Fiercewind Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 sizce gerekli bi bölümmü? yani sadece slm diye başlıyan 80 tane topic var (saydım) içine baktığımızda bi hoşgeldin mesajı tmm hoş bişey ama sanki gereksizmiş gibi geliyo bana......[hline]karpuz, 30 April 2003 11:46 tarihinde demiş ki: abi aşmış bişey o cici bebe ------------------------------------------- Bu aralar ordunuzun arttığını görüyorsanız bilinki ben imzalarda gördüğüm her linke tıklıyorum.E bi zahmet artık Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 forumu diğer forumlardan ayıran özellik diye görüyorum her gelen yeni üyeyi sevgiyle karşılaması[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 bana da basta gereksiz gibi geliyodu.(ilk mesaji atanlardan olmama ragmen) ama artik mrmedia ya katiliyorum.[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 said: MrMedia, 23 May 2003 23:13 tarihinde demiş ki: forumu diğer forumlardan ayıran özellik diye görüyorum her gelen yeni üyeyi sevgiyle karşılaması[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti orada sevgi ile karşılayıp içerde aksini yaparsak ne olcak? hem sevgi sadece basit standard değişmeyen bi c/p metin ise peeeeeh :=)[hline]karpuz, 30 April 2003 11:46 tarihinde demiş ki: abi aşmış bişey o cici bebe ------------------------------------------- Bu aralar ordunuzun arttığını görüyorsanız bilinki ben imzalarda gördüğüm her linke tıklıyorum.E bi zahmet artık Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-SacrificE- Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Bölüm ilk açıldığında da tartışılmıştı sonuç ortada :=)[hline]? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 said: -SacrificE-, 23 May 2003 23:55 tarihinde demiş ki: Bölüm ilk açıldığında da tartışılmıştı sonuç ortada :=)[hline]? aradım ama bulamadım :)[hline]karpuz, 30 April 2003 11:46 tarihinde demiş ki: abi aşmış bişey o cici bebe ------------------------------------------- Bu aralar ordunuzun arttığını görüyorsanız bilinki ben imzalarda gördüğüm her linke tıklıyorum.E bi zahmet artık Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 bence gayet gerekli bir olay mrmedia nında dediği gibi diğer forumalrdan ayıran bir özellik ve gayet düşünülmüş bir olay[hline]#mix.gen.tr#... [email protected] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Ya dursun bi zararı yok...[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 duble [Bu mesaj karpuz tarafından 24 May 2003 09:17 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 said: wanderer1985, 23 May 2003 23:22 tarihinde demiş ki: bana da basta gereksiz gibi geliyodu ama artik mrmedia ya katiliyorumbende bu mesaja katılıyorum :)[hline]Cold silence has a tendency to atrophy any Sense of compassion Between supposed lovers/brothers Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 said: Fiercewind, 23 May 2003 23:52 tarihinde demiş ki: orada sevgi ile karşılayıp içerde aksini yaparsak ne olcak? hem sevgi sadece basit standard değişmeyen bi c/p metin ise peeeeeh :=) ama orda c/p nin amacı yeni gelenlere yol göstermek.Fakat atladığın bir şey var sadece c/p yapılmıyor gelen kişi karşılanıyor orda, bence bir tür selamlama hoşgeldin vs başka forumda böyle sevecen,bilgili kendini aşmış(: insan toplluğunu bulabilirmisn ? Bence Hayır[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 paticik in özelliğinin farkındayım ama bence hala gereksiz :) *inattır*[hline]karpuz, 30 April 2003 11:46 tarihinde demiş ki: abi aşmış bişey o cici bebe ------------------------------------------- Bu aralar ordunuzun arttığını görüyorsanız bilinki ben imzalarda gördüğüm her linke tıklıyorum.E bi zahmet artık Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manticore Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 gerçekten üyelerimiz çok arttı.ama napalım onları sevgi ile karşılamamız lazım:).[hline]It Is A Good Day To Die Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 yo illa sevgi ile karşılamıyolar ehehe cins karşılamalarda var:) (sonra ema kızıp terlikle kovalıyo o ayrı:P) bence güzel bi bölüm geyik şeyler cıkabiliyo ortaya[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Hoşgeldin Fiercewind, Sorduğun soruya oyunun ilgili sitesinde veya forumunda yanıt bulabilirsin. Ben şimdilik sana etrafı tanıtıp merhaba diyeceğim. Bu forumlarda aklına gelebilecek hemen hemen herşey hakkında konuşabilir, tartişabilir, copy/paste yapabilir, bilgi alabilirsin; ama öncelikle Forum Kurallarını ve FAQ'i okumanı öneririm. Paticik Ana Sayfasından UO, WoW, AO, DC, DAoC, EVE, NwN, SWG ve Shadowbane ile ilgili pek çok bilgiye ulaşabilir, Edebiyat ve UltimaTR Sözlük bölümlerine girebilir, eger sphere ile ilgileniyorsan ve kendi dünyanı yaratmaya çalışıyorsan Sphere Script Veritabanına ugrayıp sana faydalı olacak scriptleri seçebilir ve aklına takılan bir şey olursa forumların ilgili bölümlerinde diğer üyelerden yardım isteyebilirsin. Müzikle ilgileniyorsan Müzik Bölümüne ve Lyrics veritabanımıza da bir göz atmayı ihmal etme sakın. Eğer hala heyecanın yatışmadıysa yeni açılan bölümümüz komikte biraz gezinip neşelenebilirsin. İyi eğlenceler =][hline]Dralnu, 28 April 2003 22:19 tarihinde demiş ki: ahaha peon a bak pick axe kaldırıp gelio Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 esasen konu dışı'ndaki "artık ben de buradayım, başım göğe erdi heyooo" ya da "telefon faturamı ödedim de döndüm cancağızlarım" ;) şeklindeki işgal kuvvetlerini yönlendirmek maksadıyla açıldı ve halen bu amaca hizmet ediyor. o nedenle gerekli şüphesiz..[hline]Agent Thompson: You! Agent Smith: Yes, me. [turns Thompson into another Smith] Agent Smith: Me... me... me... Agent Smith Clone: Me too. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 said: arcane, 24 May 2003 12:04 tarihinde demiş ki: Hoşgeldin Fiercewind, Sorduğun soruya oyunun ilgili sitesinde veya forumunda yanıt bulabilirsin. Ben şimdilik sana etrafı tanıtıp merhaba diyeceğim. Bu forumlarda aklına gelebilecek hemen hemen herşey hakkında konuşabilir, tartişabilir, copy/paste yapabilir, bilgi alabilirsin; ama öncelikle Forum Kurallarını ve FAQ'i okumanı öneririm. Paticik Ana Sayfasından UO, WoW, AO, DC, DAoC, EVE, NwN, SWG ve Shadowbane ile ilgili pek çok bilgiye ulaşabilir, Edebiyat ve UltimaTR Sözlük bölümlerine girebilir, eger sphere ile ilgileniyorsan ve kendi dünyanı yaratmaya çalışıyorsan Sphere Script Veritabanına ugrayıp sana faydalı olacak scriptleri seçebilir ve aklına takılan bir şey olursa forumların ilgili bölümlerinde diğer üyelerden yardım isteyebilirsin. Müzikle ilgileniyorsan Müzik Bölümüne ve Lyrics veritabanımıza da bir göz atmayı ihmal etme sakın. Eğer hala heyecanın yatışmadıysa yeni açılan bölümümüz komikte biraz gezinip neşelenebilirsin. İyi eğlenceler =][hline]Dralnu, 28 April 2003 22:19 tarihinde demiş ki: ahaha peon a bak pick axe kaldırıp gelio ı ıh yeterince sıcak değil *hala inattır* bide sorduğum soru?[hline]karpuz, 30 April 2003 11:46 tarihinde demiş ki: abi aşmış bişey o cici bebe ------------------------------------------- Bu aralar ordunuzun arttığını görüyorsanız bilinki ben imzalarda gördüğüm her linke tıklıyorum.E bi zahmet artık Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 bakın bu aşağıdaki alıntıyı burdan buldum. sanırım cevap olur... said: Emaleth, 11 March 2002 03:58 tarihinde demiş ki: aaa lol be bölüm yetkilisi olmuşum buraya da :P hiç haberim yok ayol, enişteme bak neler yapıyo :P ehehe.. eee.. öö... *!açıklama yapar* şimcik arkadaşlar, bilen bilir, her zaman yeni gelen bir insanın, tıpkı realde bi yere girince oradakileri selamlaması gibi, geldiğini haber veren bir post atması gerektiğini savunurum. atanı da severim... kendim de 2001 temmuz'da geldiğimde bi tane atmıştım UO Genel'e... efendime söyliim, geçen gün konuşurken lafı geldi, bi baktık ki yeni gelenler -belki de ne yapacaklarını tam olarak kestiremediklerinden- ya hiç mesaj atmıyorlar, ya da yanlış yerlere mesaj atıp dakka bir gol bir şeklinde eleştiriliyorlar. eh öyle olunca da bir daha konuşmuyorlar... eh dedik buna bi çare lazım, böyle bir bölüm açtık (yani açılsın diye konuştuk, enişteniz açmış eline sağlık). böylece her yeni gelen üye kendini rahat rahat ifade edebilecek, buradan gerekirse diğer bölümlere yönlendirilecek, güzel güzel merhabasını diyecek, ne isterse yapıcak... gereksiz diyenlere teessüflerimi bildiririm. pek gerekli ve hoş bişey bence... hazır giriş yazımızı yazarkene, bi de kural koyalım: alanımda sağa sola hede hödö istemem, yeni gelenleri ürkütmeyiniz, onlara iyi davranıp, yarın öbür gün sizler gibi bir forum canavarı olma fırsatı veriniz. aksi şekilde hareket eden karşısından beni bulur! *!terliğini çıkarıp sallar* hade göriim sizi... hatta bi de şunu okuyun bence ;) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.