Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Necromancer Bilgi Paylaşım Başlığı


dreagloth

Öne çıkan mesajlar

trathias said:

coditition damage vitality toughness daya alayına git. işte sana necro


powerda lazım birz kral ya. bide con dmg vita/though veren item yok. ha bölersen olur ama kimi itemler vita kimi itemler though olacak.

gecende healing power/thoughnesa abandım 2300 though oldu böle bi zenk yok çulanıyolar üstüme ölmüyorum hehe. utilitylerede taktım well büyülerini varsa yoksa condition kaldır boonları conditiona cevir zevkli ama organize grupta işe yarar. spvpde tek kalınca adam cıkınca karsına dmg veremiyosun:)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bende warrior'dan sıkılınca yeni classlar denemeye başladım. ilk engineer denedim, meh. Thief denedim, çok basit buildleri var ve thief gibi oynarsan sonu yok. Mesmer denedim, beceremedim. Elementalist denedim, çok fazla efor karşılığında çok az ödüllendirdiğini fark ettim (oynanışı zor, sürekli attunement değiştir, bu kadar efora ve uğraşa karşılık bence yeterince veremiyor), sonra tekrar Mesmer'i denedim bu sefer azmettim ve öğrendim ve inanılmaz olduğunu fark ettim. En son necromancer denedim ve bilmem mantıklı gelir mi, mesmer ile necromancer birbirine çok benziyor.

Bir warrior veya thief gibi necro ve mesmerden sprint beklememek gerek, daha çok marathon koşucusu gibi iki class. Çok oturaklılar, survival caster olmalarına rağmen çok yüksek, utility ve group gameplay için pahabiçilmez. Fakat spvp'de küçük çaplı fightlarda çok etkili olamıyorlar. 1v1'de kaybetmiyorum fakat diğer claslara göre çok daha uzun sürüyor sonuçlanması ve hızlı bir class ise kaçabiliyor her koşulda.

Şimdi necro kasıyorum ve artık necro oynamaya karar verdim. Sebebi de şu, oyun burst damage'dan çok boon/cond temelinde hareket ediyor. Boon/cond manipulation en iyi oyunda necro yapabiliyor. Bunu belki guild wars oynamış kişiler benden daha önce fark etmiştir (doh) fakat ben daha yeni cond / boon etkisinin ne kadar önemli olduğu fark ettim.

1) Well skilleri inanılmaz. Tek kelimeyle inanılmaz. Ally'larda cond 'ları boon'a çevirip, hostilelarda boon'ları cond'a çevirmesi direk win. O ölmeyen guardianların ilacı tam olarak. Kocaman alana 5 defa 1'er saniye ara ile blind demesi 5 ability veya hit'in boşa çıkması demek. Ki blind'i chill'e dönüştürebiliyorsunuz trait ile. 5 target varken bunu kullanmanız demek 25 hit/ability'nin misslemesi gerek. Bunun yanında 5 saniye 66% slowed ability recharge demek. Hadi bunu da geçelim, well'lerin damage'i 3 ü bir arada kullanıldı mı da inanılmaz oluyor. Bunu 3 tane daha aoe ile desteklerseniz bildiğiniz eriyor o alandaki her şey. (hele ki staff kullanıyorsanız)

2) Cond damage. Arkadaşlar power, prec., cond dmg. vs. demişler. Ben stat olarak sadece vit/toughness gittim gear'da. Traitleri crit'lediğimde bleed vurmaya ve bleed'in duration'ı 20% arttırıcak şekilde ayarladım. Bunun dışında mümkün olduğunca survival traitlerine gittim. Hiçbir şey yapmaya gerek yok. Sürekli slow/chill/daze ve 1. ability ile deli gibi bleed stackleme. Çoğu zaman hedef yanıma geldikten sonra benim dodge ve slowlara kullanmaya başlamam ile slowdan kurtulup bana ulaşma çırpınışı içine giriyorlar. Tabii bu arada aldıkları damage çok az olduğu için pek umursamıyorlar. Fakat o bleed öyle böyle stacklenmiyor. Crit statınız olmasa da çok critliyorsunuz zaten. 12-13 bleed stack'i olup, her daim target üzerinde poison olduktan sonra o işin ucu kaçıyor zaten. O kadar çok tickliyor ki size sadece slowlayıp izleme keyfi kalıyor :P

PVE'de level kasarken necro can, en hızlısı değil belki ama hiç zorlanmıyor. Ben 3'er 3'er çalışıyorum. Kalabalık PvP'de (wvwvw) inanılmaz aura sağlıyor + staff ve well'ler ile party'e katkısı inanılmaz. Spvp'de soloda her türlü akıyor, yavaş ama stabil. Tpvp'de gruba daha katkılı olabileceğini düşündüğüm tek bir class bile yok. Gamechanger direk necro well ve staff skilleriyle.

Ondan adam doğru demiş. Necro diğer classlara göre biraz daha kavraması zor. Ve gameplay olarak pug olmayan gruplardan en etkili. Niye petlerin çalışmasını istediğinizi anlamış değilim, şahsen hiçbir zaman insanların niye pete dayalı oyun tarzi istediğini anlamış değilim. Pet ile oyun oynamak istiyorsanız pokemon oynayın, guild wars hızlı ve hareketli bir oyun yapısına sahip. Pet dodgelamaz, avoid etmek için geri çekilip ileri gitmez. Attack ver, tek bir ability e bas, boooorrrriinng.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

:) spvp de cok etikili olaması konusunda dogru tespit yapmıssın sebebi geride durim de yardirim diyemiyosun hemen dibinde bitiyo birileri. bende uzun denemelerden sora condition/defans gittim. cok dhaa rahatım simdi. melee görürsem bana gelen hemne well of darkness koyuyorum bara. death magicin 30. traiti seni stunlayanı fearlamak meleelere karsı cok iyi bi defans. örendikce kolaylasmaya basladı. ama simdi biraz vitalityi düsürüp thoughnessı artırma pesindeyim. keza cok işye yarıyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben d/d ve s/wh kullanıyorum. d/d primary olarak kullandığım, s/wh duruma göre range takılmam gerekiyorsa ve bufflar/debufflar için. özellikle swiftness malum düşük levellarda çok rahatlık. trait olarak ben crit ile 60% şans ile bleed, ve bleed duration 20% longer'a gittim. malum ne kullanırsan kullan condition candır. trait'ın adını bilemedim :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi heavy condition dmg gidiceksen scpeter/dagger ikilisi ve staff...curse ana talent agacın. bunun dısında spite full gidenler var ama ben death magic gittim pvp icin güzel defans veren seyler var.

single target direct dmg gidiceksen axe/warhorn-staff spite ana agacın. gerisi degişken. tabi bu agacta power/crit chance ve crit dmg abanıyosun

iice close combat gidim hemde kendimi regen edim diyosan dagger/dagger blood magic ana agacın ama ben pek sevmedim bunu zor iş:)

veya hep wellmaster tarzı supporter gidebilirsin ben denedim thoghness abanıp heal ve well tratlerini alırsan saalm oluyo destek acısından. ama dmg unut tabi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 9 ay sonra ...
Şimdilik şunu baz alarak power MM oynayabilirsin. Duruma göre üzerinde oynarsın. Zaten henüz leveling yapıyorsun sanırım.

http://intothemists.com/calc/?build=;00;3kHkE0x3-K-K0g3wIVH084BK;4T-9-T17B;12;315B4NF05JF0ytbUytbUh-kKVHLW1Gbsc1-60B1G2LZR_2i-HV1a;5cW5Pc06R;9;9;9;9;0k0;3VAk3N
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...