Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Guild Tanıtım: Dark Saga


Shimone

Öne çıkan mesajlar

Exodous said:


Henüz fubar alyansın bir üyesi olmadığımız ve bu nedenle fubar'ın ne amaçla kurulduğunu bilmediğimizden dolayı, soru sormam çok doğal.
Soru, bilgi edinmek için sorulur. Ve asıl anlamsız olan, bilgi edinmek için sorulan bir soruya "anlamsız" demektir.




ya bilæ şimdi böyle diyosun da, bak ne demişsin önce;

Exodous said:

Peki neden organize olunmadı hala. Valla biz 8-10 kişi kıçımızı yırtıyoruz serverin puanını yükseltmek için ama "deli pvp guildiyiz" diyenlerde tık yok.


bak sonra sana ne denmiş;

DeviantSun said:

Evet beleş transferin kapanmasını bekliyorlar. Şu anda girip FUBAR tüm diğer serverları wipe'lasa her ezik guild "la SR yeniyor sürekli, koş la koş SR'ye geçelim" diyeceği ve server kalitesi yerlerde sürüneceği için FUBAR bekleme kararı almış diye biliyorum.


sonra sen bunun üzerine gelip şunu dersen;

Exodous said:

www bizim için pve'den farksız ne demek onu anlamadım. Yani dark saga www sevmiyor ve girmeyecek demek anlamına mı geliyor?


bu öküzün altında buzağıyı ararım ben pardon. bekleme kararı almışız diye cevap gelmiş sen hala "YOKSA DARK SAGA WVW'YE GİRMİCEKMİ HI?" diye üsteliyorsun. yapma bunu volkan yapma, oyuncu değiştirme hakkımız da doldu zaten of...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Fubarda "STAY LOW" statüsü aktif beleş transfer kapanana kadar. Paniğe hacet yok :D şimdilik sadece guildler bünyesinde beta oynama fırsatı bulamayanlara Wvw'nin "must" ları gösteriliyor. Hergün reset oluyor zaten kasmanın bi manası yok. Futilez'dan da Dark Sagaya selamlar :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

gw2 çok ciddi mes'eledir. öyle sandığınız gibi çocuk oyunu değildir. kabine toplanır ww3 stratejisi ciddiyetinde kararlar alınır, hayata geçirilir, toplantıya gelmeyen evinden aldırılır. gevşekliğe yer yoktur.

üniforması ve arması olan, her sabah sayım için toplanan bir guild arıyorum. kemik gibi çelik gibi olsun. alın beni de !!!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...