Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Acilen Ptt resmi lazım! Bi el atın.


horacegoesskiing

Öne çıkan mesajlar

Arkideşler, acil PTT binası ve Logosu bulmam lazım bi yardım etseniz. Nerde olduunu bilen bilgisayarında zaten olan filan varsa çok makbule geçer. En azında 10 15 makbule geçer yani.[hline]Hani Oruçluyken Ramazan Ayında Commodorla Evde Güzelce Oynardık. Evveldense Sinclair Spectrum48K Kullanırdık İnanamıyorum İnsan Nasıl Gelişiyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Çok acil çook. Yok mu elinizde bi önünde dijita fotoğraf çektirdiğiniz ptt binası mesela. Herkeste bi tane bulunur yahu.
:P

Valla ne makbule geçer belli diil.[hline]Hani Oruçluyken Ramazan Ayında Commodorla Evde Güzelce Oynardık. Evveldense Sinclair Spectrum48K Kullanırdık İnanamıyorum İnsan Nasıl Gelişiyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yok google da filan kurguya girecez elimizde bi tane ne resim ne logo hiçbişii yok. Kodumun gov.trleri de zaten lazım olmayan ne varsa, onları en dandirik şekilde koyuyolar sitelerine. Çıldırıciim......[hline]Hani Oruçluyken Ramazan Ayında Commodorla Evde Güzelce Oynardık. Evveldense Sinclair Spectrum48K Kullanırdık İnanamıyorum İnsan Nasıl Gelişiyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Allah razı olsun kardeş, büyütüp filan kullanırım ben bunu.
Hemen bişi iste benden karşılığında.
Portreni filan çiziim istersen. :)[hline]Hani Oruçluyken Ramazan Ayında Commodorla Evde Güzelce Oynardık. Evveldense Sinclair Spectrum48K Kullanırdık İnanamıyorum İnsan Nasıl Gelişiyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...