Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elder Scrolls Online


Masquerade

Öne çıkan mesajlar

said:
Skyrim'in yapım süreci boyunca multiplayer talepleri ve dedikoduları eksik olmadı. Pete Hines ve Todd Howard da çeşitli zamanlarda bu seçeneği ciddi olarak tarttıklarını, pekala yapılabileceğini, ancak halihazırda en iyi yaptıkları şeye odaklanamaya devam etmek istediklerini açıkladı.

Yeni ortaya atılan iddialara göre bu durum pek yakında değişecek gibi görünüyor. "İçeriden" gelen bilgilere göre Bethesda Mayıs ayında Elder Scrolls Online oyununu duyuracakmış!

Elder Scrolls Online büyük olasılıkla Skyrim'den 1000 yıl öncesini, yani ilk oyun olan Arena'dan bile önce yer alan "İkinci Çağ" diye bilinen dönemi işleyecekmiş. Tom's Guide sitesi bu bilgiyi üç ayrı kaynaktan teyit ettiklerini söylüyor.

İkinci Çağ, Septim hanedanının henüz ortalıkta olmadığı, Dark Brotherhood ve büyücüler loncasının kurulduğu, ejder Grahkrindrog'un öldürüldüğü, dağılan bir İmparatorluk altında Elsweyr krallığının doğduğu, olabildiğince karmaşık bir dönemi kapsıyor. 900 yıl süren bu dönemin sonlarına doğru sahneye Aldmeri Dominion ve Talos çıkıyor.

Yine iddialara göre oynanabilir üç fraksiyon olacak. Bunların kim olacağı henüz net değil, ama simgeleri aslan, ejderha ve av kuşu (Anka kuşu ya da kartal) olacakmış.

ZeniMax Online'ın en az bir buçuk yıldır adı gizli tutulan bir proje üzerinde çalıştığı biliniyor. Üstü örtülü resmi açıklamalar, 2007'de ZeniMax'ın bir DVO için 15 milyon dolarlık dış kaynak alması ve elderscrollsonline.com alan adını kaydettirmesi dışında, epeydir bazı iş ilanları (concept artist, graphics programmer, art producer) göze çarpıyor. Ne var ki hangi evrenin işleneceği bugüne kadar belirsizdi. Fallout da en az Elder Scrolls kadar güçlü bir adaydı.

ZeniMax ve Bethesda şu an için "yorum yok" demekle yetiniyor
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

it gibi lore var bide artı olarak.

online oyun ekonomisi ve balans için fln cok saglam adamları almaları lazım fakat. sandbox bisiler sunmak istiyorlarsa ilki cok önemli özellikle. warrior/mage combatlarıda ultimayı andırıyor skyrim haliyle bile cokta güzel olabilir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

''Bir zamanlar iyi bir savaşçıydım ama bacağıma saplanan ok...''

Mapler ve dungeonlar büyüse,farklı kombat seçenekleri eklense(sırf farenin iki tuşuna basarak oyunun sonu gelmişti),oyuncuyu biraz daha rp nin içine soksa(kim kral olmak istemezki),vampirdi,kurt adamdı, kayıp dwarflardı derken alır başını gider bu oyun arkadaş.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
"Tatar Ramazan" said:

Motor ve gameplay olarak Skyrim'in aynısı değil de piyasadaki mmolar benzeri bişey olacaksa çıkmasa da olur, umarım batırmazlar


Zamanla mutlaka ilerleyecektir, ondan şüphem yok ama motor ve gameplay olarak skyrim'in aynısını 2013'te bir mmo'dan beklemek ütopik değil mi ?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...