Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Scroll of Resurrection invite isteyen?


photographer

Öne çıkan mesajlar

Benimki de İsveç menşeiliydi de değiştirdim bi ara mal gibi. Gerçi şuan contact address Türkiye shipping address Hollanda da önemli olan contact adresti sanırım.

Bir de, MoP upgradeli 7 days trial yollamış Blizz bana. Oluyorsa SoR ile 7 gün alıp, üzerine MoP trialin 7 gününü koyabiliyor muyuz acaba? Bi 1 ay falan k.kartı durumlarım pertte...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

şöyle başlık gördüm doğruysa free mop kopyası güzel olur.

wow mop promo

Blizzard Mailing Free Copies Mists of Pandaira It seems Blizzard is mailing out copies of Mists of Pandaria and a free week of gameplay to old subscribers to let them try the expansion. If you want to take advantage of the free seven days and have been inactive for 30 days or more on on 8/27/13, see the the official promo site



mmo-champion
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Thraine_Numeheru said:

selam bana mail gelmedi
Forumdaki Yazıya Hitaben: http://forum.paticik.com/read.php?43,6177837,7180108#msg-7180108

Flam said:

Attım.


oyundan atmistim. siteden atmak için mail adıyla beraber battle net'e kayıtlı olan adın ve soyadın yahut bir karakterinin bulunduğu server ve nickini yazmam gerekiyor.

oyundan atilanlar genelde gitmiyor zaten :D

sıpo

mesaj kutunu boşalt :)

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
arkadaşlar slm, ben SOR u bilmeden MOP u ve 1 aylık subscription ı alıp direk youna balşadım bir arkadaşımla birlikte. account settings e baktığımda en son mdemeyi 21/02/2012 de yapmışım sonrasında oyuna dönmemişim hiç. geçen gün bir arkadaşım bu SOR olayından bahsetti ve oyun içinden ticket açarsan verirler sorun olmaz dedi. bende geçen gün açmıştım ancak bugün cevap dönmüş siz şartları sağlamıyorsunuz account unuz da 30 günlük subcription yapmış olmanız ve 4 mart 2012 den önce inactive olması lazım gibi bişiler demişler. ben bu şartları sağlıyor gibiyim ama çözemedim olayı ödemeyi kestikten hemen sonra inactive account durumuna geçmiyor mu?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...