Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Xbox One - Television and Sports!


Masquerade

Öne çıkan mesajlar

  • 2 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
Abi niye ölümüne Xbox boklaniyor merak ettiğim icin soruyorum. PS4 kullandım 1 sene kadar memnundum yani dolar patlayıp store doları 7 ye sabitleyince bir tadı kaçtı. Playstation plus oyunları da genel olarak hep meh seviyesindeydi yani. Yıl içinde 2-3 tane güzel oyun belki gelmiştir. Sony’nin kendi oyunları mükemmel ona bir şey demiyorum. Xbox one x donanım olarak daha iyi gözüküyor ps4’ten. Sadece god of war gibi iki uç oyun yok diye mi kötüleniyor bu kadar? Ne bileyim bir rdr’yi daha iyi oynatması önemli değil mi?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

xbox'a çıkan oyunlar zaten pc'de de vardır. pcde daha iyi grafiklerde oynamak mümkün.

ps4 exclusive oyunları da cidden güzel oluyor insan özeniyor.

xbox exclusive oyunları biraz meh. microsoft sözde şöyle oyun firmaları aldık böyle işler yapcaz diye duyuru yaparken iyiydi de ortada güzel çıkmış oyun yok xbox almayı zorlayacak.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

tr sartlarinda pc'si olan adam icin xbox'in hicbir cazibesi yok da ondan.

ms'in kablo tv mantigi ile her eve bir xbox seklinde pazarladigi cihaz. oyunla aran haftada uc bes saat acip cod, fifa atan adama ideal. koyuyor tv nin altina duruyor.

bizim ulkemizde zaten pc kulturu yogunken servis odakli bir konsolun tutmasi cok zor. ps bu ulkenin istisnasi zaten. onun da girisi ulkeye winning elevendir. yoksa konsolun atasi nintendo bile bu ulkede niche.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 ay sonra ...
  • 3 ay sonra ...
  • 4 ay sonra ...
  • 4 hafta sonra ...

18 günlük kargo hengamesinin ardından sonunda geldi bir kaç gün oynadım game pass baya iyi tabi bu zamana kadar o oyunları oynamayanlar için. Yalnız o ne biçim arayüz PlayStation bunun yanında ilah vallahi. Keza controller tuşları da bir o kadar sert ya PlayStation'a 23 yıldır alıştığım için öyle geliyor ya da cidden başarısız. Neyse yeni nesilde de ikisini birden alacağım zaten bu sayede Xbox tarafına da alışmış olurum bir ton da oynamadığım oyunu var neyse ki hepsi game pass sisteminde var.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
  • 2 ay sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...