Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

reroll yapmak isteyen varsa yoldas olalim


Gutshot

Öne çıkan mesajlar

Densiz said:

milletde diyorki. Madem ezik niye her yer warlock. Beceremiyorsan beceremiyorum de. Sevmiyorsan sevmiyorum de. Kimse birşey demez. Ama sınıfa çamur atmak yanlış.
Kardeşim ben dot görmek istemiyorum, burst görmek istiyorum de bitsin yani.


hayir kardesim ben hasar veren dot'a raziyim. o dotlarin hepsini atinca adami kite etmeye baslamam lazim. dot'larin adami oldurmesi lazim. dot'lari dispellemenin cezasi bu kadar az degil 50k falan dmg olmasi lazim. gonderdigim vanilla affli lock pvp videosunu izle gor neden bahsettigimi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bende classicde rank 14 warriorları rank 1 frostbolt ile kesiyordum ee?

Yada toep/zandalar combosu ile tek atamıyacağın bir class yoktu pom/pyro ile aynı şekilde roguelar ambush/evis ile mage kesiyordu.
Shamanlar tek wf ile öpücük atıyordu kısacası dengesizliğin daniskasıydı classic.

Geç bunlarıda lockun en über olduğu zaman (Pve/pvp) tbc'e tekabül ediyor.SL/SL denilen dünyanın en saçma speci bile, dur dotları döşiyeyim adam ölsün değil de manası bitsin,erisin sıkılsın çıksın üzerine kuruluydu.

Densiz'in dediği gibi classı beğenmiyor olabilirsin bu doğal birşey ama kalkıp sanki 5 para etmez bir durumdaymış gibi lanse etmen tepki çekti o kadar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hayır bunca sayfa ilerlemiş niye hala diretiyorsun ki. BG'lerde en ufak hatalar maçı kaybettirir. Tüm Classlara hakimsen şansın biraz daha artar. Ayrıca Classların birbirine göre üstünlükleri veya zayıflıkları var. Blizz pvp yi kesinlikle dengeleyemedi. PVE ile PVP ayrımına yapamadı. Yalnız bahsettiklerim tüm classlar için geçerli. Warlocklar PVE'de nerf yediler pvpde etkiliyordur mutlaka fakat görüyoruz ki warlocklar gayet sinir bozucu classlar arasında heleki healerlara göre.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...