Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Black Mirror (2011) - Netflix


xunn

Öne çıkan mesajlar

keyif aldığım yerler de oldu sıkıldığım yerler de oldu.
farklı sonlar değil de farklı tali yollarla gidince detaylarda bir şeyler çıkıyor ama hikayenin esasen özgür bir gidişatı olmaması, bunu da zaten bölümün içerisinde karakterlerin üstüne basa basa söylemesine eyvallah mı desem olmamış mı desem karar veremedim.

bölümün sanırım pek bi şok edeyim, ağızlarda o eski kekremsi(evet) black mirror bölümlerini bırakayım gibi bi derdi yok da daha çok biz yeni bir şey deniyoruz umarız eğlenirsiniz tadında yapılmış olduğu net o yüzden becerememişler demekten çok en azından denemişler dedim.

muhtemelen 4-5 tane farklı sahne kalmıştır (son değil) görmediğim ama ona da dayanacak takatim kalmadı çünkü merakım da kalmadı.

christmas event'i değil de esas bir kaç bölümlük yeni sezonunu merak ediyorum ben.
dizinin teması çok kalıplaştığı için muhtemelen gelen bölümlerde de eskisi gibi etkileneceğimi düşünmüyorum ama keyif alarak seyredeceğime eminim.

fakat şu deneme işini " abii mükemmel yapmışlar dumur oldum" falan diyenle arkadaşlığımı sorgularım herhalde.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Seru said:



ben tek oyunun 5/5 aldığını görmedim herhalde diğer tüm sonları gördüm. bende psikologla dövüşmekten kaçtım o ara set cut yaptı, dediler hayırdır birader orada bitti. bi tek burda geri döndürmedi.



İlginç, ben oradan da geri dönebildim, epey daha sonra başka bir sonda geri döndürmedi. Belki seyredilen süreye bakıyor veya bazı seçimlere geri göndermediği için bulunduğumuz daldaki tüm yolları gördüysek bitiriyor.

pattisliborek said:


İlk bitirdiğim son ilaçlarını almayıp babasını parçaladığı ve oyunun 5/5 aldığı son oldu.



Dediklerinden başka faktörler de olması lazım, çünkü bende aynı şey 2.5 ile bitti.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hani tek oturuşta olmasa da toplam da 1,5 saat gibi bir sürede tüm sonlara ulaştım.

Tüm sahneleri izledin mi dersen izlemedim. Ama map'a baktığımda izlemedim sahne herhalde max 1-2 onlarda çok tırt sahneler. Sadece görsel olarak değişimler var. Yada arka fon müziğinin değişimesi, yok tramvayda geçerken arkadan başka birinin geçmesi falan. Ama o sahneyi izlemek için yaklaşık bir 15 dakika bire bir aynı olan bir konfigürasyonu yapmamamı beklemeleri olmamış. 5.5 saat diyen kitler herhalde her oturuşta full run yapmışlar. Tebrik ettim bu sıkıcı yapıda yapamadım ben.

Oyunculuk çekim vs... 2/10 (Beğenmedim)
Kurgu konu 3/10
Yeni konsept (deneme hatrına) 4/10 ( Hadi ömründe hiç RPG oynamamış adama/kadın için woow olabilir ama RPG oynamış herhangi biri için seçimlerin bu kadar basit olduğu ve etkisinin zayıf olduğu bir mapping zevk vermiyor.)
Aldığın zevk x Harcadığın zaman 4/10.

Ama şu konsepti al witcher 3 uyarla sinema gibi izle. Ütopik olacak ama herhalde 2000 saat filan harcarım :D... Gerçi onun için bir 20k saat harcamaları gerekir ama neyse :D.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

çağın vebasını iyi yakaladığı için güzel bi bölümdü de en iyi bölüm olduğunu düşünmüyorum.
gerçi hangi açıdan baktığımla alakalı bölümlere verdiğim değer farklılaşıyor da bıraktığı tad olarak ben san juniperoyu tek geçerim.
( ki sinemada kör göze parmak misali lgbt pohpohuna kıl olan biri olmama rağmen.)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...