Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Spectres | PvE Galactic Republic Guild


AscAnsio

Öne çıkan mesajlar

Guild Wars 1'le tanışmış, kaynaşmış ve o dönemden bu yana pek çok MMO'yu bazı üyeleriyle hardcore, bazılarıyla casual olmak üzere tecrübe edinmiş oyuncuların kurduğu bir oluşumuz. Anlayacağınız melez bir ortam var içeride. No-life oynayanımız da var, işinden gücünden birkaç saat ayırabilen de.

PvE serverları içerisinde en kalabalık ve en keyifli olan, ki bunun sebebi BioWare'ın preorder eden guildlerin çoğunu buraya deploy etmiş olmasıdır, The Red Eclipse'de yer alıyoruz.

The Red Eclipse'in ne anlama geldiğini merak edenler, KOTOR 2'nin Nar Shaddaa gezegeninde Exile'ın gemisini ele geçirip hak iddia eden bir çete vardı, bilmem hatırlar mısınız. O çete The Red Eclipse idi. :)

Spectres kısatmasını ise Sean Connery'nin 1960'lı yıllarda oynadığı James Bond serisini izleyenler hemen anımsayacaktır; isim için ilham kaynağı bu oldu.

Star Wars'ı seven, SWTOR'u keyif alarak oynayan, bu oyundaki büyük potansiyeli gören herkesle yolumuzun bir gün kesişmesini ümit ediyoruz, aramıza katılmanızı bekleriz.

FOR THE REPUBLIC!

"United we stand, divided we fall."
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...