok :(.. gidip orjinhalalcaz bu gidişle..[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.