Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paticik ismi tescilli mi ? Tescilletsek iyi olabilir mi acaba? Boyle birsey dusunuluyor mu?Eger dusunuluyor ise babam marka patent isiyle de ugrasiyor her turlu kolaylik saglanir :) ?[hline]Nefret etme! Özgürlüklerini kısıtmaktan başka bir şeye yaramaz. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Ben tescillettirdim Paticik i herkes siteden çıksın benim bu sitenin patenti ehehuh Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 İnternette tecille isim tecili aynı şey değildir zaten isim hakkı sende olsada internette ben satın alabilirim.Himm bu arada isminiz tecilli değilse ben paticik t-shirtleri basıp voliyi vurucam haberiniz olsun[hline]Thief of Paticik Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 nasıl satın alcaksın internetten kim satıyoki internetten isim haklarını bill gates mi? paticik.com u alanındır onuda kim aldıysa artık kedimi wastie mi bilmiyom Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 said: KARAMURAT, 15 Mayıs 2003 17:58 tarihinde demiş ki: Himm bu arada isminiz tecilli değilse ben paticik t-shirtleri basıp voliyi vurucam haberiniz olsun[hline]Thief of Paticik bende kedili ayakkabı yapacaktım gel beraber firma kuralım....[hline]Nothing is stopless.....Except Levie..... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 hmm bende katılıyım şort ve çorap yapmayı düşünüyordum :-p[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 lol biz domain ismini bile degiştirip degiştirmeyecegimize karar veremedik ki henuz :)[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 bence karakedi.com olsun[hline]deep. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Aaa sitenin ismi yalama oldu kalsın paticik güzel işte.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 return to pepelek[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 yoo .com duruyokı almıslar gerı[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paticik değişsin ya paticik ne abi tepelek olsun zamanında zeth nor'un da dediği gibi en güzel isim tepelek[hline]One ring to rule them all One ring to find them One bring them all and in the darkness bind them. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 boğazına dursun ham çökelek :-p[hline]Agent Thompson: You! Agent Smith: Yes, me. [turns Thompson into another Smith] Agent Smith: Me... me... me... Agent Smith Clone: Me too. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 arghh :-o[hline]Kontrolsüz güç;güç degildir Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sldsnake Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 paticik.com güzel baya insanda merak uyandırıyor!![hline]There can be only one Solid Snake; and one Big Boss! :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock: Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 tepelek.com daha bir merak uyandırıyor ona bakarsan. Ama paticik güzel.[hline]Ugly women makes us buy beer, Pretty women makes us drink beer. [Al Bundy] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 said: Sam, 19 May 2003 22:56 tarihinde demiş ki: boğazına dursun ham çökelek :-p[hline]Agent Thompson: You! Agent Smith: Yes, me. [turns Thompson into another Smith] Agent Smith: Me... me... me... Agent Smith Clone: Me too. Puhahaha![hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paticik ismi çok güzel bence cok şirin :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 evet ya paticik şirin bencede :) dursun[hline]It doesn't make any sense This tragic ending In spite of the evidence There's something still missing Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 fark etmez neyi alırsanız alın firmasını kurup tüm ürünlerinizi ben pazarlayacğaım bak ortaklarım bilem var :)[hline]Thief of Paticik Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Patıcık...ınsanın ıcıne sonsuz bır huzur ve guven hıssı saglamakla beraber merak kusku ve saygı unsurlarınıda bır nevı ruhumuzun derınlıklerıne kazıyor bence guzel bı ısım :)[hline]A little less conversation a little more action please Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paticik Giysileri benden bundan sonra forumlarda takılırken ustunuzde bu giysilerden olıcak :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paticik lamasi sus ordan. Bedn Paticigin gecesi olup cokucem uzerinize nehohooho oho..[hline]deep. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 paticik güzelde zaten kedi patisi deyince cikine gerek kalmıyo ne diyom ben ya. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Pepelek niye değişti bilen varmı? pepelek diyince benim aklıma.......böyle mısır gevreğinden yapılmış.......Pretzel derler ya hani öyle fiyonk şeklinde çıtır bi cips gibi bişey geliyo :D hani Pamko vardır bilirmisiniz 300 gibi abuk bi fiyata boyum kadar pakette saman gibi tuzlu bi cips verirlerdi o gelir işte aklıma pepelek diyince[hline]karpuz, 30 April 2003 11:46 tarihinde demiş ki: abi aşmış bişey o cici bebe ------------------------------------------- Bu aralar ordunuzun arttığını görüyorsanız bilinki ben imzalarda gördüğüm her linke tıklıyorum.E bi zahmet artık Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.