Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fatih Terim'den Mesaj


Mephisto_

Öne çıkan mesajlar

Galatasaray'ın resmi sitesinden alınmıştır, galatasaray'ı tutmayanların mesaj atma zorunluluğu yoktur, biliyorum eliniz gidicek "yanıtla" butonuna ama kendinizi tutun eğer saçmalayan mesajlar atıcaksanız

galatasaraylı olupta, neler olduğunu takip edemeyenlere vs. okusunlar bu yazıyı rahatlasınlar, ne oldu ne bitti öğrensinler
----------------------------

Sevgili Galatasaraylılar,

Devre arası kamplarımız ve Florya’daki ön çalışmalarımız bitti ve bizim için 2. devre bugün Galatasaray - Denizlispor maçı ile başlıyor.

Size söz verdiğim gibi devre arası ile ilgili bazı bilgi ve düşüncelerimi aktarmak için gene sitemizi kullanıyorum.



İsterseniz kamp dönemimizden başlayalım.

Ara dönemdeki hazırlık çalışmalarını üç etapta gerçekleştirdik.

1)İspanya Marbella dönemi:

Kondisyon ve taktik çalışmalarının yanı sıra önemli takımlarla hazırlık maçları oynadık. Futbolcularımın bu sürede sergiledikleri performans beni çok mutlu etti.


2)Mısır milli takımı ile yapılan maç:

Mısır milli takımı ile ciddi bir hazırlık maçı yaptık. Yeni transferimiz Ali Lukunku da bu maçta formamız altında ilk defa görmek ve takıma ısındırmak imkanı bulduk. İki günlük seyahat ve Kahire’nin hepimizi etkileyen gizemli havası takım arkadaşlığının daha da pekişmesine neden oldu. Ayrıca Kahire’de bize gösterilen yoğun ilgi, coşku ve Galatasaray sevgisi bir kere daha Galatasaray’lılığımızla övünme ve onur duyma fırsatını bize verdi.


3)Antalya’daki kamp dönemi :

Hava şartlarının çok elverişsiz olmasına ve bu yüzden planladığımız çalışmaların zaman zaman aksamasına rağmen hedeflerimize yaklaşma açısından çok yararlı olduğuna inanıyorum.


Sevgili Galatasaraylılar,

Size yeni transferlerimizle ilgili bazı bilgiler aktarmak istiyorum...

Bir çoğunuzun bildiği bir değiş vardır:

Bir yıl sonrasını düşünüyorsan buğday ek,
On yıl sonrasını düşünüyorsan ağaç ek,
Yüz yıl sonrasını düşünüyorsan insan yetiştir.


Ara transferleri yaparken bir yandan bugün ihtiyacımız olan tecrübeli ve yetişmiş futbolcuları bünyemize katarken diğer yandan da
Galatasaray’ımın geleceğini yaratmak için genç yetenekleri kazanmaya yöneldik.

Önce kalitelerine ve tecrübelerine rağmen bizimle uyum sağlayamadıkları için yolladığımız futbolcuların yerine aldığımız yeni oyuncularımıza bir göz atalım.

Abel Xavier :
Kalitesi ve tecrübesi tartışılmaz bu yıldız futbolcuyu sağ bek olarak veya defans bloğu içinde herhangi başka bir görevde kullanmayı planlıyorum.

Ali Lukunku :
Takımın yan toplarda ve hava toplarındaki eksiğimizi gidereceğine ve gol yollarında çok etkili olacağına inanıyorum.

Revivo :
Revivo’nun yeteneğini ve neler yapabileceğini Türk Futbolseverleri yakından biliyor. Eksilen 10 numaralı formamızın hakkını vereceğine inanıyorum.

Bu üç tecrübeli futbolcunun yanı sıra önümüzdeki yıllarda parlamaya aday İlker, Volkan, Suat Usta, Sabri ve Aykut gibi gençleri de yetiştirmek üzere aramıza aldık.


Sevgili Galatasaraylılar bu gençleri ve gelişmelerini dikkatle izleyin...

Bu gün başlayacak 2. yarıda hedefimiz hep aynı: Devamlı mücadele eden, sahada savaşan bir takım. Tabi sonunda da şampiyonluk

Taraftarlarımız Florya’da onlara layık olmak için gece gündüz çalışan ve başarıya kilitlenmiş bir ekibin olduğunu ve bu ekibin başarılı olabilmesi için gerekli en büyük kuvvetin Galatasaraylıların ilgi, destek ve sevgisi olduğunu unutmasınlar.

Daha büyük başarılara el ele ulaşmak üzere...

Sevgilerimle,

Fatih Terim[hline]When I look into your eyes
There's nothing there to see
Nothing but my own mistakes
Staring back at me


Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...