Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyun hakkinda izlenimleriniz


nscorp

Öne çıkan mesajlar

tom
pvp serverinde pvp yok
bounty hunter ne iş yapar? açıkla senin söylediklerine inanıp oyunu aktive edeyim
grafiklerin neresi iyi dx9 oyunu bu motor 2003 yılının grafik motoru options diye birsey nerdeyse yok
görevler levelingde eğlenceli gelebilir ama nerde dark side nerde light side arası savaş? nasıl knights topluluğudur o oyun videolarındaki savaşlar oyunun neresine sıkışmış? bir göstersen de görsek, arkadaş bırakın oyun tamamen faildir kör olan görür adam 10 yıl önce çok daha komplike oyun yapmış ondanda mı ders almadın be adam diyesi geliyor oyun tamamen starwow talent değişince armor set değişiyormuş herkesde aynı set zaten oyun zaten set peşinde gitmek rank kasmaktan ibaret daha ötesinde ne
o rankıda ilumda orda burda spamla kasıyorsun bırak sen
İLK İKİ CÜMLEME ADAMAKILLI CEVAP YAZ SENİ SONUNA KADAR DESTEKLEYEYİM.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben senin neden oyunu oynaman gerektiğini yazamam neyden zevk alırsın, almazsın bilemem ama sana neden oynadığımı, senin dediğin gibi adam akıllı bir şekilde, tabi kısaca yazabilirim.

- Raidersan. SWTOR seni kesiyor. Ne çok kolay, ne çok zor. Raider birinin ihtiyacını karşılıyor. 1.2 de yeni raid gelecek ki hele ve zor olacak, epey bi keser beni.
- Premade WZ seviyorum. Şuan da sadece 8 kişinin 4'ünü Premade girebildiğimiz halde beni kesiyor. Raid mantığında PvP yapıyoruz, Strateji üretiyoruz, özelliklede taktik tutup kazanınca yada hararetli maçlar çıkınca zevk veriyor, ihtiyacımı karşılıyor. Class dengesi olan bir oyunda ve PvP'de maçları kazanmak; adam öldürmek kadar objectiveleri de tamamlamanın önemli bir rolü olan oyunda bu dediklerimi yapıyor olmak daha da hoşuma gidiyor. Kaldı ki 1.2de ranked wz ve premade 8 kişi girebilecek olmamız şimdiden çok heycanlandırıyor hepimizi.
- Çok iyi oyuncularla, çok güzel bir guildde birlikte oynuyorum. Onlarla DAOC, UO, AOC da oynasam eğlenirim.

Ben ve guilddeki diğer arkadaşlar sadece PvP ve Raid yaparız. Başka birşeye canımız sıkılmadıkça pek bulaşmayız. O yüzden AOC, WOW, Rift olmuş SWTOR olmuş çokta öyle aman aman farketmiyor. Bazen ambiyans bayıyor, swtor ambiyansı iyi şuanda. Yarın başka bir oyun çıkınca, ona gitsek onda da farklı birşey olmayacak. PvP + Raid. SWTOR'da tek kaybımız Open World PvP olmaması. AOC da guild savaşı vardı, Riftde ondan olduk, Riftde open world vardı, Swtor da ondanda olduk. Hakkımızda hayırlısı git gide azalıyor faaliyetlerimiz.

Sana bir fikir verir mi bu oyun tarzı bilmiyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ilk iki cümleye cevap yok ben bunu seviyorum bir başka şekli senin söylediklerin seviyorsan oyna ancak star wars gibi bir saga da bounty hunter ve jedi gibi bir klasın bulunması buna rağmen bh ın mob kesmesi heal atması komedi ötesi.
İkincisi open world pvp reklamı yapılıp oyunun icinde olması tamamen gerzekçe bir olay buda ikincisi sen warzone takıl bende warzone sevdim oyunda sadece sevilecek tek yer ama beni kesmez.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

funny kichu ismini değiştirdi,too hot ismi ile oynuyor abi.Mert az ama öz zaman geçirdik df'da.hoş çok da az değil,aylarca oynadık.Kitaplık anılar hala hafızamda....Liano pbs'i hatırladın mı,dasdsad adam havalarda uçuyordu lan bu napıyo diyoduk dsadasdasdas
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Resmen foruma giripte okumak istemiyorum artık bu tür gereksiz tartışmaları gördükçe.

Bırakan bırakır arkadaşlar iyi güzelde niye hale burda oyun fail patladı patlıyacak diye konuşuyorsunuz. Tamam begenmediniz oynamıyorsunuz artık fail game. Basın gidin yahu yeter okumak istemiyorum.

Moderatörlerin iyi niyetini kötü kullanıyorsunuz bu tür gereksiz kavgalara ben kendi zamanımda AO forumunda izin vermez çoğu gereksiz hateri postalardım.

Oyunu sevmezsin fikrini söylersin, fikrini destekleyen birşeyler sunarsın hay hay. Ama oyunu bırakıp GW2/swg rocks, tortanic hedo hedo diye burda forumu spamlıyorsanız basıp gidin biz kurtulalım.

Tartıştığınız konuların 90% zaten fixleniyor 1.2 de o yüzden release ve beta da gördügünüz yarım yamalak bilgilerle gelmeyin artık
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yani senin beğendiğin şeyleri yazabilir forumda insanlar beğenmediklerini yazamaz admin olsan silersin. Oyundan nefret etme olayı yok kandırıldığımızın farkındayız sadece hergünde yazmıyoruz sana rağmen yada başkasına rağmen yazmak zorunda olduğumuzu bilsek gelmeyiz zaten foruma kusura bakma ;). Beğenen beğendiklerini yazabiliyorda beğenmeyen neden yazamıyor burda başlık açılmış bizde yazdık bilsek diktaya karşı geliyoruz tööövbe haşaaaa >:D<
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

haruntrk said:

yani senin beğendiğin şeyleri yazabilir forumda insanlar beğenmediklerini yazamaz admin olsan silersin. Oyundan nefret etme olayı yok kandırıldığımızın farkındayız sadece hergünde yazmıyoruz sana rağmen yada başkasına rağmen yazmak zorunda olduğumuzu bilsek gelmeyiz zaten foruma kusura bakma ;). Beğenen beğendiklerini yazabiliyorda beğenmeyen neden yazamıyor burda başlık açılmış bizde yazdık bilsek diktaya karşı geliyoruz tööövbe haşaaaa >:D<


Bahsettiğim şey senin yazdıkların ile alakalı degil di ama yarım yamalak okuyorsun bariz ki bak bir daha oku yazdıgım mesaja

"Oyunu sevmezsin fikrini söylersin, fikrini destekleyen birşeyler sunarsın hay hay. "

Foruma bir katkıda bulunmuyor insanları rahatsız ediyorsanız ki bunu senin için değil bunu yapan herkez için söylüyorum. Tabi ki gerekiyor biri burda gereksiz yazıları silmeye gerekeni uyarmaya. Kreş e çevirdiniz forumu resmen.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşım senin son postundan bu yazdıkların anlaşılmıyor.
Kreş mreş bebe muhabbeti yapmana gerek yok postun başlığını okursan oyun hakkındaki izlenimleriniz yazıyor bende yazdım
ben zaten belirtmişim guilde yada kişiye hakaret uygunsuz oyun değil insan önemli diye benim postumun ardına yazınca bende bana söylediğini düşündüm. Hem dersin sana değil sözüm hemde kreşe çevirdiniz dersen büyüklenme algılarım bak ben 38 yaşındayım bu oyunun atalarını oynamış biriyim elbette beklentim olur beğenmezsem elbette yazarım. Kime hakaret etmişim yada ne bebelik yapmışım kreş olmuş komiklik yapma bari. İnsanlar saygısızlık etmeden fikirlerini beyan etsinler. İyi forumlar.

Foruma bir katkıda bulunmuyor insanları rahatsız ediyorsanız ki bunu senin için değil bunu yapan herkez için söylüyorum.

Forum ortamı katkıda bulunmak için değil paylaşım içindir insanlar sadece düşündüklerini de yazabilirler.Size rağmen yazmak zorunda değilim forum bu tecrübe fikir bilgi paylaşım yeridir forumu kutsamaya gerek yok beğenmeyen okumayıverir.

Senin çokmu katkın oldu şimdi bu yazdıklarınla fikirlerini beyan ettin ona buna sataştın kreş dedin çocuksun dedin falan.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

haruntrk, eger gidipde bana /flip yapıp diktatör diye yorumlayan birine tabiki çocuk muamelesi yaparım. Aramızdaki yaş farkı o kadar değil. Sana karşı birşey dememiştim ki buna ragmen kendi kendine işkilleniyorsun.

Bu foruma katkım tabiki oldu Anarchy Online aktif olduğu zamanda pepelek için AO sitesi de hazırladık event de yaptık birton emek verdik.

Forumda ignore tarzı bir özellik olsa keşke ki belli başlı isimlerin yazdıklarını görmesem ama görüyoruz mecburen.

Sana diyecek yada ekliyecek birşeyim yok. SWG de bizda oynadık hatta kaç tane farklı MMO ları da oynadık şu an da SWTOR un pts sinde de oynuyoruz. Şu anki haliyle bioware in çıkardığı oyun 100% müydü? hayır belki 70% ama adamlar yeni content le birton eksikleri kapatım oyunun asıl çıkması gerektigi hale getiriyorlar.

Paylaşım ortamı diye - ki bak bunu sana demiyorum. - kreşe çevirilmez. Kimsenin yaşına birşey dedigim yok. Benim 10 yaşındaki yiğenim burda ahkam kesem adamların coğundan daha düzgün konusuyor.

Düşünce özgürlügü var diye her aklına geleni insanların yazmaması lazım. O yüzden moderatorler var zaten
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yaw senin aklın selim benimki değil tamam arkadaşım seviyesizleşmene gerek yokki aklın selim değil diyorsun söylediklerime cevap istedim oyunu öven adamlardan mantıklı açıklama bekledim sorduklarıma cevap yok ben bunlardan dolayı bıraktım demedimki beğenenlerin beğenmesine mana veremedim sadece sen benim kaç mesaj attığımın sayıcı kahyasımısın git sen kendi kumunda oyna yaw hesapmı vereceğiz kaç kere yazdığımıza oofo of birdaha yazacağım bunları baştan istemezsen okuma istersn oku aklıma laf söylemek haddin değil ......
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

saygısızlık yoksa herkes foruma yazar fikirlerini moderatör kuralları uygular arkadaşım Bizimde 13 yaşında çok oyun içinde çok olgun davranan arkadaşlarımız oldu işkillenmedim post üstüne post yazmışsın ben kreş çocuğu değilim belirtmek istedim.
Birçok forumda konuyu kirletme muhabbeti oluyor forum bu fikiğr belirtir adam saygısızlık etmediyse yazdıkları kurallar içerisinde ise sorun değildir benim için iyi akşamlar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

harun ben forumda tanımadığım birine hakaret edecek yada seviyesizleşecek biri değilim. sana bir soru sordum aklı selim insan kaç kere mesaj atar diye. üstüne alınmana gerek yok hemen. seviyesiz mesaj attığımı sanıp agresifleşmene de gerek yok. sana birşeyi izah etmek için sordum o soruyu. izaha ihtiyacın yoksa bildiğin gibi takıl uğraştırma kimseyi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hersey bir yana da oyunu begenenlerin begenmesine mana veremedim nasıl bir cümledir nasıl bir anlatımdır. Sen nasıl beğenmiyorsan ben de öyle beğenirim. Kimse de buna gelip oyunu beğenmenize mana veremedim diyemez. bu cümleyi kurduktan sonra da istersen kitap yaz nasıl bir ruh halinde olduğunuz çok iyi anlaşılıyor...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...