Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

IRL - In Real Life


xunn

Öne çıkan mesajlar

sleepingdeath said:

uo + cs + wow'a ayirdigim zamani para getirecek seylere ayirsaydim simdi bir sirketin patronunun oglu olan cocugum olurdu.


fasdmön aynen ya. şu 3 oyun, tüketti hayatımı. cs zamanı internet kafeye, uo zamanı 56k modem faturalarına wow zamanı da subscriptionlar account(lar) vs. iyi para yemişimdir aslında da. onların yerine napıcaktım onu düşünüyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

zamanında abuk subuk oynuyordum.
ilk 2 yıl üniversiteye uğramadım, günde 10 saat wow oynuyordum geri kalan zaman da dizi film ile geçiyordu.
sonra lan ben ne yapıyorum, 3. sınıfta olmam gerekirken daha 1. sınıfım ben diyerek çeki düzen verdim kendime. dandik bir okulda dandik bir bölümdeydim zaten.
neyse, yine wowu tam anlamıyla bırakmadım ama en azından hayatımın akışına engel olacak şekilde oynamamayı oturttum kendime.
2 sene kalmış olmamdan mı yoksa şehirden mi okulu yine ite kaka bitirdim diyebilirim. ama bu sürede kendi işimi kurdum. yaş ilerlemiş okul kafadan 2 sene uzamış ve kendimi aileme askıntı hissetmeye başlamıştım ve bu da beni itti çalışmaya. yani hem ucu ucuna da olsa dersleri vermeye, hem kurduğum işi çekip çevirmeye çalıştım ve büyük ölçüde başardım ve arta kalan zamanlarımda da wow oynamaya devam ettim.
27 yaşındayım şu an. okul bitti, işimi düzenimi kurdum paramı kazanıyorum, nişanlıyım ve wow oynuyorum.

ne kaybettim? üni hayatı yaşayamadım gençliğimde heh. ilk 2 senem wowla geçti kafam dank edince de iş güçle uğraşmaya başladım okulu hobi olarak bitirdik.

ne kazandım? wow olmasa hayatımda düzenli öğrenci olacaktım haliyle de iş güç kurma gerekliliği hissetmeyecektim. mezun bir işsiz olabilirdim belki şu an. wowun verdiği pişmanlık ve kaybın cesareti ile işe atıldım ve güzel bir işim gelirim oldu heh. :p
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
Geçen ay yönetimden mail geldi hacklendiniz diye. Lan nasıl olur ben oyunu bırakalı 2 seneden fazla oluyo dedim, neyse biz açtık tekrar dediler. Geçen hafta 1 hafta bedava göndermişlerdi bir girdim charların sadece üstü başı duruyor. Çantalar, banka falan tamtakır kuru bakır.Şöyle bir orgrimmar gezeyim dedim Thrall abim falan yok yerinde bir denyo oturuyo, şehir bi acayip olmuş, uçanlar, kaçanlar, lvl 34 adamın altında altın ejdere benzeyen binek? Star Trek Onlineda rehabilitasyon görüyorum şu sıralar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

EmenikeNiangSow said:

sonra lan ben ne yapıyorum, 3. sınıfta olmam gerekirken daha 1. sınıfım ben diyerek çeki düzen verdim kendime.


buraya kadar ayni. bu noktada sana biseyler olmus, bana olmadi sdf. gercek erkekler kendine ceki duzen vermez diyim de kurtariyim.

"Draco Mortis" said:

Şöyle bir orgrimmar gezeyim dedim Thrall abim falan yok yerinde bir denyo oturuyo,

ahah
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

lise ile universite arasinda 1 sene bos gecirdigim zamani wow ile dolduruyordum, butun vaktimi aliyordu. Fazla oynadim, herseyi yaptim gordum o zamanlarda. Ailemle problem yasadim vs. Sorunlar cikartti wow hep bana.

Sonra unviersiteye girince oyundan uzaklastim, oyunu biraktim ilk donem sonunda. Okulumdan birincilikle mezun oldum, arada yazlari wow oynamaya devam ettim. Daha sonra ucuncu sinifin ikinci doneminde duzenli olarak yine wow oynadim ama derslerimi hic sekteye ugratmadim, genelde uykumdan caliyordum. Sonra son senemde tekrardan biraktim, tez yazarken oynamak mumkun olmuyordu malum.

Master icin yurt disina acilinca da sadece yazdan yaza kucukluk arkadaslarimla oynayabildigim bi oyun halini aldi benim icin, ister istemez turkiye'nin onde gelen ahmaklarindan yani hardcore oyuncularindan biriyken, casual bir oyuncu haline geldim.

Simdi geriye donup bakiyorum, Shanghai'dan bakinca ustelik, bayagi uzak geliyor o donemler, hic pismanlik duymadim. Hatta Invadoria ile gecirdigim 1 sene icinde o kadar cok sey ogrendim ki, wow oynayip kaybettigim zaman icerisinde wowdan yarar saglayan ender insanlardan biri oldum. Guildin yonetiminde oldugum sure icerisinde 'insan' kavramini kavramaya basladim. Sevmeyi, saymayi ogrendim, sonra bu sevgi, sayginin sizi bir yere getirebildigi gibi, nefret de dogurabilecegini ogrendim.

O bir sene araliksiz oynadigim WoW benim icin artik cok uzak, ama cok guzel bir deneyim oldu. Simdi cevap vermek gerekirse, ben Real Life diyorum, bulasmamak gerek o kadar fazla, hele sorumluluklar varken hic bulasilmamali.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...