Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Crafting


dreagloth

Öne çıkan mesajlar

  • 1 ay sonra ...
Ben LW gittim 110 yaptım beta'da. genelde craftı keyifli buldum diyebilirim bir item yapması da kolay değil. özellikle ilk etaplarda vial of weak blood diye bir nane var neredeyse herşeyi yapmak için onu istiyor, onu bulamayınca baya geri düştüm ama 25'den sonra aktı gitti benim LW.

Mesela bir armor için önce chest yapıyorsunuz diyelim, onun iskeletini yapıyorsunuz daha sonra chest'in derisini yapıyorsunuz. tam anlatamadım ama bir armor yapmak için iki farklı parça yapıyorsunuz öyle diyim. daha sonra bu armora özelliği verecek insignia deniyordu sanırım onu yapmanız gerekiyor bunun için moblardan düşen mavi itemler gerekiyor, mesela claw fang ya da thin blood bu tarz şeyler daha sonra experiment kısmına geçiyoruz. dediğim iki farklı armor parçasını koyduktan sonra yaptığınız insignia'yı koyuyorsunuz ve armor ortaya çıkıyor aynı zamanda da listenize ekleniyor.

genel olarak keyifli bulmama rağmen randomize bir olay yok crafta. yani ne çıkacağı belli ne yaparsan yap. mesela vital veren insignia koyarken atıyorum belli bir şansla 5-8 vital yazsa bu tarz random işler olsa bence daha keyifli olur zaten bu aralık ileriki levellerde devasa olur dolayısıyla sürekli deneme yanılma yöntemiyle craft'ın de ölmemesini sağlarlar.

Ayrıca craft'ın yarısı salvaging. yani gereken malzemelerin yarısı buradan çıkıyor. Salvage set alın işinize yaramayan silah ve armor'ları salvage edin. Ayrıca açıklamasında Salvaga item yazan item'leri de salvaga yazmayı unutmayın. bunlardan kumaş, deri, maden gibi şeyler çıkıyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

o insignia'ları discover kısmında bir armor tipinin mesela chest diyelim gereken iki parçasını yaptıktan sonra yanına takıyorsun böylelikle armor oluşuyor aynı zamanda sana recipe'ini de vermiş oluyor. insignia'nın mantığı bu.

her armor için iskelet ve dış biçim olarak iki parça yapılıyor bu iki parça olmadan armor yapamıyorsunuz bunları yaptıktan sonra discover kısmında insignia koyunca armor oluşuyor.

insignia'lar ismina göre değişiyor işte. precise olan precise, mighty power, vital vitality vs. ilerde yaptığın insignia'lar ile işler değişiyor, türleri artıyor. mesela +10 precise +%1 magic find ya da +10 power +%1 condition duration gibi.

tek handikapı handikap demeyelim olmasını istediğim birşey, bu olayların daha random olmasıydı, şu durumda discover'ın çok anlamı yok herkes aynı armor'u yapıyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 ay sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...