Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aion F2P organizasyonu (ELYOS)


Kanuni

Öne çıkan mesajlar

Deathblade said:

Ya 10 oldum ben uçamıom. Postacı gibi delivery yapıp duruyorum, millet vızır vızır uçuyor, sıkılıcam bu gidişle, yardım !!11

"Aather" - Assassin


Deathblade, her yerde uçamıyosun kardeşim. Ben de uçarım-kaçarım sanmıştım ama uçma olayı çok sınırlı ve sadece 1 dk uçabiliyosun. Bazı bölgelerde ise (özellikle quest yaptığın mekanlar) hiç uçamıyosun.

Uçma Mekaniği konusunu kaçırmış olabileceğinden (ki kolaylıkla gözden kaçıyor)şöyle anlatayım, Page up tuşu ile uçmaya başlıyosun, Page down ile yere konuyosun. R tuşu yükselme F tuşu alçalma. Minimapde mor kanat şeklindeysen yere düşünce ölürsün, Yeşil kanatta kurtarma şansın var. Space tuşu ile de süzülme olayına giriyosun. (Ben pek beceremedim)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Pff evet bende az önce keşfettim, movement speed facia olduğundan başlarda uçarım giderim questler hızlı hızlı biter diyordum. Meğersem yalanmış uçma.

Bugün bende hafiften lag var diye kolay olması için lag durumunda, summoner'ı da açayım dedim. Petite size (sfdsfsd) hatun açtım, sanki diğer avarage size olan assassin'e göre hızlı yürüyor gibi geldi. Böyle bir şey var mı cidden ? Çünkü millet tiny size karakter açıp duruyor. Yıkılırım böyle bir şey varsa. ( yoksa sadece tıklanması görülmesi zor olsun diye mi tiny açmışlar, bir halta benzemiyor çünkü )
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...