Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Twisting Nether - RedZone 25lvl (Horde) Oyuncu Alımları


GladricSpirit

Öne çıkan mesajlar

hunty said:

Niye girdigim hicbir Turk guildinde DKP sistemi olmadi?
Bi hafta ugrasiyorsun bi Boss kesiyorsun sonra; ''Guild lideriniz olarak bu item'a el koyuyorum'' der.Sonra Alir obur itemi saz arkadasina verir. Baskasinin hakkiyken alakasiz birine de zar attirirlar. Guild crafter'i derler tum craft malzemesini bi adama yollatirlar, bir ay sonra o adam kaybolur ortaliktan vs..
Tabi bu yazdiklarimin Twisting Nerdler guildi ile alakasi yok. Ayri baslik olmasin diye buraya yaziverdim.

edik yazim hatalari.


bundan önceki guildimde mesela çok kotu bir deneyimim oldu. DKP değilde epgp kullanıyorlardı benzer mantık sonucta. Fakat söyle bir tekel vardı surekli olarak raide giden bir grup ve bu gruba giremeyen 7-8 kisi sadece ve sadece 10 kisilik kanka grubundan birisi gelemezse adam alınıyor. Fakat raide katılmayanlardanda haftalık olarak olarak ep dusuyordu. yani ep kazanmadan ep kaybediyorlardı gp onemli değil cunku item alamadıklarından dolayı ep hep dipte duruyordu. sürekli grupta bulunan adamların ep/gp oranı 10,20,30 ustu oldugu için bir hafta raide katılan adam hiç bir item alamıyordu. Haksızlık diyince aklıma ilk gelen bu ornek oluyor.
Raid leader gercekten adil bir adamsaki canı gonulden inanıyorum bizimki öyle. bahsettiğiniz gibi yakın arkadası olmama rağmen item koklatmadı healerlar bufflanacak vs diye. Guilde girdiğimde en yuksek item level bendeydi ve birkac hafta sonra en gerilere dustum simdi tekrar kafa kafaya geldim diğerleriyle.

yani dostum art niyet olduktan sonra her türlü sistemde süründürüyorlar insanı. en başlarda söylemiştim nedenini gene tekrarlıyorum. bizim itemda gozu olmayan adam dememizin tek nedeni bilmem kac hafta bufflayıp ustunu basını yaptıgımız adamların. ben sıkıldım oyunu bırakıcam, migrate ediyorum, babam kızıyo gibi bahanelerle yarı yolda bırak porgresse darbe vurmasıydı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bana göre adamın normalde oynamadığı bir altı değilse o raidde bulunan herkes o itemı alma hakkına sahip olmalı. genel emeği derecelendirmek saçma. o adam raidde olmasa o boss inmezdi. insanların ağlaması da saçma.

ha item sadece rolle verilmez tabi.

birinde 384 item varsa birinde 378 varsa 378 olana veririm ben her zaman itemı.

ayrıca insanlar oyunu bırakabilir satabilir vs. guildin sağlığından çok insanların kendi sağlığını düşünmek gerek.

bir arkadaşın guild bankta 500k para var mesela. hiç bir şeye yaramadan duruyor orda. ben gleader olsam dağıtırım o parayı. bankada durup da nolcak.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hunty said:

Niye girdigim hicbir Turk guildinde DKP sistemi olmadi?
Bi hafta ugrasiyorsun bi Boss kesiyorsun sonra; ''Guild lideriniz olarak bu item'a el koyuyorum'' der.Sonra Alir obur itemi saz arkadasina verir.


Samimiyetle soruyorum DKP sisteminin inanılma oynanabilir olmasından dolayı olabilir mi acaba?

Şahsen başıma gelen olay şu; Vanilla zamanı Patchwerk kestik ve o güne kadar realm de 1 tane bile Severance yoktu şansa bize düştü , yanlış hatırlamıyosam 6 warriordık 1 tanemiz ashkandi bekliyodu o yüzden bidlemicem(bütün Vanilla boyunca sadece 2 ashkandi düştü guilde..) dedi , diğerleri main tank statusunde oldugu için otomatikman Off-tank olarak benim hakkımdı(1 fury hariç) severance , min bid'imiz 50 dkp idi bende hak geçmesin min dkp'ye alırsam ayıp olur etik olmaz diyip 250 dkpyi verip aldım nitekim taktir edenlerde oldu sorun bu değil
2 hafta flan sonra ashkandi düştü bu sefer ashkandi bekleyen arkadaşımızdaydı sevinme sırası nitekim arkadaşımız etik olan cömertliği göstermeyip ehi ehi diye 50 dkp'ye aldı ashkandi'yi ve sagolsun aramızdaki 200 dkp fark sayesinde hep t3 droplarda en aşağı 2 hafta beklemek zorunda kaldım

Bu şekilde bi sürü örnek verilebilir mesela adını tam hatırlayamadığım bi boss'tan (razivious?) düşem off hand sword 1680 dkpye gitti , kaldıki 5 hafta üstüste düşünce 5. alan 50 dkp'ye aldı (1680 dkp biriktirmek de 3 ay flan sürebiliyo) böyle böyle şeyler işte

RedZone'dan özür dilerim guild topicinizin içine ettim azcık :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

eski vanilla guildinde benim guzel bi dkp sistemi vardi 2 tane dkp var 1 i takilar icin digeride armor ve silah hic sorun yasandiginida hatirlamiyorum...

ama daha iyisi soylede olabilir, raide katilma yuzdesine gore vericeksin itemi en yuksekten dusuge gore paylastirarak sira ile dagitacaksin en mantiklisi bu bence.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bazı türk guildlerinde kapıda beklesen de içeride olsan da raid saatinde online isen herkes e$it dkp alıyordu. öyle güzel oluyordu. çünkü bazen boss'a göre adam deği$iyor orada dkp kaybı oluyordu.

ama yine de bir guilde girip bi üç be$ ay oynayıp artık kendine alı$tırdıktan sonra guildmasterın kankasının elinden de item alıyorsun çok problem değil. iyi oynayan her zaman ezer.

e guildmaster niye böyle yapıyor beni aylarca uğra$tırıyor dersen, guildmaster ve raid liderleri senin verdiğin emeğin bi'kaç katını veriyor, guild kuruyor bir setup olu$turuyor, biraz da senden farkı olsun bi'zahmet. orada bir mesai harcıyor. yine de buna rağmen iyi oyuncuysan da lootu verir. hiçbir guildmaster kankası için o kadar emek verip düzene koyduğu guild progressini bir kalemde silip atıcak hareketler yapmaz. öyle yapıcak guild lideri zaten sağlam bir progressi tutturamaz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 7 ay sonra ...
Merhabalar! asker alımlarımız devam etmektedir. progressimiz açıkçası kötü gitmektedir :) ve healer ihtiyacımız vardır. x class healer diye birşey belirtmicem ama raidte abi adam out of range ti, tam heal atıyodum aoe yi gormedim, bu fight cok hareketli heal atamıyorum gibi sorunları olmayan arkadaşları bekliyoruz.

http://www.wowprogress.com/guild/eu/twisting-nether/RedZone
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...