Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ranger Bilgi Paylaşım Başlığı


dreagloth

Öne çıkan mesajlar

Absolut said:

Ranger için hangi statlar önemli levellarken ve trait buldinizi yazsanıza ben resmen çorbaya çevirdim şu an bütün skillerimi falan.
Baştan yaratın beni.


ben şunu yapıcam gibi abso

http://www.gw2builds.org/view/710176/leveling_build

ama hangi trait'ten baslayarak vermem lazım bilemiyorum. Çorba olmasıda önemli degil lvl40'ta resetlersin
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Valla ben cahilce power yanı precision birazda condition dmg takılıyorum. Neden derseniz en ufak fikrim yok isimleri hoş geldi sadece :P
Trait olarakda ilk 2ye agırlıklı gidiyorum.
Pet olarak dmg için jaguar tank için ayı pvp içinde kurt aldım fena değiller şimdilik.
Petlere çok güvenmemek lazım yani 2den fazla mob oldumu direk ytıyorlar ama olsun hiç yoktan iyidir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de paylaşayım ranger ile ilgili tecrübelerimi yeni açanlar/açacak olanlar için;

Pet olarak level kasarken Murellow kullandım sadece,statları bear'la aynı,yüksek vitality'li. Poison cloud aoe'si epey işimi gördü kalabalık moblarda. Ama ne yazık ki oyunun en çirkin hayvanı olması muhtemel :) Su altında da shark/river drake güzel epey.

Build olarak hep power/condition damage ağırlıklı oynadım,precision da traitlerden/gemlerden geldiği kadarıyla kurtarıyo zaten.(end game dungeonlarda ve pvpde de böyle oynuyorum) Silah olarak ta shortbow/axe+torch kullanıyorum en başından beri. Bleed,poison ve burn dmg, komple condition damage gearı gidince mükemmel süründürüyo :p

Utility spell'lerde de trap/survival kullanıyorum,hem bunlardan da condition damage giydiriyosunuz hem de epey mobil olabiliyosunuz kite ederken vs.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Herkese merhaba;

Ben de bir ranger olarak goruslerimi paylasmak istedim;

Level 80'e kadar pet olarak genelde Fern Hound kullandim, bunun nedeni knock down skilli ve yaptigi ciddi damagelar, lvl 80 zone'da moblara 600-700 civari vuruslar yapiyor, tank pet olarak Arctodus kullaniyorum (yukarida bir arkadas Murellow demis ikisi zaten yakin akraba).

Su altinda kesinlikle Armor Fish'i tek gecerim, sansima oyun basinda Lion's Arch'i acarken oldukca derinlerde bu peti buldum, ciddi HPsi var ve adi gibi armored oldugundan cok az damage yiyor, teke tekte veterani cok cok rahat bir sekilde tanklayabiliyor, champion petlerde de heal timer dolana kadar rahat kontrollu sekilde ayakta tutabiliyorum. Bu nedenle su altinda fazla pet denemek istemedim acikcasi.

Spec olarak armor planlamasini hala yaptigimdan vitality+condition damage build mi yoksa precision+crit+power'mi gitsem halen karar veremedim. WvW icin iyice arastirarak gerekli buildi olusturup buna gore gerekli seti olusturacagim. Su an halen karar asamasindayim. Oyun icinde genelde ranger'i sevmeyen ve kolay alinabildigini dusunen kisilerle karsilastim fakat bence iyi bir ranger cok is yapar. Range bir class olmasi benim en cok hosuma giden sey, kavganin icine direkt olarak girmek zorunda kalmiyorsunuz, kalsanizda melee damage'i oldukca yeterli.

Herkesin ranger ile ilgili ogrendiklerini bu baslikta paylasmasi dilegi ile.

Herkese iyi oyunlar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...