Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Karak - Norn Guild Bushido Destruction


ismetto

Öne çıkan mesajlar

(Destruction!)
Serverlerin birleşmesinden sonra yeni bir guild kurduk. Oyuncuların geneli tecrübeli yaş ortalaması 18 ila 33tür.. Eski oyunculardan aldığımız haberlere göre onlarda aramıza katılıcaktır. Şu onlinelerimiz 5 ila 10 kişi arasında değişiyor. Alliancemiz mevcut ve onlinesi iyi durumdadır. Rvr de warband olsun. Senaryolar içinde parti bulmakta zorlanmıyoruz. Guildin adı " Bushido " dur. Aramıza katılmak isterseniz. Bu forumdan veya oyunda Ismetto Duchess Arabeni ile irtibata geçebilirsiniz.

Acil ihtiyacımız olan klasslar Healer ve Tank`dır. Tabi bu şart değil. Herkez istediği charla guildimize giriş yapabilir.
iyi günler.

Guild Rank : 26
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
Yok canım oyunla alakalı bir sorun değildir o. Ben head start'tan bu yana aralıklarla dönerim oyuna ama ne zaman dönsem ne forumda, ne de oyunda kimseyi bulamam.

Bir head start zamanı ulaşılabilir oluyordu insanlar. O zamandan bu yana tee 3.5 sene geçmiş üzerinden daha ama ben hala listeme eklediğim 1 kişiyi online görebilmiş değilim.

Yıl 2012, içimde ukte kaldı bu oyun.

:)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ixter said:

Moonlapse bu guilde gecmisler ama kimseyi online goremedim ben ya arama motoru calismiyor oyunun yada surekli baska karakterlerle oynuyolar


arkadaşlar ilk listedeki arkadaşlardan bazıları charlarını sattı,
Bushido guildi satılan bir chardaydı arada kaynadı!biz samimi olarak gırgır şamata içinde oynayan 4-5 kişiyiz Moonlapse guildindeyiz guildde bizden başka türk arkadaşlar var. Bir de alt charlarımızla kurdugumuz guild var Blacklist 85+ herkes. Valla bu ara ben pek giremiyorum Oyundaki Nicklerim Vecihi ve Elizat belki denk gelirsiniz! Tornaaa, Beyhude, Plevne, Noneedtoheal, Greeenmasta! Direk whisper atın, arama kısmında genel olarak herkes gizli olduğu için kimse çıkmaz bilginiz olsun.

Ve yeni başlayan arkadaşların bilgilendirmek için t3 kalabildiğiniz kadar kalın, 60rr oldum haydi çıkayım t4'e derseniz büyük bir hayal kırıklığı yaşarsınız, çok fazla 100 lvl oyuncu var bilginiz olsun.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben uzun müddet MMO oynamaya ara vermiştim ama sanırım bir hafta içerisinde yine açtıracağım WAR accountumu.

Oyunu önceden oynamış olmama rağmen, Order tarafında maksimum T2 tecrübem var. Yani oyuna aşina olsam da hiç tecrübem yok denebilir. Bu sebepten bazı sorular sormak istiyorum;

Şimdi, tank rolü istiyorum ve aklımda iki class var. Chosen ve BG. Trial bir hesaptan iki gündür iki classı da denedim ama cidden karar veremiyorum ikisi arasında. İlerde DPS'de deneyebilirim, hangisi hem tank hem de dps rolünde iş görür ? Daha doğrusu siz hangisini önerirsiniz ve neden ?

Bir de mevcut SE accountumu, CE account'a yükseltebilir miyim ?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Chosenda iidir BG de.. Tank olarak Chosen partiye buff verir. BG ler stat çalar biraz kendine müslümandır. DPS de ikiside nerdeyse aynı gibi.. Ara dps olarak oynanır. Artık oyunda biraz dengeler oturdu gibi eskisi gibi Dps tanklar dps doklar yani ara dps yapan charlar pek az bulunur oldu. Çünkü herkez partide oynuyor. Her char kendi özelliklerinde oynamalı bence.. Dpsler dpsliğini healerlar healerlığını yapıyor. Tanklar tanlığını çünkü dps ken WH - WL - SLayer lara şansı yok tankların. Eee Tank öldü. Parti komple yatar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...