BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 aslında en solda yeni mesaj atıldığını gösteren ikonların icat edildiği günden beri forumda böyle bir sorun var bende ama bir daha konusunu açim dedim neden bende dedim çünkü bunu birkaç kere sordum ama sorun senin cookie explorer ayarlarındadır dediler ama değil aslında =) çünkü o zamandan beri defalarca yeni sistem kurdum ve hiç o ayarlara dokunmamama rağmen bu durum devam ediyor, kaldı ki bahsedeceğim olay başka forumlarda olmuyor o yüzden sorunun bende olduğuna inanmıyorum sorun şu; şimdi sabah açıyorum forumu haliyle yeni mesajlar var ve en soldaki ikonlardan hangi bölümlere yeni mesajlar olduğu belli, sonra giriyorum bir bölüme ve o bölümün mesajlarından sadece birini okuyup en üstteki pepelek forumları linkine veya konunun başındaki [dizin ikonunun yanındaki] pepelek forumları linkine tıplayıp ana forum sayfasına gidiyorum, ee ben sadece bir bölüme girip baktım ama bütün bölümlerdeki yeni mesaj ikonu gitmiş, yani sanki ben bütün bölümlere girip okumuşum gibi, halbuki öyle değil durum aynı olay bölüm içi konularda da oluyor, mesela konu dışına girdim ve 10 tane yeni mesajın olduğu konuyu en üstte gördüm ve içlerinden "beyler savaşa giriyoruz uyumayın" konusuna tıkladım, okudum mesajları ve yine dizin ikonunun yanındaki konu dışı alt bölümüne tekrar tıkladım çünkü diğer 9 yeni mesaj içeren konuyu da okuyacam tek tek ama o da ne artık bütün konular okunmuş görünüyor işte bu sanırım bir refresh hatasından mı oluyor nedir durum bu, olması gereken neydi; ben bir konuya girip okuduktan sonra ister alt bölüme tekrar linke tıklayarak gireyim isterse ana forum sayfasına gideyim hatta ve hatta explorer'ı kapatıp yeni bir tane açıp foruma gireyim, okuduğum veya içine girdiğim konu dışındaki bütün diğer yeni mesaj içeren konuların yaninda yine aynı ikonun duruyor olması gerekirdi bu dediğim şey bir çok forumda var ve ben aynen dediğim şekilde okuduğum zaman okumadıklarımı da görebiliyorum, düşündüm ki sorun benim ayarlarımla ilgili değil [bu XPde de daha önceki versiyon windowslarda da böyle, explorerların da versiyonları farklı, net kafelerden de aynı şeyi yaşadım] ben ne yapıyorum peki bunun önüne geçmek için? konuları okuduktan sonra linkte tıklayıp gezmiyorum sürekli geri tuşuna basarak forum ana sayfasını veya alt bölüm sayfalarını ilk açtığım hale getiriyorum ki okumadığım konuları görebileyim çok da önemli değil diyebilirsiniz öyle yapmaya devam et de diyebilirsiniz tabi =) ama çözülebilecek bir şeyse de çözülmesi fena olmazdı =) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 hoca 3 dakikada bişiler yapmalısın forumda ki aktif oldugunu bilelim yeni cookie atamayalım sana diye.[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 hm anlamadım yani sürekli bir yerlere mi girmek gerekiyo aktiflikten ne kastettiğini anlamadım yani şimdi peşpeşe ana sayfadan bir konuya girsem ve hemen geri çıksam yine aynısı oluyor, belli bir süre sonra da ana sayfaya gelsem yine aynısı oluyor şu andaki sistemde mesela bugün ilk defa forumu açtığımda işte orda bi tane burda 3 tane diyelim toplam 10 tane yeni mesajı olan konu var, herhangi birine girdim mi bitti gitti o kadar yani bir göz görebiliyosun nerelere mesaj atıldığını o kadar tekrar ana sayfaya dönünce hepsi eski mesaj gibi görüntüleniyor Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 bak mesela foruma ilk defa girdin diyelim işte okumadıgın mesajlar ve konu baslıkları işaretleniyor ondan sonra sürekli snei kontrol ediyoruz, eger 1 dakika boyunca bişileri tıklamamışsan bi yerlere gitmemişsen yani bi şekilde aktif degilsen siteden gittigini farz edip en son giriş tarihini suandaki zaman göre yeniden düzenlioz. 1 dakikayı aşmayacak boyunca aktif kalırsan sorun cıkmaması gerekiyor yani.[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 hmm şimdi anladım yani 1 yada 3 dakka gibi bir süre var o süre boyunca ben bir mesaj okuyor olsam mesela, geri döndüğümde [burada yeniden ana sayfaya yönlenmem demek oluyor bu] en son geldiğimden bu yana olanlar görünüyor ok o kadar kısa süre için denemedim tabi doğrudur =) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 demek bizi sürekli denetim altında tutuosunuz cık cık cık :) korkmayın ısırmayız :P Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Aralık 23, 2019 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2019 test Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.