Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

keşke pati guildimiz olsa.


Ancalagan

Öne çıkan mesajlar

dorğu diyor olabilirsin ama sonuçta oyunu beğenen ve oynayan arkadaşların bu sitenin communtysi tarafından organize edilerek kurulacak olan bir guildde oynaması gerçekten Çok eğlenceli olabilirdi. hatta olurdu!

ya sonuçta bu olmıcak. UO2 gelene kadar da olması zor gibi geliyor :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Aradığın soruların cevabını, vereyim ben.

Yada bir düşündümde... önce sen benim sorularıma cevap ver :)

Bu guild pve guildimi olacak, pvp mi olacak, raid yapacak mı, open world pvp yapacak mı, premade pvp maçlarına girecek mi, craft ile uğraşacak mı, leveling olacak mı guildde, alttan gelenlere boostlama yapılacak mı, guildmaster kim olacak, raid lider kim olacak, sadece türkler mi olacak, recruit açık mı olacak, officerlar olacak mı, raidlerde loot sistemi/dkp sistemi olacak mı, vergi toplanacak mı, vent/ts olacak mı, vent/ts parası için üyelerden real para alınacak mı, web sitesi olacak mı, web sitesini kim yapacak, web sitesi için real para toplanacak mı, küfür yasak olacak mı, casual olmak serbest olacak mı, raid kuralları olacak mı, .........

Bu soruların hepsine herkes cevap verebilir ama buradaki kimsenin cevabı bir diğeri ile aynı olmaz. Yani tüm oyunculara hitap eden bir guild aslında hiç, var olamaz.

Umarım yardımcı olabilmişimdir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...