Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Full Heirloom


vimpir

Öne çıkan mesajlar

85 level priest healer karakterim var. Rogue icin full heirloom gear toplamak istiyorum bunu en kisa surede hangi olayla halledebilirim. Dungeon, bg ? Siz degerli buyuklerimden akil rica ediyorum. Ekleme :) : iki server arasi veya ally horde arasi karaktere gondermek mumkun oluyormu ?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bence Dungeon farm daha kolay. Zaten lvl 1-85 arası head item ve cloak -eğer guildine honored isen- gold ile alınıyor. Orgrimmar ya da Stormwind'de Guild vendorlardan alaiblirsin. Ortalama 3000g gider bunlara.

Heirloom'un amacı çabuk exp olduğu için silaha önem vermiyoruz başta. Çünkü kendisi exp boost yapmıyor. Chest ve Shoulder almak için de heroic dungeon farming yap. Zaten healermışsın, çok da beklemezsin. Bir kere ne kadar valor point kazanacağın belli, garanti iş yani.

BG'de "kazandın şu kadar", "kaybettin şu kadar" uğraş dur. Bir de hangisini kazanıp kazanamayacağın belli değil.

Bunları hallettikten sonra istersen silah da alabilirsin. Silahlar lvl 1-80 arası gidiyor ve dungeonlardan düşenlerden daha iyi oluyor elbet ama exp'a bi katkısı yok dediğim gibi. Ayrıca -hala devam ediyor mu bilmiyorum- Fishing'in varsa "Kaluak Fishing Derby" adlı organizasyonda (Wotlk zamanı böyleydi) %5 exp veren yüzük de kazanabilirsin (lvl 1-80 arası bu da). Haftada 1 yapılıyordu, galiba çarşambaları. Birinci gelen player ödülünü alıyordu.

Serverlar arası transfer olmuyor. Factionlar arası söylenmiş zaten, transfer oluyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

vimpir said:

Harikasin @Selamisahin guildim yok :( bu liste xp verenleri honor ile alma sansim yok sanirim simdi guild bul kas hep kas mantigi off off :)

http://psynister.wordpress.com/2011/05/02/guide-to-heirlooms-4-1/#leather1


Guildinden biriyle arena yaparak her win e 308 guild exp alabilirsin, yani 30win de neutral dan honored olabilirsin, yanına rogue bul disc pri rogue olarak 30win iş diil zaten.10maç kazandıktan sonra tekrar arena takımı yarat ki ratinge gitmeden sürekli 0dan başlayarak 30win yapabilirsin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Vimpir, Guild Rep isteyen sadece Head ve Cloak. Yani Chest ve Shoulder'ı (istersen silahlar da) valor point/honor point ile alabilrsin. Guilde gerek yok onlar için. Ama tabii guildin olaydı head+cloak'tan %15 extra exp destek alırdın.

Ya ayrıca artık leveling hiç ama hiç ama hiç zor değil. Çoğu level aralığı exp gereksinimi zaten azaltıldı(Mesela 4.3 patch'i ile Outland [lvl 58-68] bölgesinde exp gereksinimi %30-40 kadar düşürüldü).

Yani öyle "aman tüm heirloomlarım hazır olsun" diye bekleme bence. Sen charınla başla. Arada priest'i ile dungeon yapar alabildiğini alırsın.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Vimpir zaten şu da var, eğer ki level kasarken wsg ve ab call to arms olursa her galibiyette bazen bir bazen yarım level alıyorsun.1günde 20-30 civarında level kastığımı biliyorm:) Ne zaman hangi bgler call to arms wowun sitede yazıyodu sanırım.O döneme dnek getir. Level 10dan sonra ak bglere:)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...