Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 [Bu mesaj Fistan tarafından 14 May 2003 12:20 tarihinde değiştirilmiştir] Sizce çok uzun deilmi bu mesaj? bide uzun uzun 14 May 2003 12:20 gibi bi tarih yazıyor.Zaten mesajı editleme olayı 15 içinde olabiliyor daha sonra değiştirilemiyor.Yani mesajın atıldıgı saatten 15 dk içinde değiştirildiği zaten belli.Mesajın değiştigini bildiren daha ufak bi yazı yeterli kanımca. tarihe gerek yok. Fistan Mesajını Değiştirdi. gibi olabilir. [Bu mesaj Nefr tarafından 14 May 2003 16:39 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taina Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 yaıya gerk yok bence[hline]!!!!!!!!!!Kanatların Varsa Uçarsın!!!!!!!!!! ¦ AddToTuİCq¦[/b] ¦ SenTOMail ¦ ¦Sheak Soyrel's¦ ¦ Web Disagner,Sphere,Scripter,World Builder¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Neden bu kadar kurcalıyorsunuz anlamıyorum. Var olan bvir şeylerin değişmesinin yararı nedir? Yararlı, üzerinde düşünülmüş yeniliklere dediğim bir şey yok ama zaten var olan bir şeyin üstünde yapılan bir değişikliğin yararı nedir? Yazının kısalığı uzunluğu demişsin ama sonucta ne tur yazarsan yaz bir satır sürecek. Nerde kaldı bu yazının kısalığı uzunlugu. Ayrıca biz yazarken yarım saat içersinde değiştirilebiliyor ama modlarin yarım saat gibi bir sınırlaması yok. O yuzden gerekli. Ayrıca 2 senedir bu şekilde kullanılıyor ve gayet herkes de menun neden değiştirilsin. 2 sendir avatar konusuluyor, bir senedir de mesaj sayısı, üye sayısı ve ünvanlar. Bazen fikir vermiş olmak için verdiğinizi düşünüyorum. Not: Fistan sakın bu mesajı sana karşı yazılmış bir yazı olarak algılama. Bu son zamanlarda yukarda da anlatmaya çalıştığım şekillerdeki mesajlar atan herkese yazılmıştır. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici Nefr Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Sen 15 dakikadan sonra editleyemiyorsun, saate gerek yok evet. Ben editlediğimde ne olacak peki? =] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 o zamanda yukardan müdahale yazarız :) kısaltma değilde daha espirili bi hale dönüşsün bence böyle çok resmi :)[hline]Thief of Paticik Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 said: Nefr, 14 May 2003 16:39 tarihinde demiş ki: Sen 15 dakikadan sonra editleyemiyorsun, saate gerek yok evet. Ben editlediğimde ne olacak peki? =] siz editlediginizde Bu mesajı Nefr degiştirmiştir. yazar.Bu kadar basit ve öz olur hemde şimdikinden iyi olur. ghald ben sadece görüşlerimi belirtiyorum yararı olur yada olmaz. [Bu mesaj Fistan tarafından 14 May 2003 18:53 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 iyi böyle.. zamanı da yazsın ayrıca.. yani kısaca yok ben sevmedim.. isteyen bol olursa yapılsın tabi..[hline]Knock-knock-knockin' on heaven's door [/i] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 istersen `fstn msjn dğştrd` yapalim daha pratik olur Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 ehaha bb k3nk msgn d3sti.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 sadece [edit var] desek? :D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 "editsiniz huleyn hepiniz pklar" yazsın hatta[hline]Knock-knock-knockin' on heaven's door [/i] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 bide bana forumları beğenemedi diyosunuz. sana bi sözüm yok fistan.[hline]Nothing is stopless.....Except Levie..... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 said: dark-dr, 14 May 2003 20:18 tarihinde demiş ki: istersen `fstn msjn dğştrd` yapalim daha pratik olur yok türkçe karakter hem gözü yorar hem forumu :)[hline]Thief of Paticik Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 said: dark-dr, 14 May 2003 20:18 tarihinde demiş ki: istersen `fstn msjn dğştrd` yapalim daha pratik olur said: Kenderleme, 14 May 2003 21:07 tarihinde demiş ki: "editsiniz huleyn hepiniz pklar" yazsın hatta muahahah kopardınız beni. elleşme fistan iyi böyle ;)[hline]Wacky, 15 May 2003 01:45 tarihinde demiş ki: Ya çok zeki, "o kadar spastik bişi yapcam ki herkesin aklında yer edicek" diye düşündü, ya da moron, "süper olcak abi fikir süper ehe ben bi dahiyim" diye düşündü. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 değiştirin laaan hemen adamı hasta etmeyin deermişim :P Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 'Farkinda olmadan bi acigini soyledi hemen akabinde mesajini editledi'[hline]Hepsi Gercek...!!! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 YOk abi elleşmeyin böyle iyi...[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 dark orwellist bir forum peşinde anlaşılan.. ;) mesajını ne zaman değiştirdiğini yazması bence gerekli çünkü başka birinin attığı mesajdan sonra mı değiştirmiş diye bakmak gerekiyor bazen, gereksiz değil yani..[hline]Agent Thompson: You! Agent Smith: Yes, me. [turns Thompson into another Smith] Agent Smith: Me... me... me... Agent Smith Clone: Me too. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 imzam bozulur ama ozman eskisi gibi şuşu tarihde deeştirilmişdir desin[hline] [Bu mesaj Chemical tarafından Çıkmaz ayın son Çarşambası tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Chemical iğrençsin varya ne diyim abi sana nicotinee bir sen iki Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.