Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyun hakkinda izlenimleriniz


nscorp

Öne çıkan mesajlar

Janis hislerime tercuman olmus. Ben boyle guzel ifade edemiyorum.
4 tane class acmissin 2 tarafa copy/paste yapmissin bari talent tree'yi ayrintili yapsaydin biraz. Her tree bir skilli boostluyor, bir tane skill aciyor genel olarak.
Combat logun olmamasi da herseyi havada birakiyor. Karsiyim diyenler bile combat logun nimetlerinden o kadar cok yararlaniyorlar, farkinda degiller. Combat log sadece raid de dps meter degildir. Armor, skill, satat'lar hakkinda kesin bilgiler verir. Sizde gear toplarken bu satat, skill, vs. infolardan yararlanirsiniz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sonütücü said:

Omrumde gordugum en les mmo lardan birine bir ayda daha para vermek zorunda oldugumu hatirladigim heran kendimden igreniyorum. Adamlar zorla parami aldilar lan bildigin.


tam account in yenilenecegi gun kapattigima cok memnunum, 2 kurusluk heriflere para kazandirmadim bi daha lol
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Star Wars(R): The Old Republic(TM) has generated 1.7 million active subscribers and sold through more than 2 million units in a little over one month

Bioware confirmed that the numbers are CURRENT. Not from December and that cancelled subs AREN'T counted.


bundan fazlasi zor su hali ile, adamlarin beklentisinin 3 kati falan an itibari ile, zamaninda 500k olsa super olur falan diyorlardi.

uzay olaylarini derinlestirsinler plx.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

burada

http://www.marketwatch.com/story/electronic-arts-reports-q3-fy12-financial-results-2012-02-01

simdi bunami inanmaliyiz yoksa forumdakilere mi ?

bu kadar oynayan olmasi ya da satilmis olmasi kisisel olarak oyunun bize ne verdigini degistirmiyor normal olarak, ister oyna ister oynama, ister begen ister nefret et kime ne.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bu kadar subs yakalayabilir, başarı mı derseniz, düşündürür? sonuçta star wars evreni, wow kadar başarılı olması gerekiyor, onu da ilerleyen günlerde görürüz.
ama şu da var ben 1 sene önceki paylaşılan videoları hatırlıyorum da o kadar kötüydü ki.. ben başlamam bile zannediyodum ama şimdilik aldım duruyor bakalım.

oyun total olarak bence kötü ama artık farklı bir mmo bekleyenler veya seçici kişiler için kötü bir oyun, yoksa abdurrahman çelebi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

he kesin 1.7m aktif subsc. vardır ama tabi milletin vakti olmadığı için oynıyamıyorlardır

ben üşeniyorum da şu kaale alınıcak birşeyse gaming bloglara taşınır ve araştırılır. olayın aslı ortaya çıkınca ne dersin çok merak ediyorum

sanki EA bundan önce onlarca kez açık açık yalan söylememiş gibi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Darth Hater has compiled some additional TOR-related statistics and Q&A from today's EA earnings call: "2,000,000+ copies sold, 40% sold through Origin; 1,700,000+ active subscribers, 1 million concurrent." The company also notes that "Active subscribers means anyone paying OR in their trial period. MOST of those 1.7m are paying at this point."


http://www.darthhater.com/articles/swtor-news/19915-electronic-arts-q3-fy12-earnings-call
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

şirketin her dediğine inanıcaksak lolol.

thq da yok valla batmıyoruz haberler yalan diyordu geçen gün ama dün 170 kişi işten çıkarıyor birdenbire, nedense hissesleri 1$ altında 1 aydır bazı ofislerini kapatıyor falan lol. amerikadaki kocaman şirketlerin hep olmayan miktarları var gösterdiği için battığıda yalan zaten ehe.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Akşam iş çıkışı gidiyorum eve geceye kadar sıkılmadan zevk alarak oynuyorum . Eh bizim server her daim full o koyduğun server durumlarını ne zaman çekip koydun bilmiyorum ama akşam 8 de hala 100 kişi sıra oluyor bizde . Oyunda hata yok oyun süper falan demiyorum ama ben oynamaktan zevk alıyorum ( healer olduğumdan belki ) . Sizi bilmem ben biraz daha süre vericem oyuna özellikle orvr da lag sorununu çözmelerini bekliyorum zaten çözemezlerse toplu bırakma olur oyunu .
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...