Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Thief Bilgi Paylaşım Başlığı


dreagloth

Öne çıkan mesajlar

level 23üm. bu levela gelene kadar rahat 50 60 kez ölmüşümdür. buildim çift bıçak 10 shadow arts da var 3 acrobatics de var heal olarakda signet of malice kullanıyorum. en yüksek itemım min 19 da giyebileceğim itemlar.
evet genelde 3 4 mobun arasında kalıyorum öldüğüm zamanlar ya da canım dolmadan diğeri geliyor falan. canım yüksekte tutamıyorum kısacası.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

heal skillini hide in shadows olarak değiştir. Kaçamadıktan sonra heal basmışsın falan farketmez.
Birde short bow + sword kullan. uzaktan aoe leri yapıştırıp yanlarına geldiğinde swordun güzel burst damage veren bir skilli vardı onu kullan. 3 numaraydı yanılmıyorsam. Aynı zamanda önündeki herkese vurabiliyorsun. Buda olmazsa aç guardian takıl onunla :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Dagger&dagger ın 3. skilliyle ben hiç sorun yaşamadan levellıyodum ya, bayağı sağlam o. Condition damage build veya Death Blossom build geçiyo sanırım, aratırsan daha fazla fikir edinebilirsin(önceki sayfalarda da tavsiye edilmişti, ben de buradan öğrendim);
Kullanılışı basit ama eğlenceli. İnitiative doldukça death blossom spamlayıp bleed stacklıyosun, kovalarken patır patır ölüyolar. AoE hem, yanına çektiğin bütün moblara vuruyo yani 4-5 tane çeksen bile sorun olmuyo.
Traitleri trickery ye versen daha iyi, fazladan condition damage veriyo. 15 Trickery de açılan bonus initiative ini arttırıyo (ki üst üste 2 değil 3 defa death blossom kullanabiliyosun bu şekilde). 9 stack bleed yiyip te yaşayabilen pek fazla mob yok zaten^^

Ayrıca caltrops kullan. Hem fazladan bleed verir birkaç tane(eğer etraflarında dönüp veya aralarından geçip sürekli caltrops üzerinde tutmayı becerebilirsen aşırı güçlü bu, sanırım 7-8 taneye kadar çıkabiliyodu, ayrıca cripple atıyo işte).

Trickery bonusu olarak en güzeli Uncatchable. Dodge kullandığında otomatik olarak caltrops atıyo(daha küçük alanlı ve daha kısa süreli, ama yine de dibinde duran moblara cripple vermek için kullanabiliyosun ve 1-2 tane bleed ekleyebiliyosun bu da bayağı işe yarıyo)


Guardian da oynadım ama bu buildle Thief kasmak Guardiandan bile kolay(ve daha eğlenceli). Başlarda Guardian bayağı invul mode gittiği için ilk 20-25 level çok kolay gelse de ileride traitleri tank olmak üzerine vermezsen o da diğer classlar gibi bayağı kırılgan hale gelicek, leveling açısından pek bişey farketmiyo yani.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Condition build ilerki levellarda daha iş yapar kanımca. Seti falanda ona göre ayarlayıp güzel condition hasar verebiliyorsun. Fakat düşük levellarda levellama hızı da fazla olduğu için sürekli üst baş değiştirmek, builde uygun parça bulmak sıkar adamı. Level 50 den sonra conditiona dönebilirsin. Yüksek levellardaki mobların nitelikleride değiştiği için ( hasar/aoe/condition vb. özellikleri artıyor ) mümkün olduğu kadar max miktarda bleed/poi verip kaçınca hem mobları kesip hem de hayatta kalıyorsun.

Oynanış konusuna katılıyorum. Thiefle oynamak diğer classlar gibi değil. Hareketli ve zevkli.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 hafta sonra ...
O karma setleri karıştırarak düzgün birşey yapabilirsin. Cond. damage setini en azından karma ile halledebilirsin. Yada Power/toug./vit. seti karma ile ayarlarsın. Bu sayede badge ile alma derdinden kurtulursun. Wv3 de biriken badgeleride, silahlara felan harcarsın :P.
Bendede bi thief var (53 lvl) onu yanlışlıkla 80 yaparsam, bu söylediğim şekilde dizeceğim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Karakter inanılmaz sıkıcı geldi. Burst var eyvallah. Insta adam bile alabiliyorsun... Ama yok arkadaş 15 dakika sonra sıkıyor karakter.
Fantazi olsun diye gittim carrion set aldım, 3x dagger aldım. takıları aldım. Pistol aldım. Hepside exotic. cond. gittim, pistol+dagger takıldım. 1vs1, 2vs1, 3vs1 yapıyor karakter aktif olarak kombatda kalarak. AMA YOK! sıkıcı :D

ne bileyim, guardian oynadım, engineer oynadım, elementalist oynadım.
bir iki sınıfıda spvp de denedim. Bu kadar sıkıcı başka bir sınıfa denk gelmedim.

sevmeme nedenim kısaca bunlar yani. dagger daggerda 3skill kullanarak adam alıyodum. sevmedim, sevemedim. O kadar gold harcayınca, zorlayayım dedim ama olmadı. %25 ini kurtarabileceğimi bilsem, salvage ile kıracağım 20 den fazla exotiği.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

pve yapıyorsan biraz sıkıcı, oturup 80 level kasmaya değer bir şey yok. o tarz varyasyonlarda, guardian, elementalist, necro falan daha eğlenceli. daha çok farklı buildleri var, sıkıldıkça switchlersin.

ama tpvp'de vazgeçilmez classlar, gerçekten iyi bir dagger/dagger hatasız bir giriş yapabilirse combattan %90 galip ayrılıyordu. bakalım bu gece gelen patchle hafif bir nerf yediklerini umuyoruz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...