Jump to content
Paticik Patreon - Birlikte Siteyi Açık Tutalım ×
Paticik Forumları

Mesaj Değiştirilmiştir yazısı

Fistan

Öne çıkan mesajlar

[Bu mesaj Fistan tarafından 14 May 2003 12:20 tarihinde değiştirilmiştir]

Sizce çok uzun deilmi bu mesaj?
bide uzun uzun 14 May 2003 12:20 gibi bi tarih yazıyor.Zaten mesajı editleme olayı 15 içinde olabiliyor daha sonra değiştirilemiyor.Yani mesajın atıldıgı saatten 15 dk içinde değiştirildiği zaten belli.Mesajın değiştigini bildiren daha ufak bi yazı yeterli kanımca.
tarihe gerek yok.
Fistan Mesajını Değiştirdi. gibi olabilir.

[Bu mesaj Nefr tarafından 14 May 2003 16:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Neden bu kadar kurcalıyorsunuz anlamıyorum. Var olan bvir şeylerin değişmesinin yararı nedir? Yararlı, üzerinde düşünülmüş yeniliklere dediğim bir şey yok ama zaten var olan bir şeyin üstünde yapılan bir değişikliğin yararı nedir? Yazının kısalığı uzunluğu demişsin ama sonucta ne tur yazarsan yaz bir satır sürecek. Nerde kaldı bu yazının kısalığı uzunlugu. Ayrıca biz yazarken yarım saat içersinde değiştirilebiliyor ama modlarin yarım saat gibi bir sınırlaması yok. O yuzden gerekli. Ayrıca 2 senedir bu şekilde kullanılıyor ve gayet herkes de menun neden değiştirilsin. 2 sendir avatar konusuluyor, bir senedir de mesaj sayısı, üye sayısı ve ünvanlar. Bazen fikir vermiş olmak için verdiğinizi düşünüyorum.
Not: Fistan sakın bu mesajı sana karşı yazılmış bir yazı olarak algılama. Bu son zamanlarda yukarda da anlatmaya çalıştığım şekillerdeki mesajlar atan herkese yazılmıştır.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Nefr, 14 May 2003 16:39 tarihinde demiş ki:
Sen 15 dakikadan sonra editleyemiyorsun, saate gerek yok evet. Ben editlediğimde ne olacak peki? =]

siz editlediginizde Bu mesajı Nefr degiştirmiştir. yazar.Bu kadar basit ve öz olur hemde şimdikinden iyi olur.

ghald ben sadece görüşlerimi belirtiyorum yararı olur yada olmaz.

[Bu mesaj Fistan tarafından 14 May 2003 18:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
dark-dr, 14 May 2003 20:18 tarihinde demiş ki:
istersen `fstn msjn dğştrd` yapalim daha pratik olur

said:
Kenderleme, 14 May 2003 21:07 tarihinde demiş ki:
"editsiniz huleyn hepiniz pklar" yazsın hatta

muahahah kopardınız beni.

elleşme fistan iyi böyle ;)[hline]Wacky, 15 May 2003 01:45 tarihinde demiş ki:
Ya çok zeki, "o kadar spastik bişi yapcam ki herkesin aklında yer edicek" diye düşündü, ya da moron, "süper olcak abi fikir süper ehe ben bi dahiyim" diye düşündü.
Sosyal ağlarda paylaş

dark orwellist bir forum peşinde anlaşılan.. ;)

mesajını ne zaman değiştirdiğini yazması bence gerekli çünkü başka birinin attığı mesajdan sonra mı değiştirmiş diye bakmak gerekiyor bazen, gereksiz değil yani..[hline]Agent Thompson: You!
Agent Smith: Yes, me.
[turns Thompson into another Smith]
Agent Smith: Me... me... me...
Agent Smith Clone: Me too.
Sosyal ağlarda paylaş

Muhabbete Katıl

Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi.   Bunun yerine link olarak göster

×   Önceden girilen içerik getirildi.   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...