Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ghost Recon: Online (f2p)


lord_gorthaur

Öne çıkan mesajlar

Ubisoft Ghost recon'nun f2p oyunu çıkartıyor. Team Fortress kafasında olacakmış.
Oyun içerisinde 3 adet class bulunuyor.
Tam fps değilde parrot-cam görüşünden oynanıyor. Silah ve zırh modifiyelerinde baya çeşitlilik olacakmış.
Oynanış tarzı olarak RB6:vegas'a baya benzetmişler.

Gerçi f2p büyük beklentiler beklememek lazım.

[video]http://www.metacafe.com/watch/7636663?feature=oembed" width="459">


Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 ay sonra ...
Bence free2play olayi biraz degismeye basladi zaten millet husran oyunlara okadar para dokmeye basladiki bana kalirsa free to play yapan firma oyunun iyi olmasi konusunda mecbur kaliyor, sonucta begendigin oyuna para odemek baska sadece reklami var diye dandik oyuna para odemek baska.

GW2de her ne kadar Freetoplay yada buytoplay olsada oyunu seven begenen herkez marketinden illa alisveris yapar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • 1 yıl sonra ...
oyunu phantom diye yenilemişler. grafikler ve oyun dinamikleri biraz gelişmiş, güzel olmuş. war thunder'dan sonraki en güzel f2p oyunlardan. isterseniz; blacklight gibi bodos en game elemanlarla kapışmıyorsunuz tier/tier bölmüşler oyunu. kosmetikler ve boostlar hariç her şeyi oyun içinde kazandığınız para ile alabiliyorsunuz.

oynayan varsa eklesin beni;
Berkinster
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

85 saat oyun süresiyle, hiç bir mermi, hiçbir upgrade, hiçbir bomba almadan ve hiç repair yapmadan oynandığı takdirde, 1 sınıfın 1 silahını tier 7 ye upgrade edebiliyorsun gibi bir rehber vardı. Herhangi bir ekleme yapmadan.


ilk başlarda insan hissetmiyor fakat silahların tierine göre bir mm yoktu ben bakındığımda. Yani bir yersen sonra seni öyle bir yere koymaya başlıyorki, 3 mermide ölüyorsun. Sen 1 şarjor boşaltıyorsun.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben 10 saat civarında tier1 silah armor ve ıvır zıvır aldım. Silahların dmgleri type'ına göre değişiyo shotgunla tek kurşunla da ölüyosun mesela yakın mesafede. Ben recon oynuyorum tamamen stab üzerine kuruyorum herşeyi , görülürsem 1 vs 1 de bazen alıyorum bazen alamıyorum rakibi , ama görünmezsem tam bi katliam oluyo 7-8 kill streak , olması gerektiği gibi yani tam olarak dinamikler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
oyunu düzgün yapamamışlar gibi geldi bana. böyle sesler takılıyor, round bitti şimdi anasayfaya dönmüyor çıkarsam da penaltısı var. grafikler buğulu ve garip. siper alma sistemi düzgün çalışmıyor mesela kolonun sol tarafına bakmak istiyorsun bir anda sağa dönüyor bazen.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bende bu sabah sildim oyunu ama silme sebebim senin yazdıkların değil (evet dediklerin arasında benimde fark ettiklerim var) 18-19 kill streak yapıp, kazandığımız maçlarda 300-400 kredi veriyor olması. aldığım silaha bir attachment takayım diyorum, attachment'ın costu 6k fakat nedense benden 12k para istiyor. en iyi maçlarda bile 600-700 krediyi geçemiyorken ve maçların ortalama duration'ı 20 dk olduğunu düşünürsek, bir silaha 5-6 bütün attachmentları takmak 60-70 saat gameplay istiyor.

hadi premium aldım 100% bonus geldi, 30 saate düşsün. şaka gibi.

adamlar boşa kasmayın, basın parayı alın silah sistemi yapmışlar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 9 ay sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...