Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Crafting


dreagloth

Öne çıkan mesajlar

Aynen öyle (para edip etmediğinide bilmiyorum ya orasıda ayrı) sırf o degil log fln. birikti (craft 250'den fazla almıyor ) Hiçbirşey yapmadığım için herşey karman çorman oldu.

Leatherwork ve jewelery kasıcam ama öncelik leather fakat 0-25 arası tıkandım. Leather çok az cıkıyor ,satında alamıyoruz trade olmadığından. Yeni recipe yaratıp exp.'da kazanamıyorum. Ne koyduysam tutturamadım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Chef'i dışarıda bırakarak söylüyorum, her türlü crafting ÇOK rahat kasılıyor, sistemi anladıktan sonra.

Kumaş sebil, deri sebil, tahta sebil, ore sebil. Herşey bol bol düşüyor, siz bir hata yapıyorsunuz, tekrar okuyun birkaç guide bence.

Salvaging olayını çözmeniz lazım adam akıllı rahat crafting kasabilmek için.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ah olmadan bi tailor bi armor smith kasmak kolay degil. matlar kesin yetmiyo farm yapmak gerekiyo baya bi sure. hatta 375-400 arası bi 7-8 saat sadece mavi craft item farmı gerekebilir sadece farm ile kasılacaksa. magic find gear foodla gittik 1 saat farm yaptık 16 blood dusmus anca(ki bu tag farming 10-12 kisi ile ortam herkes 2 otoatak yapınca moblar oluyodu herkes tagliyodu inanılmaz hızlı bi farmdan bahsediyorum yani)

375 400 arası bi insignia istiyor 15 blood e anca cıkar 1 tane insignia yaklasık 8 tane discovery desen 375-400 arasını goturmek icin(craftlar + insignia dan gelen xp + discovery xp si ile 8 discovery yapıcak item lazım eger her birinde critlemiyorsanız)

yani oyle 80 oldum craftı kastım diye bisey yok gidip o farmı yapacaksınız ah kapalı oldugu surece. e ah acık olursa zaten problem yok paranız vvarsa cebinizde kasarsınız.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bütün zırh yapan crafting grubu çanta yapıyor; Armorsmith kutu, Tailor torba, Leatherworker çanta şeklinde. 8-10-12-20 diye artıyor sanırım slot sayısı.
sPvP'de ise PvE yapmayan arkadaşlar için PvP ödül chest'lerinin içinden ve glory ile aldığın chest'lerden çanta düşebiliyor. Ayrıca ben kendim denemedim ama düşük 4 çantayı birleştirip bir üst seviye çanta yapabiliyormuşsun mystic forge'da galiba. Deneyen varsa bilgi verirse sevinirim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bu leatherworkingde mesela ilk 25 skill için Rawhide Leather Section gerekiyor ama haliyle AH kapalı bulamıyorum. Bunun için tek yok salvaging degil mi? Salvage içinde illa deri item bulup onu salvage etmem lazım. PEki en bi deri item nerden düşüyor level 23 olan biri için farm olarak?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...