Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ea store'a yeni gelen itemler


rapper256

Öne çıkan mesajlar

shoptaki ürünlere item mi denir ne denirse artık 2 tane yeni item gelmiş. biri Personality Pack 2, sanırım pet falan veriyor bu, sitede pet resmi var. http://store.origin.com/store/eaemea/en_IE/pd/productID.228086500/
pet veriyorsa gereği yok booster pet pack varken. bir de şu en çok merak ettiğim şey de Specialised Training Pack Code. bunun linki de şu http://store.origin.com/store/eaemea/en_IE/pd/productID.218812500/
scroll var linkin resminde. ne biçim iş yapıyorlar arkadaş, insan sitesine, shopun bir köşesine yazar bu item ne işe yarıyor diye, ama nerde, adamlar koyuyor itemi, ya al ne işe yaradığını öğren ya da meraktan kudur. ne biçim işse. neyse bunların ne işe yaradığını özellikle ikincisinin ne işe yaradığını bilen var mı?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hunker down and learn your skills quickly with the Specialized Training Pack. Purchasing this pack will grant all characters on the account one War Tract that will allow them to immediately advance one full level when used.

The War Tract will be available to all characters on an account, including characters created in the future. The War Tract can be claimed via the account entitlement claim window in game that is accessed from the main menu via the WAR button.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...