Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Spurs, Dallas'ı evinde Vurulmu$


GM-Newbie

Öne çıkan mesajlar

NBA Batı Konferansı play-off final serisi 3. maçında San Antonio Spurs, Dallas Mavericks'i deplasmanda 96-83 yenerek, 7 maçlık seride 2-1 öne geçti. American Airlines Center'daki maçta 34 sayı kaydeden Tim Duncan, sahanın en skorer ismi oldu.

İlk yarısını 46-38 Dallas Mavericks'in önde kapadığı maçta, özellikle ikinci yarıdaki etkili oyunuyla maçı kazanan Spurs'da, Tim Duncan 34 sayı, 24 ribaunt, 6 asist ve 7 blokla sahanın yıldızı oldu ve takımını galibiyete taşıdı. Skora Fransız oyun kurucu Tony Parker 29 sayı ekledi. Parker ayrıca 8 ribaunt aldı.

Mavericks'de ise oyuna sonradan giren Nick Van Exel, 16 ile en skorer oyuncu olurken, ayak bileğini burktuğu için oyunu sürdüremeyen Alman Dirk Nowitzki, toplam 40 dakika oynadığı sürede 15 sayı kaydettive 9 ribaunt aldı. Nowitzki'nin bugün MR'ının çekileceği belirtildi.

2 takım arasındaki serinin 4. maçı, 26 Mayıs Pazartesi günü sabaha karşı Dallas'ta yapılacak.

Ligde yarın sabaha karşı Doğu Konferansı play-off final serisi 4. maçında, New Jersey Nets-Detroit Pistons (3-0) New Jersey'de karşı karşıya gelecek.[hline]*!Anladım işi, sanat ALLAH'ı aramakmış / Marifet bu gerisi yalnız çelik çomakmış"
Necip Fazıl KISAKÜREK*
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...