Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Indiana Jones 5


Myshkin

Öne çıkan mesajlar

  • 1 ay sonra ...

bu başlık açıldığı vakit çekip tadında bıraksalarmış en doğrusu olurmuş ama nedense 4'ten sonra bir 15 yıl daha bekleme gereği hissettiler. bu aktörleri 50'lerinde, 60'larında, 70'lerinde unutup "ya dur ölmeden son bir kere çekelim" demelerine anlam veremiyorum. sözün gelişi tabii, para yüzünden. izlenir gene gerçi de adamın gençliğinde yapmadığı hareketler var neredeyse nasılsa cgi ile basıyoruz diye. biraz daha low-tech bıraksalarmış keşke. ya da gençliğini içeren sahnelere sakla 80'inde arabadan arabaya atlattırmak yerine.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 ay sonra ...

çıktı bugün film. Güzel olmuş bence. Gayet beğendik biz. Gereksiz yerden yere vurmuş criticler. Her film gibi bu da 3 saat, uzundu o gerçek ama baymadı yani. Harrison Ford'u son bi kez daha Indy olarak görmek de hoştu. Çok aksiyona girmesin diye hep araçlar ile kovalama sahnesi koymuşlar. İlk 20 dakka de-aged genç Indy'i de iyi yapmışlar, efektler filan. Sonuçta bi Raiders of the Lost Ark değil tabii ki ama son macera olarak güzeldi gayet. Seviyorum zaten böyle adventure filmlerini.

bide 12.15 Imax seansına gittik de yarısı dolu salonun yaş ortalaması 55+ idi direk asdf. 

progamer tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

zaman yok izleyemiyorum ama critleri okudukça ben de feci gaza geldim. 4. film inanılmaz kötüydü ama Indiana Jones sonuçta diyordum. Bu filmde ciddi ciddi bu sefer orjinal üçleme kalitesine yakın kafada iş çıkarmışlar deniyor hep. 

 

4. film zaten nasıl bir orta yaş krizi dönemine geldiyse tayfanın en leş yıllarıydı. Ne yapsalar rezildi 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Boş yere umutlandırmayın, zaten bir ara izlerim, sinemaya gidip fiyasko izlemeyelim.

İlk film efsane olsa da, aslında en iyi film 3. film, 2. film vasat sayılabilir. 3. filmde baba oğul ilişkisi/rekabeti ve diyaloglar güzel bir arka plan veriyor. Bunda da baba kız yapmışlar ama baba-oğul arasındaki iktidar mücadelesi baba-kız arasında olmaz. 

3. filmin genç indiana jones'lu açılış sahnesi de çok iyi aksiyon sahnesiydi.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...

aşırı sevdim. 

çok iyi miydi? hayır. sikko sinefil beklentileri ile sinemaya gideyim, izleyeyim falan diyorsanız hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. 

ama ilk üçlemeye müthiş derecede sadık 10 numara bir indiana jones filmiydi. 2023 yılında Harrison Ford ile bu kadar keyif alabileceğim bi Indiana Jones hayal bile edemezdim. Emeği geçen herkesin eline koluna zihnine sağlık cidden.

 

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...