Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Guild Tanıtım: Dark Saga


Shimone

Öne çıkan mesajlar

Dark Saga, 2005’te Guild Wars’ta kurulmuş ve birçok oyunda birlikte yer almış bir oyuncu tabanına sahip, köklü bir mmo guildıdır.

Guild Wars’ta 2005 son çeyreğinden itibaren neredeyse her sezonu ilk 100’de tamamlayan, 2006’nın ilk Guild of the Week’i olan, (Oyungezer öncesi) Level dergisine konuk olan ve sıralamada ilk 20’ye kadar ilerleyen Dark Saga, Age of Conan’da da Battlescar serverında Victorae adı altında kurulmuş, multi-national alliance liderliği yapmış ve Battlekeep tutan guildlardan birisi olmuştur. Dark Saga başarılı tarihiyle Guild Wars 2’de tekrar kuruluyor!

Açıklandığı tarihten itibaren Guild Wars 2 yi bekleyen, MMO dünyasında tecrübeli kadrosuyla Dark Saga tekrar kuruluyor. Bulunduğu her oyunda PvP’ye ağırlık veren kadromuz, bu oyunda da hem sPvP hem de WvWvW üzerine yoğunlaşacaktır. Ancak, seneler önce bitirdiğimiz oyunun hikayesine ve dünyasına duyduğumuz bağlılıkla, bu oyunda PvE’ye kesinlikle uzak kalamayacağımızı biliyoruz ve oyunun bu yönünde de kesinlikle bulunacağız.

Guildımız WvWvW amacıyla kurulmuş olan Avrupa’nın en büyük alliancelarından FUBAR Alliance bünyesinde bulunmaktadır.

Guild Wars 2’de Amacımız:
- Oyunun e-Sport yönüne en yakın, oyuncunun kişisel becerisinin, takımıyla uyumunun ve takım taktiğinin en önemli olduğu sPvP’de en yüksek seviyede mücadele edip, var olacaksa Ladder’da en yüksekte bulunmak ve ArenaNet tarafından düzenlenecek turnuvalara katılmak.
- WvWvW’de bulunduğumuz server’da en yüksek seviyede mücadele edip, serverımızı var olacaksa WvWvW Ladder’ında en yükseğe çıkartmak.

Guildımız üyeleri, seneler boyunca birlikte oyun oynamış, gerçek hayatta tanışan ve buluşan insanlardan oluşmaktadır ve bu insanlar birbirlerinin hayatlarında evliliklerine, iş hayatlarındaki başarılarına, eğitim hayatındaki başarılarına ve hayattaki birçok anlarına şahitlik etmiş kişilerdir. Yani aslında guildımız bir oyun topluluğu olmanın yanında bir arkadaş topluluğudur da. Arkadaş toplulukları da ilki gibi genişlemeye açıktırlar ve ikisi de senelerdir oynadığımız oyunlardan bize katılan yeni üyelerle genişlemiş ve hala genişlemeyi sürdürmektedir.

Guildımız Guild Wars 2 de üye alımını açmış ve devam ettirmektedir. İster bize Guild Wars 2 için katılın ve amaçlarımızı paylaşın, başarılarımıza katkı sağlayın, ortak olun; isterseniz bunların yanında gelin bizle birlikte tüm bu amaçlarımızı paylaşmanın yanında Guild Wars 2 dışında da uzun zamandır birlikte birçok oyunda yer alan ve her gün sadece muhabbet etmek için bile olsa Teamspeakde toplanabilen bir gruba katılın. Her iki tür oyuncuya da kapımız açıktır.

Üye Alımındaki Genel Kurallarımız:
- Yaş sınırımız yoktur. Uzun zamandır birlikte olan bir topluluk olmamız sebebiyle şuanki yaş ortalamamız yüksektir ancak Guild Wars sırasında 14-15 yaşlarında olmalarına rağmen ana kadromuzda bulunan ve bunu olgunlukları, yetenekleri, uyumluluklarıyla hak etmiş üyelerimiz bulunmaktaydı. Bu örnekleri tecrübe etmiş olduğumuz üzere yaş sınırı koymamayı tercih ediyoruz.
- Sesli iletişim kullanmak mecburidir. Oyun içi iletişimde, hızlı ve kesin haberleşme de en etkili yöntem olan sesli iletişim araçlarının kullanımı tüm üyelerimizden beklenmektedir.
- Dark Saga üyeleri başka guilda üye olamazlar. Guildımız üyeleri oyun içerisinde başka guildları represent edemezler.

Bunlar dışında, mesajımızın en altında bulunan linkten sitemizde bulunan başvuru formumuzda bulunan sorular bizlere sizler hakkında bir ön-bilgi sağlayacaktır.

Hedeflerimiz yüksek. Guild olarak oyun içerisinde her iki PvP dalında da becerinin, uyumun, taktiğin en yüksek seviyesinde rekabet etmeyi amaçlıyoruz. Amaçlarımızda bahsettiğimiz üzere sPvP'de ArenaNet turnuvalarında yer almayı, WvWvW'de ise serverımızı en üst seviyeye çıkarmayı planlıyoruz. Başarılarımıza ortak olmayı istiyorsanız başvurularınızı bekliyoruz. Fazla vakit ayıramıyacaksınız fakat Guild Wars 2'de bulunmak birlikte bulunmak istediğiniz guildin Dark Saga olduğunu düşünüyorsunuz. Bu durumda yine başvurularınızı bekliyoruz. Hardcore oyuncu tabanına sahip olmamıza rağmen, iş ve eğitim hayatındaki yoğunluk sebebiyle fazla vakit ayıramayacak oyuncularımız, arkadaşlarımız da var. Kısacası ister hardcore ister casual, ne türde bir oyuncu olursanız olun, tercihiniz Dark Saga ise başvurularınızı bekliyoruz.

Başvuru Formu : http://www.dark-saga.com/recruitment
Websitesi : http://www.dark-saga.com/home
Facebook Sayfası : http://www.facebook.com/darksaga.www
Guild Wars Zamanlarından Başarılar : http://www.dark-saga.com/sysmodule/m/4221183/album/48215
Guild of the Week Yazısı : http://guildwars.com/community/guildweek/gotw-2006-01-10-darksaga.php
Level Dergisi Röportajı : http://www.dark-saga.com/sysmodule/m/4221183/detail/48215#pid=393372
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

GW'nin sitesinde Guild of the month (week?) olduklarını gördüğüm an tanrısallaşmıştı bu guild benim gözümde,, sonradan birkaç üyesiyle gvg yapma fırsatım oldu bazılarıyla, ufak çaplı başarılar da elde etmiştik, hakikaten oyunculuklarına gıpta ile baktığım insanlardı,, Dark Saga'yı tekrar görmek güzel olacak :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bilmem saga dan beni hatirlayan varmidir, gerci ben hic saga da yer almadi ama farkli guildlerde cok karsilastik "B L A X X" di benim gw deki nick.. birde "blaxx draven" vardi..

neyse.. hatirlayanlara selam olsun.. hos gelmissiniz, cok sevindim bu habere..

selamlar :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ha'da felan karşılaşmışlığımız vardı sanırsam :) allianceda vardin gibi de hatirladim ama emin değilim bundan. bu şekilde, ilk oyunda karşılaştığımız, birlikte oynadığımız oyuncuları görmek beni ayrı bi sevindiriyor, çünkü hatirladiğim oyuncuları gerek oyuncu gerek insan olarak kaliteleriyle hatirliyorum(belki de ilk oyunun sistemi bu şekilde bir araya getirmiştir :) ). o yüzden umarım yeni oyunda da görüşürüz :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

HA da paso karsilasiyorduk yaw sizlerle.. o ayri ;)

alliance da benim kendi guildim varken vardim n0x guildi ile..
ama cok kisa bir donem..

evet kesinlikle ilk oyunun oyuncu kitlesi ap ayridir, kesinlikle katiliyorum.

ikincide ayni guildde olmasak bile, ayni alliance o da olmasa kesin ayni server diyorum ben :)

dedigim gibi, tum dostlara selam olsun :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...