Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kaldı mı oynayan?


KingV

Öne çıkan mesajlar

  • 3 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 6 ay sonra ...
Bir hafta önce US serverlerinde başladık, eşimle beraber oynuyoruz. Sizleri paticik'ten bulunca EU'da Crom serverinde tekrardan başladık.(GM US<>UE transfer olmadığı söleyince mecbur kaldık daha dogrusu)

WoW, Rift, Gw2'den sonra AoC yepyeni bir oyun oldu bizim için sevdik de, lv80 olduktan sonra p2p'ye geçmeyi düşünüyoruz, Crom'da oynayan arkadaşlar varsa bana ulaşabilirler, eğer ihtiyaç varsa beraber oynarken kullanabileceğiniz TS3 serveri sağlayabilirim.

Server Crom - Thurolf(guard)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sreen olarak Fury'de hala oynamaktayım. 19, 59 ve 80'de mini bulmak kolay, dışarıda end-level'lar daha çok yeni gelen SDS bölgelerine hücum etmiş durumda (PVP'nin dibine vuruyorlar bu arada eskilerin Kesh'i gibi). Geçen hafta açtığım char'la gördüğüm kadarıyla Tortage'da da ciddi bir kalabalık var, çıkıp Conall's grup questlerini yaparken de birkaç dk. içinde 5 kişi daha bulmayı başarmıştım, oyuncu sayısı fena değildi.

GW2 ve SWTOR için gidip 1-2 ay hevesini aldıktan sonra dönen de epey bir tanıdığım var oyunda. Ben ikisini de oynamadım ama AoC nüfusu açısından konuşmam gerekirse dönen oyuncu sayısını yadsınamaz buluyorum.

Global chat'de en çok göze çarpan raidler T1 ve T4. Başlamak veya yeniden başlamak isteyen varsa bedava oyuncular için bütün sınıfları ve 80 öncesi dungeon'ları açtılar. Para limiti de 10g oldu. Yani 80'e kadar tek kuruş ödemeden, istediğiniz gibi gezip deneyebilirsiniz oyunu. (AA puanları ve Khitai için hala expansion'ı satın almış olmanız gerekiyor tabi)

Biz 2008'in sonlarına doğru üç arkadaş başlamıştık, diğer ikisi bıraktı. :D Benim de iş yüzünden 1-2 aya çıkan sürelerle ara vermem gerekebiliyordu ama hep döndüm, bırakamıyorum bir türlü. Son ayrılışımdan sonra döndüğümde bir baktım bütün guild (Turks, Ergenekon, Abyssus... artık o zamanki adı ne idüyse) Crom'a geçmiş. O zamandan beri o guild senin bu guild benim girip çıkıyorum bir yerlere.

Duyduğum kadarıyla Crom nüfus açısından çook daha yoğunmuş ama bence Fury de yeterli durumda. O açıdan sunucu seçerken oyuncu sayısından ziyade ruleset bazında düşünmenizi tavsiye ederim (Rage'den uzak durun yeter).

Fury'de ulaşmak isteyen Sreen'e tell atabilir veya Kara Korum'da Brittle Blade için "iki çay kap getir abinle içelim" tarzı questlere koştururken bulabilir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...