Prawler Mesaj tarihi: Aralık 12, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2001 Evet arkadaşlar sadece merak ettim Sistem değişti mi acaba? hangi post sayılarında ne oluyoruz?[hline]TF Türkiye Webmaster TFTURKEY.com ||=iCq= Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastiee Mesaj tarihi: Aralık 12, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2001 degismedi[hline]wastiee Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deviL Mesaj tarihi: Aralık 12, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2001 praw sen bu gidisle 1-2 icinde gm olursun merak etme Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lars Mesaj tarihi: Aralık 12, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2001 deviL abinin yoLundan gidiyo :P Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deviL Mesaj tarihi: Aralık 13, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2001 hoca birakta ben gm olayim artik, ilk gunden beri kayitliyim ;) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lars Mesaj tarihi: Aralık 13, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2001 bende iLk bikaç günden beri noLmuş :P Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Aralık 13, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2001 ya benim skill de bi sorunmu var nedir artmıyor :D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 14, 2001 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2001 said: deviL, 12 Aralık 2001 19:40 tarihinde demiş ki: praw sen bu gidisle 1-2 icinde gm olursun merak etme Eh... Bende eskilerden sayılırım 1 kez banlandım sadece.. Neyse konuya dönelim wast sağol *yanlış Quete yaptığını farkeder..[hline]TF Türkiye Webmaster TFTURKEY.com ||#ICQ=497021 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaistlinMajere Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2002 merak ediyorum title larımıza geri döncekemiyiz ve de geri dönersek eğer kaldığımız yerden mi devame deceğiz yoksa su ana dek atılmış bütün mesajalr içine dahil oalcak mı *! Mesajlarını saymaya başlar* bu birr...bu ikiii...bu üççç........[hline]Nasıl yapılmalı ölüm ayini?... Bu ağıt nasıl söylenmeli?... Bu genç yaşta ölen, En sevdiğim insan için Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2002 avatarları bişileri degiştirmek için kaldırdım ama hala o degişikligi yapmadım, ayrıca bu şekilde daha güzel gorunuo forum, diger türlü adminlerin yazdıkları çok fazla belirgin oluyordu. haksız rekabet :P bu şekilde kalsa daha iyi bence. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2002 Bu haliyle daha iyi ve gsel bence.. Hayır GMler koyamamalı. *! Nasılsa avatarı durmaktadır *[hline]The path of excess leads to the tower of wisdom Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2002 bence avatarlar geri gelsin, forum çok tekdüze görünüyor. razıyız yazdıkları daha baskın görünsün. :) titlelar da hoş duruyordu. kaldı ki bence yazılı ünvanlar da baskın gözüktürüyor o şekilde düşünülünce.[hline]BY MUTIES FOR MUTIES Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deviL Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2002 katiliyorum Sam ya herkesin avatari olsun ya da resimli imza geri gelsin cok bos duruyo forum, tema degistirmek pek bisey farkettirmiyor : ) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2002 lol bu topicte yazılanları okuyunca birşey farkettim.. pepelek forumları ideal fantezi romanlarındaki o rüya krallıklarından biri gibi olmuş. yöneticiler kendilerinden fedakarlık etmek istiyor halkın rahatı için, halk ise krallarının görkemli yaşamalarını istiyor, kendilerini öyle daha rahat hissediyorlar. :) halam derdi Allah uzun ömür versin, "dünya imrensin"..[hline]BY MUTIES FOR MUTIES Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2002 Ayene o durum. Bizde arada Gizli birim olarak ne yapacağımızı şaşırdık :)[hline]The path of excess leads to the tower of wisdom Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2002 bende avatar istioğggrum[hline][b] Anne bu kuş uçuoo??[/b] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2002 Awatar ı üyeler (title gm olsa bile) kullanamasın. ama rütbe gibi olan master apprentice grandmaster ünvanları güzeldi. Uo ya uygun olması gerkmez. star wars a da olabilir. Padawan Jedi Jedi Knight Jedi Master Yoda :) eskisi gibi olsun yani en azıdnan. bu arada bişi sormak istiorum da. şimdi sw sayfası açılınca benim orda yazım çıkıcak Mplayer ı ben anlattım da. ondan sonra title ım JkII Yzarı olucak mı ? :)[hline]I will never change my mind I will leave it all behind ICQ Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2002 nasıl yazdıüına bakar tek yazıyla olmaz o... :)[hline]The path of excess leads to the tower of wisdom Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2002 sen kaşınıosu ngel bakalım sen...[hline]I will never change my mind I will leave it all behind ICQ Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2002 titlelardaki sorun su: eskiden sadece uo vardı, forum titlelarını yapmak kolaydı, apprentice, master, granmaster, GL player gibin titlelar veriliodu. simdi birden cok oyun var, yani ne alaka olacak. o yüzden koymuyoruz. genel bi rütbelendirme olursa ve güzel benimsenecek bişi olursa tekrar yapılabilir.[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2002 çalıştırın kafaları aklıma bişi gelmiyor ama bilgisayar terimleri olabilir mesela ehhe :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2002 Pentium XP bu da ben oluyorum. ama bruası hardware sitesi değilki.[hline]The path of excess leads to the tower of wisdom Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2002 Birde eski titleları aslıdna sadece UO ile ilgili görmemek lasım çünkü onlar tek başlarına da genel bir rütbelemöe sistemi halindeler. UOda kullanılmış ya da kullanılmamış farketmez.[hline]The path of excess leads to the tower of wisdom Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2002 belki de bazı forumlarda olduğu gibi kullanıcılar kendilerine title koyabilir, iyi olur muydu sizce?[hline]BY MUTIES FOR MUTIES Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2002 grandmaster olanlarda Duayen yazmasi taraftariyim ben. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.