Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[CS] Akanzi zuzuzu ziyan eziq zuzuzu! Ayna yapma lan


karpuz

Öne çıkan mesajlar

Evet yukarıda yazanlar hangi counter-strike cafe ye giderseniz gidin duyabileceğiniz laflardır... (özellikle adeks) bunun sözlüğünü yapayım:

Ayna Yapmak: Başka bir oyuncunun ekranına bakarak rakip hakkında bilgi almaya verilen ad. Çoğu yerde yasak olup sonucu dayak yemek olabilir (kendimden biliyorum)

Ziyan: Kötü oynayan ve ya kurallara uymadan oynayan insanlara verilen ad. Amacı dışında kullanıldığı görülmüştür.

SERVIS!!!: Adeks internet cafe ye özgü olduğunu düşündüğüm bağırış biçimi... Yiyecek, içecek siparişiniz olduğunda böyle bağırır ve bir görevlinin gelmesini beklersiniz.

TEKNIK!!!: Gene Adeks internet cafe ye özgü olduğunu düşündüğüm başka bir bağırış biçimi... Bilgisayarınızla ilgili herhangi bir sorununuz olduğunda yetkili çağırma şeklidir.

Sote Yapmak: Belli bir noktada bekleyerek rakibinizi gafil avlamaya ve ya avlamamaya verilen ad. (bkz. pusu yapmak, pusmak, sotelemek)

Hedşat koymak: Rakibinizin kafasına isabet ettirdiğinizde oluşan durum. (bkz. headshot, kafasına kodum, hedşat almak, kafaya komak, beynine vermek, kafasını ....)

Akmak: Hızlı bir şekilde belli bir bölgeye gidip, yolda çıkanları yok etmeye verilen ad. (bkz Rush, Akanzi, Raşanzi, Hadi akalım beyler)

Wall Yapmak: Oyun dışı program sayesinde duvarların saydam olması. (bkz. wall hack, duvar arkası)

Kesmek: Bıçakla rakip öldürmeye verilen ad. (bkz. kasap yapmak)

Vermek: Elini mouse tuşundan kaldırmadan ateş etmek.

Tık-Tık Yapmak: Elini mouse tuşuna belli aralıklarla dokundurup daha isabetli vuruşlar yapmak.

Zuzuzuzu: Bir gülüş şekli.

Kaaa deee: Öldürdüğünüz insan sayısı bölü ölme sayınız.

Almak: Rakip öldürmek. (örnek: adamı colt la aldım)

Su Tabancası: Gücü zayıf olan tabancalara verilen genel ad. (USP ve Glock)[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mighty_THoR, 27 April 2003 13:59 tarihinde demiş ki:
lol Glock neysede USP on kaplan gücündedir eğer USP le adam alamıyosanız oynamayın bu oyunu[hline]MAN WHO WALKS ALONE

USP bence desert tan bile iyi ama ona su tabancası diyenler var...[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

USP su tabancası klasına girmez
genelde glock18 e denir...
bazen de tmp..

bizim arkadaşların uydurması vardır severim tmp ye "bız bız" derler ehuehu

ayna yapma nın öyle kullanıldığını görmedim iiymiş benim oynadığım yerlerde ekran yapma diolar veya monitör yapma[hline]In the rays of the sun, I am longing for the darkness...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Coolhand de gecen bi sozde benden;

Karboğn: Awm den 2 kisi sis pozisyonuna yakalanmissa oturakli bicimde oah karboğn! gibisinden bi efekt duymak kacinilmazdir. Ardindan karbon olan sahislarin Ya Bi sıkma bea!Bi sıkma! bu kaçıncı? gibisinden sitemlerine kulak vermenin bi anlami yoktur. :D[hline]The clash of honor calls to stand when others fall
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Azmodai, 27 April 2003 15:41 tarihinde demiş ki:
ankara coolhand cafede konusulan ozel dil (bu diyaloglari her serverda duyarsiniz ama emin olun cikis yeri ankara coolhand cafe, vndtt-trk.ank gibi baba klanlarin takildigi mekan):

Yalan Dolan headler bunlar yaa: Genelde hakkatten olusumu imkansiz olan headshotlardan sonra soylenilen soz... kutu arkasindan sallama olarak atilan, kapilarin duvarlarin arkasindan son care olarak sallanilan atislarin tesadufen kafalari tutmasi.

Ya Braaaaaaaah: 1.Genelde Yalan dolan headshotlarla (aciklamasi yukardadir) oldurulunce soylenen, sert bir tepki olma amacinda kullanilan soz. 2. Birini cok guzle vurduktan sonra, guzel atis yapmaniza ragmen atisiniza "yalan dolan" damgasi vurulduktan sonra damgayi yalanlamak icin soylenen tepki. Not: Bu terimi cok dikkatle kullanmak gerekiyor, gordugunuz gibi iki anlamada gelebilio. O yuzden konusurkenki ton ve sertlik netlik belirtiyor. Timing olayinada dikkat etmek lazim tabi... tam biri damgayi vurduktan sonra soylemek lazim, yoksa insanlar sizinde yalan dolan headshotlara gittiginizi sanarlar.

Futuristic Headshot bu abiii: Degisik bir terim, genelde "gelecekten gelen headshot" anlamina geliyor, kullandigi yerler: siz daha kutu arkasindan cikar cikmaz kafadan vurulaniz. Yani vuran kisinin bir nevi gelecegi gormesi.

ABIIIIIII: Genelde sasirmak icin soylenen soz.... abi kelimesi uzatilir, ve oyle soylenirki iki heceli olacak ve sonu uzatilip kivirilacak. ornek: A-biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiyyy. Her turlu yerde kullanilir, YA BRAAAH durumlarda kullanilmasi soz konusu, sonracigima, baskasinin guzel atisini veya yalan dolan atisini izlerken soylenir, bir cok kullanimi vardir.

Adamin kafasi cicek gibi acti... gordunmu layn?: cok oturakli headshotlardan soylenen soz. Mesela adam deagle ile sizi bir kursunla oldurmustur, hemen ardindan bu sozun gelmesi olagandir... (bu durumda sizinde kontra ataginiz "YA BRAAAH" veya "YALAN DOLAN HEAD BU YAA" olabilir, bunun ustune acisal ve yercekimsel olaylarin ne kadar sozkonusu oldugunu tartisip kendinizi hakli cikarmaya calisirsiniz, ama o ayri bir hikaye).

Ohhhh bL: trk.ank takiminin yildiz isimlerinden bL ye tum turkiyenin hitap sekli :) nerden ciktigi bilinmiyor, ama oldukca yogun bir sekilde zeroheat'in taktigi bir espiri gibi kokuyor :)

Dombalak beeeleee: belee arkadasimiz icin osylenen diger bir terim soz hitap.

simdilik bu kadar efem. bidahaki cs tepki dersinde gorusmek uzere.[hline]Hangisi daha iyi?
Azmodai...


[Bu mesaj Azmodai tarafından 27 April 2003 15:44 tarihinde değiştirilmiştir]



coolhand diyorum baskas bisey demiyırum
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
Okadar terim yazmışınız bende yazıyım dedim, tutamadım napiim kendimi. Bu yazacaklarımda tamamen bizim kafeye ve playerlarımıza özeldirler.

SS : Sağdan Soldan Rush anlamına gelir.

Yuvarla Gelsin : Birbiri ile iyi anlaşanlar arasında (belirli haritalarda genelde aynıyerlerde takıldıklarından yada güzergahları kontrol ettiklerinden) düşmandan birisi eğer diğerinin tarafına gidiyorsa söylenen söz.

Yavaş Gel : Yukarıdaki kelimeye istinaden türemiş olup karşılığında giden düşmanın bekleyeni öldürmesi sonucu verilen cevaptır.

Yatırdım Çam Dibine B... .... : (Devamını söylemek istemiyorum) oldukça argo olup genelde mekanda bayan yada yaşı ufak kişiler olmadığı saatlerde ve çok yakın arkadaşlar arasında kullanılan bir kelimedir. Adı geçen durumlardan birisinin bile gerçekleşmesi sıkı denetim altında olunduğundan kullanılması birinci derece sakıncalı kelimelker arasında dır. Anlamına gelince karşılıklı yakın arkadaşlardan birisinin tek kurşunla Heath yapmasıdır.

Sigara İçmek Yasak : Smook atıldığında kullanılan genel bir terimdir. Atan kişiye Arkadaşım burada sigara içmek yasak bilmiyormusun : şekinde söylenir. Cevaben ben tiryakiyim le konu geçiştirilir.

Topla Gel : Takım arasından bir kurban seçilir ve karşı takımın karargahına yem olarak gönderilir. Gidenin ardından seslenme şeklidir.

Rehinem Var : Karşı takımdan bir oyuncu çıkışı olmayan bir yerde sıkıştırılır. O anda kullanılan kelimedir. Genelede olayın devamında o yerin girişinde bir izdiham yaşanır.

Kasap : bilinene genel anlamı ile bıçakla avlanan ve bu işi iyi yapanlara verilen addır.

Aha Kafası Yarıldı : Level dergisinin bir ara dağıttığı bir cd içinde bulunan türkçe yamasında heath alındığında bu sözü sarf ederdi rahmetli Kemal Sunal. Oradan kalma bir alışkanlıktır. (Kendisini rahmetle anıyoruz.)

Alçaklar : Pusuya düşme anında sarf edilen kelimedir. Ancak çok kullanışlı bir kelime olup bir çok konuda rastlamak mümkündür.

Güvercin : Oynamayı iyi bilmeyen yada gününde olmayanların kolay öldürülmesi durumunda sarf edilen kelimedir.

Son olarakta nekdi hitimi daha doğrusu aralarından en sevdiğimi yazacağım Oldu Pele : Karşılıklı atışmalar devam ederken (işte ne biliyim bi sonraki elde yedim seni vb.) sözleri sarfeden kişinin yine ölmesi durumunda öldüren tarafın sarf ettiği kelimedir. Ki katıla katıla güldüğümü bilirim bazen. Çünkü kişi hırs yapar paldır küldür sadece o oyuncuya dalmak için atağa kalkar. Anca tekrar öldürülür o kişi tarafından, bu böyle sürüp diger.

[Bu mesaj Asmodeus tarafından 23 May 2003 21:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Asmodeus, 23 May 2003 21:51 tarihinde demiş ki:
Aha Kafası Yarıldı : Level dergisinin bir ara dağıttığı bir cd içinde bulunan türkçe yamasında heath alındığında bu sözü sarf ederdi rahmetli Kemal Sunal. Oradan kalma bir alışkanlıktır. (Kendisini rahmetle anıyoruz.)


sen O CD yi bana versene :) Harbi download falan edebileceğim bi yer var mı?[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...