Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Scroll of Resurrection invite isteyen?


photographer

Öne çıkan mesajlar

full content açık sanırım. mop satın almamama rağmen gayet açtım pandayı koşturdum biraz. sonra cinematiclerin henüz yüklenmemiş olmasından dolayı internetten izleyim dedim, ne göreyim; garoş tahttan düşmüş falan.. aboov!

ha bi devamlılık beklemeyin, şu anki cilent'tan bi sonraki client'ın test edildiği yer olduğu için burası, sürekli karakterler silinip duruyor. ama özlem gidermek için birebir
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

RAF yenilenmedi halen eski kısıtlamalar geçerli

said:
eu.battle.net/support Nov.12,2013
Recruit A Friend is available to players in Austria, Belgium, Finland, France, Germany, Greece, Ireland, Italy, Latvia, Lithuania, Netherlands, Norway, Portugal, Russia, Spain, Sweden, Ukraine and United Kingdom. Players outside these countries are ineligible.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Merhaba,
Benim battle.net hesabımda zamanında alıp sonrada merge ettiğim 5 adet WoW hesabı bağlı. Bu hesaplardan 4’ü frozen ve biri sadece aktif bir şekilde kullanıyorum.
Oğlum artık kemale erdiği için ona da bir hesap açıp baba ve oğul oynamak düşüncesindeyim. Bu kendi merge’li hesabıma kendime SOR gönderirsem eğer,
Birinci olarak, oğlum levelleyacağı karakterin bu SOR’un hediyesi olan 3x hıza EXP olarak faydalanmasını sağlayabilirmiyim?
İkinci olarak da, bu SOR hediye furyasına dahil olma durumu olur mu?
Çok düz Türk mantığı ama bir yorumlarınızı öğrenmek isterim.
İyi akşamlar
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

RAF invite eden için çok iyi ya, 1 ay bedava/binek ya da pet/85 levele kadar 3x experience/ve invite edilen kişi tarafından her 2 levelde bir verilebilen extra level.

@Kumadam, ben olsam yeni bi hesap alıp RAF ile o hesabı oluştururdum, hem oğlanla birbirinizi summonlayabilirsiniz de birbirinizin yanına, kalıcı bi özellik bu da
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...