StarAdam Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Şu an saat 20.10,ancak Paticik'te son atılan mesajlar 20.25 olarak gözüküyor.Pek önemli değil gibi ama buraya takılan ve yanında saati olmayan biri yanılabilir. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 eet baya bi ileri ben alıştım valla :) ancak dediğin doğru alışamayan veya alışmamışlar için kötü birşey[hline]Dralnu, 28 April 2003 22:19 tarihinde demiş ki: ahaha peon a bak pick axe kaldırıp gelio Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 valla kısa süre önce 1 küsür saat ileriydi de şimdi 15 dk sadece, o da iyi :-P (valla uyduruyo da olabilirim :-P, malum gözler miyop+astigmat :D)[hline]®The roof is on fire, we don't need water, let the motherf**ker burn© Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 evet ilerilik var bi 15-20 dakka ama alıştım ben de.. normal saate geçilse zor gelir hatta :-P[hline]Knock-knock-knockin' on heaven's door [/i] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 kendi saatlerinizi 15-20 dk ileri alın sorun kalmaz:)[hline]Long lost words whisper slowly to me Still can't find what keeps me here When all this time i've been so hollow inside I know you're still there Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.